Erkek gibi kariyam belkide ondan yazdınBeyefendim ne ya koptum
Ben denedim yemeği ama tadı hoşuma gitmedi, ama ben birşey koymadan üstüne küp diye ağzıma attım, taşı tuzu yoktu
Güzel oldu.. elmaları inc dilimleyip yağlı kağıda serdim.. üstüne tarçın döktüm kahve yanına yedim
HahahahAynen ben de
Artık yapmıyorum o şuh kahkahası sinir ediyor
Canim benin yaBugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimden @masumm u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Mağazaya girdiğimde medium beden baktım önce. Sonra gözüme bi büyük geldi. Small deneyeyim dedim. Sonuç
daha sonra tatlı bir tunik gördüm yine nasıl minnoş geldi gözüme. Bu kez 38 beden değil 36 deneyeyim dedim.Sonuç
Sonra fotoları miu ya attım.Eşimden önceMiu beni sardı sarmaladı İçim içime sığmadı. İki göbecik atamadım miu benim yerime attı
Sonra kulaklığı taktım sagopa abimiz şunları söyledi
''Hey, bekle!
Beni al ve götür gitmek istediğim yerlere.. Acele..''
Gelmişim gelmek istediğim yerlere.Bugün farkına vardım.İyiki varsın 7.TAKIM. Canım arkadaşlarım..İyiki varsın @Ausencia ... İyiki varsın Kaptanım @MiuLego ..
Sorma klavye bir kibar kiErkek gibi kariyam belkide ondan yazdın
Bi kırmızı bi yeşil.. oğlanla yedik..Deniyecem bende kırmızi elma mi kullandın
Bir klavye kadar olamadık. .Sorma klavye bir kibar ki
Hanfendi demek istedi zaar
Yarın ben de yaparımBi kırmızı bi yeşil.. oğlanla yedik..
Afiyet olsun bende yapayım çocuklarla yerizBi kırmızı bi yeşil.. oğlanla yedik..
Neden karılar şişman adamlar fit olurYarın ben de yaparım
Ya eşimin sağlıklı yemek hevesi bu gece son buldu, karşımda 1 paket tarçınlı bisküviyi bitirdi
Bir de kaç gündür pilav vs yaptırmıyor akşam yemeği yanında, Benin salatamdan yiyiyor, dün gece dounut bu gece bisküvi nasıl sağlıklı yaşam bu
Pilav, patates yese daha iyiydi
Sorma kuzu eşimle tanışana kadar 48’i geçmedim,hayır kilo da almayacak ömrü boyunca biliyorum, o da gece gündüz sürekli yiyiyor kilo verdi...Neden karılar şişman adamlar fit olureşim yağlı ve gece yemeği olan biri o yer ben kilo alırım buzdolabının yanından geçsem 1 kilo aliyorum
Yaa bende merak ediyordu m ben gelene kadar resim puffffiyiki varız
sağolasın
Yaa ne bahtsızsın flo.. eşin ve ailesi incecik.. inş çocukların da onlara çeker.. yiyip yiyip kilo almazlar..Sorma kuzu eşimle tanışana kadar 48’i geçmedim,hayır kilo da almayacak ömrü boyunca biliyorum, o da gece gündüz sürekli yiyiyor kilo verdi...
Ömür boyunca karşımda kurabiye yiyecek geceleri
Bonusun menüsüne sen yorum yaptın diye eş gectimVaytım bal böceğimWhiteblacklife bakılmayan menü bırakmadın doğru mu?
Berna nin menusunu bekliyorum şayet senden yüksek puan alırsa yarının herosu sen olacaksınWhiteblacklife
Ay sen iyice sifirci Hafize oldun
Su dışarda olduğum için. Yok
Saat belli değil uzun yemeli bı sofra oldu
Tırnak pide ve çekirdeği bende sevmedim
Yarın elma tarçın karanfil kaynatip
4 lt su icicem ve dikkat edincem malum ptesi tartısı var
Evet hippo maalesef öyleYaa ne bahtsızsın flo.. eşin ve ailesi incecik.. inş çocukların da onlara çeker.. yiyip yiyip kilo almazlar..
Sporlu menü puanını yazmıştım zaten 8 olur akşam geç yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?