Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim benin ya bencede iyiki var 7. Takım ve hepiniz

Bi kırmızı bi yeşil.. oğlanla yedik..
Yarın ben de yaparım

Ya eşimin sağlıklı yemek hevesi bu gece son buldu, karşımda 1 paket tarçınlı bisküviyi bitirdi

Bir de kaç gündür pilav vs yaptırmıyor akşam yemeği yanında, Benin salatamdan yiyiyor, dün gece dounut bu gece bisküvi nasıl sağlıklı yaşam bu

Pilav, patates yese daha iyiydi

Neden karılar şişman adamlar fit olur eşim yağlı ve gece yemeği olan biri o yer ben kilo alırım buzdolabının yanından geçsem 1 kilo aliyorum

Neden karılar şişman adamlar fit olur eşim yağlı ve gece yemeği olan biri o yer ben kilo alırım buzdolabının yanından geçsem 1 kilo aliyorum
Sorma kuzu eşimle tanışana kadar 48’i geçmedim,hayır kilo da almayacak ömrü boyunca biliyorum, o da gece gündüz sürekli yiyiyor kilo verdi...
Ömür boyunca karşımda kurabiye yiyecek geceleri

Sorma kuzu eşimle tanışana kadar 48’i geçmedim,hayır kilo da almayacak ömrü boyunca biliyorum, o da gece gündüz sürekli yiyiyor kilo verdi...
Ömür boyunca karşımda kurabiye yiyecek geceleri
Yaa ne bahtsızsın flo.. eşin ve ailesi incecik.. inş çocukların da onlara çeker.. yiyip yiyip kilo almazlar..

Berna nin menusunu bekliyorum şayet senden yüksek puan alırsa yarının herosu sen olacaksın
Yarın en güzel menu ve spor ve su senden gelecek Banu hazırla kendini

Yaa ne bahtsızsın flo.. eşin ve ailesi incecik.. inş çocukların da onlara çeker.. yiyip yiyip kilo almazlar..
Evet hippo maalesef öyle
Tek tesellim çocuklar benzer belki

Bir de iştahsız olsa neyse , Benim yediğim porsiyonun iki katını yiyiyor(ki biliyorsunuz benim porsiyonlar az değil) artı hergün patates, pilav yaparım ona özel, üstüne günde 2 kutu bisküvi- kurabiye yiyiyor

Kilo alan benim

Tek iyi yanı ekmek yemiyor

Vaytla miu yatmistir menumu vereyim

Aksam basima gelecekleri bildigim icin kahvalti etmedim

Sabah 9.30
Yarim muz

Oglen 15.00
4 cig kofte
Yarim dilim cıs
3 tane küçük top cıs
(Hamurisi hic yemedim sütlü cislardi)

Aksam 18.30
Yarim kase mercimek corbasi
1 kucuk bulgurlu biber dolmasi
Sebzeli kofte
Salata

19.30
Cayin yanina yarim dilim sütlü cıs

23.00
Yesil cay

Su 2yi gecti

Spor
3 mil leslie=135 p
15 dk hiit cardio =75 p
Toplam=210 puan
Araya baska sporlar da karışmış olabilir

Savunmam yok valla ne derseniz haklisiniz.yarin elmali detoks suyu yapcam ben de bakayim nasil olacak

@MiuLego Whiteblacklife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…