Sen halledersiiiiiinBebeği uyutup ders çalışmaya başlamalıyım
1 hafta ara verdim ama sınav 1 hafta erkene alındı yani 1 ay 5 gün var.. zor yetişicek
Güzelliği uzmanlığı sertifika aldım cilt bakimi lazer yapıyordum canım. .kuaför kısmında başka elemanlar vardı Arabistan'da yaptim..sonra sorunlar olunca kapattım. .kreş ogretmenim aslındaiyi fikir canım benim kızda o yaşlarda uzun saçı severim ama taratmıyor zorla toplatıyor işim erken biterse deneyecem ne tepki verecek,sen kuaförmusun canım
Şerim son cümleyi 5 kere okudum anlamadımValla ev durumu suanda stabil.
Ölmemiş ama uyanamamis bi bitkisel hayattaki hasta gibi.
Ölecek mi kalacak mi belli değil. Herkes kendi derdinde. İletişim sınırlı ama en azindan huzursuzluk yok.
Artilarim bence duzenli spor yapmam dandi. Incelme var ama tartiya yansimiyor.
Cok hizli kilo veremem ama öyle aman aman 2 haftada bir sissemde arti olmaz okadar en azindan sabit filan olabilirim.
Vefekat ben su anda listeye talip degilim. Bir kac hagta2beni bi deniyelim performans olarak ona göre düşünürüz yabi2önce ben sonra tabiki sen olmaami yavliiii
Bildirdim kilomu aldığım ilaca bağlıyorum başka birşey olamaz çünkü yemiyorum yesem derdim
O işe bnde çok kzgnm yaa. Niye 1 hafta erkene alıyolar geçe alsalardı.Bebeği uyutup ders çalışmaya başlamalıyım
1 hafta ara verdim ama sınav 1 hafta erkene alındı yani 1 ay 5 gün var.. zor yetişicek
Şerim son cümleyi 5 kere okudum anlamadım
Deneyelim biz hep burdayız
Sen de hep buradasınkaybolma vaktimiz bol
Heee tecruben varmıs zaten o yonden.yıne o kadar da almazdm da saglık sorunum vardı son 3 ay annemde kaldm ondan o kadar aldm yoksa 10 12 kılo hamılelık ıcın ıdeal.rabbım yardımcımıx olsn ne dıyeyım bayan olmak her turlu zor gardasYine çok kilo almamşsn sen. Ben 56 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim. 1 aya 66 olmştm. Ama sonra süt olsun diye çok yedim yine 75 oldum. Kızımın 1 yaş doğum gününe 61 62 idim. O ramazanda 57 filan oldum yine aldım geçen sene takıma girdim yine verdim çıkınca yine aldım.
Öyle koruyamıyorum ben kiloyu yaa.
Şu yemeyle 62 64 arası sabit kalıyorum.
Ama ben 58 60 arasnı istiyorum.
Bakalım hamile kalırsam bu sefer kilo almak istemiyorum.
Vermesi çok uzun sürüyor.
Dimi geçe alsalardıO işe bnde çok kzgnm yaa. Niye 1 hafta erkene alıyolar geçe alsalardı.
Tam geçmişe bakmadım kuzu spora başlayacağım diye dümdük daldım. Bakıyorum
ay anlamadım ben yollu oldum resmen
Valla ev durumu suanda stabil.
Ölmemiş ama uyanamamisbitkisel hayattaki bi hasta gibi.
Ölecek mi kalacak mi belli değil. Herkes kendi derdinde. İletişim sınırlı ama en azindan huzursuzluk yok.
Artilarim bence duzenli spor yapmam dandi. Incelme var ama tartiya yansimiyor.
Cok hizli kilo veremem ama öyle aman aman 2 haftada bir sissemde arti olmaz okadar en azindan sabit filan olabilirim.
Vefekat ben su anda listeye talip degilim. Bir kac hafta beni bi deniyelim performans olarak ona göre düşünürüz yani önce ben sonra tabiki sen olmaami yavliiiimmm
Banus kız bende kocaman göbek vardi nerdeyse eridi dümdüz olacak.Ahahahahah doğru konuş
Topuğuna sıkarım biliyon
Ben bugün 3 mil yaptım sen görme tabi
Seri bende inceldim ama tartı inmiyor canım , sabırla bekliycez
Şerri çok sağlıksız pro nerede bacıBugünkü menum
Kahvaltı yok gibi 09.30 az sutlu az sekerli koca bir bardak filtre kahve
Öğle 2.00 1 kucuk kase bulgur. Siyes bulgur ve mercimek pilav bir koca kase yogurt
Aksam. 6.00
Bir kase salata icinde 2 yemek kasigi haşlanmış barbunya.
Ara. 21.30 2 salatalik bir lokma peynir
Su 2 lt
Azicikta alkol aldim...
Spor yok.Whiteblacklife
Tmm canim ödemdir o yolcukukta var verirsin muck
yok öyle bir dünya.. harika bir sistem ellerine sağlık balım.. devam!
ıyyy hç sevmem nesini sevdin kız
evet 58.5 tim çarşamba ama sonuçta 60.7 yim bugün
hayır kuzum değişmeyecek yarından itibaren geçerli dedim ya bu puanlama.. senin dünkü doğru kalacak öyle
evde onlar kalmış ondan ya dün pazar vardı gezmeye gitcem diye pazar kaldiSporun şahane kuzum su mükemmel ama sabah zayıf neden domates salatalık yeşillik yok ekmek yemiyorsun neden ceviz yok bunlar önemli emziren anne için onun dışında akşam güzel
Puanın:9 fazla yemekten değil az kahvaltıdan dolayı puanın kırılmıştır kahvaltıları daha dolu dolu görmek istiyorum sende
Icimde guzel bi his var sanki tarti o la laa diyecek gibi.İyi geceler kızlar
Çok yorgunum ben yatar
Yarın elma kürü yapayım. Dedim elma yok iyimi
Şerri çok sağlıksız pro nerede bacı
Saatler su yok menü de 4 dilim sucuk fazla tırnak pide cekirdek ne iş sevmedim bu menü ama artı getirmez inşallahSabah
1 incir
1 hurma
2 TK yağ bol su
Kahvaltı
1 dlm tt kızarmış ekmek
Bol peynir
4 dlm sucuk lu yumurta
9-10 zeytin
Biber kavurması
Oglen_aksam
Yani uzun bı yeme oldu
Piknikte
1 kalem pirzola
4_5 tavuk kelebek (ay sonunda bendeyedim ahahaa)
Patlıcan salatası
Çoban salata
1 avuç çekirdek
3_4 lokma tırnak pide
Yani leptin filan hak getire bugun
3 mil lesile var sabahtan
Esra_4378 Whiteblacklife @MiuLego
Vakit yok konu çok zor da soruyorlar darlandm yaaDimi geçe alsalardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?