@MiuLego mendilleri hazırla sporumu yazıyorum...
3 mile leslie: 135 puan
500 ip :100 puan
Toplam :235 puan
Eşim eve gelmedi henüz.. yemek faslı erken bitince zorda olsa çocuklarla yaptım valla :))
@nehirnil111 @pempisler
Ya ben bu sabah erken kalkip ne guzelHee ben dedim di misabahın ödemini güzel atıyo 20 dk bile yürüyünce.
Arada işe yarıyom haa iyi iyi aferim mali
Açık sözlü mium :))
Ne zor şartlar altında yaptığımı görsen.. bi kısmında 13 kilo ağırlıkla yaptım :)) miller arasında durdum bebiş emzirdim fln :)) senin için♡♡♡
Arkadaşlar muş yolları beni fena sarsmış hayal görüyorum
3 mil falan yazıyor diye görüyorum
Hippo ve 3 mil görüyorum
Tövbe yarabbim
Yorgunluktan geberiyom kisa zamanda cok yollar yaptim
Ya spor yapmam lazim ama 45 dk leslir gozumde buyuyo su an.kısa sureli olarak ne yapayim yarim saat hiit mi yapsam
TEŞEkkür ederimNe zor şartlar altında yaptığımı görsen.. bi kısmında 13 kilo ağırlıkla yaptım :)) miller arasında durdum bebiş emzirdim fln :)) senin için♡♡♡
Kalkayim bari.zaten menumu gorunce fena dovecenAha ben de başlıyorum leslie 3 e hadi kalk aynı anda yapalım
İş olmayıncaaaa erken yendi heee
Bugün alşam yemeği erken yendi
Çok mutlu oldum
Miu sanki sen salon sporlarınu seviyordun.. yazılıcan mı bi yere?Ayaklarıma kum torbası takıp leslie yapmaya gidiyorum
Si yu ven ay si yu
Kalk kalkKalkayim bari.zaten menumu gorunce fena dovecen
Yazılcam kuzum.. okul dönemi bitsin de bi rahatlayayım yazılıcam.. eliptik kalp ben.. salonda ip de atlayabiliyorumMiu sanki sen salon sporlarınu seviyordun.. yazılıcan mı bi yere?
Evet imkanım olsa her akşam erken yerim de işte, neyse fırsatı değerlendirdimİş olmayıncaaaa erken yendi heeemaşallaaaah
Evet imkanım olsa her akşam erken yerim de işte, neyse fırsatı değerlendirdim
Valla ev durumu suanda stabil.Kuzum şakası bir yana hayat şartların belli.. tamamen buradan kopma yeter yoksa biliyorum sen fırsat buldupunda gelirsin..
Liste için ise seni düşünür müyüm? Yok hayır.. çünkü ayda en az iki kez artı gelme ihtimalin var şişkinlikler.. ama ille de isterim başkaca kilo vermeyeceğim diye ısrar edersen bi düşünürüm :) sonuçta burada faydalı olmak için varız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?