Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mali bende
3 mil lesile yapmak istiyorum sabah uyanıp ama uyanamiyorum

20 dk öyle yürüyorum sabah

Aksamda 30 dk stepper valla stepper faydası oldu bana 1 haftada bile fark etti inanki

Mali bende
3 mil lesile yapmak istiyorum sabah uyanıp ama uyanamiyorum

20 dk öyle yürüyorum sabah

Aksamda 30 dk stepper valla stepper faydası oldu bana 1 haftada bile fark etti inanki
Daha ne olsun kuzu 50 dk güzel spor için. Steppere ben de bakim nasıl bişeymiş kusur kalmiyim

Sen takıma bi geleydin düzenli.. hele bi geleydin
Ay ne bilim beni almazsiniz diye seetmistim.
Zaten şartlar olgunlasincadan kastim buydu.
Birde ben çok hızlı veremiom be kaptancm. Sanki yüzde olarak pek işe yaramam gibi diye de seetmiyom ama güzel tutardi beni bu sorumluluk..

Ay ne bilim beni almazsiniz diye seetmistim.
Zaten şartlar olgunlasincadan kastim buydu.
Birde ben çok hızlı veremiom be kaptancm. Sanki yüzde olarak pek işe yaramam gibi diye de seetmiyom ama güzel tutardi beni bu sorumluluk..
Kuzum şakası bir yana hayat şartların belli.. tamamen buradan kopma yeter yoksa biliyorum sen fırsat buldupunda gelirsin..

Liste için ise seni düşünür müyüm? Yok hayır.. çünkü ayda en az iki kez artı gelme ihtimalin var şişkinlikler.. ama ille de isterim başkaca kilo vermeyeceğim diye ısrar edersen bi düşünürüm :) sonuçta burada faydalı olmak için varız

Açık sözlü mium :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…