- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Listeye mi girecekmiş eflalim ♡♡♡@MiuLego izne ayrılan ne kadar süre geçerse geçsin izin kilosuna inmiş olarak mı listeye girmek zorunda
Ben dolmuştan erken iniyom 20 dk öyle yürüyom. Bi de öğle molasında 25 30 dk falan yürüyorum kuzum. Yorucu oluyo ama en azından akşam yorgunum spor yapmiyim durumu olmuyo. Elimden gelen bu kadar fazlasını vücudum gerçekten kaldırmıyo iş tempom çok yorucu çünkü
Daha ne olsun kuzu 50 dk güzel spor için. Steppere ben de bakim nasıl bişeymiş kusur kalmiyimMali bende
3 mil lesile yapmak istiyorum sabah uyanıp ama uyanamiyorum
20 dk öyle yürüyorum sabah
Aksamda 30 dk stepper valla stepper faydası oldu bana 1 haftada bile fark etti inanki
AY onu yarına anlatcam kuzu bugün değil :)Ben burdaym mıuuu @MiuLego .de hele nıye tartıstın söforle.onu beklıyorm anlatacaksn dıye
Eve yeni geldim ay dışarışardaydım da yola çıktım sen gelince :)@MiuLego
Ben geldim diyemi kaçtın
YOK canım.. 6 ay içerisinde ille de izin kilosuna düşecek..@MiuLego izne ayrılan ne kadar süre geçerse geçsin izin kilosuna inmiş olarak mı listeye girmek zorunda
Ay o zaman ben girebilirim bu durumda. Yani şartlar olgunlasinca..YOK canım.. 6 ay içerisinde ille de izin kilosuna düşecek..
6 ay geçti ise izin kilosunun %5 inden fazlası artısı varsa girebilir listeye
Ayyy doğru ya öyle demişti.. Allaha emanet olun demişti hatta son vümlede hatırladımCanim onun ailevi bi meselesi varmis memlekete gitti 1 ay gelemem dedi
Sen takıma bi geleydin düzenli.. hele bi geleydinAy o zaman ben girebilirim bu durumda. Yani şartlar olgunlasinca..
Ay ne bilim beni almazsiniz diye seetmistim.Sen takıma bi geleydin düzenli.. hele bi geleydin
Daha ne olsun kuzu 50 dk güzel spor için. Steppere ben de bakim nasıl bişeymiş kusur kalmiyim
Eve yeni geldim ay dışarışardaydım da yola çıktım sen gelince :)
Kuzum şakası bir yana hayat şartların belli.. tamamen buradan kopma yeter yoksa biliyorum sen fırsat buldupunda gelirsin..Ay ne bilim beni almazsiniz diye seetmistim.
Zaten şartlar olgunlasincadan kastim buydu.
Birde ben çok hızlı veremiom be kaptancm. Sanki yüzde olarak pek işe yaramam gibi diye de seetmiyom ama güzel tutardi beni bu sorumluluk..
Gezmeden döndü hanım :))Çok güzel , bacaklara popoya çok faydalı
Kız miu yollarda oldun iyimigene ne yolu
Tam geçmişe bakmadım kuzu spora başlayacağım diye dümdük daldım. Bakıyorum@MiuLego nolur bi sporuma bak yaa :))
Çok güzel , bacaklara popoya çok faydalı
Kız miu yollarda oldun iyimigene ne yolu
Açık sözlü mium :))Kuzum şakası bir yana hayat şartların belli.. tamamen buradan kopma yeter yoksa biliyorum sen fırsat buldupunda gelirsin..
Liste için ise seni düşünür müyüm? Yok hayır.. çünkü ayda en az iki kez artı gelme ihtimalin var şişkinlikler.. ama ille de isterim başkaca kilo vermeyeceğim diye ısrar edersen bi düşünürüm :) sonuçta burada faydalı olmak için varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?