Madalyalarımda gözü varYemediğin için madalya mı isterdiniz hanımefendinevroşa diyelim de kendi madalyalarından versin sana
Tabi yemiceksin cips,çikolata
Biz senle tanışamadik çok aktif degilsin sende yarın herosun haberin olsun yarın güzel menü güzel spor güzel su ile geleceksinNeyse yarın telafi ederik
Sabah kahvaltıya gitcektik vazgecirdim adami . gidersem para veriyorum diyip dünyayı yerim ben
Spor az su ve menü güzel lütfen menüleri daha erken verelim balım senden bı tık daha aktiflik bekliyorumKızlarla buluştuk akşam sırf dışarıda cıss yerim diye evde yemek yiyip gittim geç döndüm bayağı
Kahvaltıdan yarım saat önce sodalı yoğurtlu detoks
Sabah 11:10
3 küçük yağda yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
7 zeytin
Akşam 17:30
2 haşlanmış tavuk baget
Yoğurt
1 lt su 1 lt elmalı tarçınlı su
Türk kahvesi
Bi de soğuk kahve
30 dk tempolu yürüyüş
Eğer aniden buluşmasaydık spor daha fazla yapacaktım
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75 Floweroflife
Eki Görüntüle 2138767
kızlar günaydın,tabloda eksikler var sanki,kontrol edebilirmisiniz?
@Esra_4378
@hepfit
tevafuk55
@pempisler
@Konyakk
malahit
Whiteblacklife
Floweroflife
@Portakal Sulu Ordek
@smykmy
@Sherrysherrylady
Vardı pzt itibaren güncel hali bu galiba zaten bu hafta yeni haftaya başladık geçen haftanın önemi kalmadıtabloda eksiğin varmı senin
hepsini ekledim diye hatırlıyorum ama
Canım benim
pzt 300 ip 30 dk tempolu yürüyüş
Salı 1 saat tempolu yürüyüş
Çar 1 saat tempolu yürüyüş
Per 20 dk tempolu yürüyüş
Var giremedim kaç gündür
Evet çok vaktim olmuyor iste yoğunum evde telefon elime hiç geçmiyor yarın çok dikkat edicem günlük yuruyus yapiyorum zatenBiz senle tanışamadik çok aktif degilsin sende yarın herosun haberin olsun yarın güzel menü güzel spor güzel su ile geleceksin
Habibte spor olmadan nasıl gidecek o ödem ne demek spor yok akşamı biraz daha erkene çekSabah yoğurt soda detoxu yarım saat sonra kahvaltı
11:00= Zeytin salatası haşlanmış yumurta peynir domates hiyar
Ara:kahve 1 muz tarçınlı
19:00=tavuk salata cacık
Yesil çay 2 bardak..3.5 litre su
Spor yok..Whiteblacklife @MiuLego
YARINİN HEROLARİ
@matematik61
kulkedisi30
@eflkkk
Kızlar yarın en güzel menüler sporlar sizde olacak söylemedi yok görmedim yok duymadım yok yarın pazar kabul etmiyorum...........
Netim yoktu ki yazamıyorum paketimin yenilenmesini bekliyorum 1 haftam var ek palet alıcam herhaldeSpor az su ve menü güzel lütfen menüleri daha erken verelim balım senden bı tık daha aktiflik bekliyorum
Puanın:8 sporun az o yüzden kırdım puanini
Menüleri düzenli vermezsen biz sana nasıl yardım edelim bizimle gelip muhabbet sohbet etmezsen biz seni nasıl diyete spora teşvik edelimNetim yoktu ki yazamıyorum paketimin yenilenmesini bekliyorum 1 haftam var ek palet alıcam herhalde
Bilmiyorum ki kuzum o aç karna sadece sabah içiliyorYarın wayt usulü pattis detoksu
HAbibte patates detoksundaki yoğurtları da senin yaptığın gibi yapsam sodalı limonlu olur mu
Mium canım kaptanım bir tanem ben nasıl 1.7 vereyim zaten artıya çıkmışım 2 haftadır 57 yi kıramıyorum anca yemeyi keseyim öyle vereyim yapma etme gözünü seveyim ayy daha fazla ağlayamadım kızmadan bi tekrar gözden geçir bak seni çok seviyorum ki benGELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
27 NİSAN HEDEFLERİ
malipina (81.4)
Esra_4378 (68)
tevafuk55 (61)
Melegiimm22 (72.3)
elfkkk (71)
Lunya (65.5)
Eflalim (63.8)
bonus (97.9)
Nevreste (63.2)
Floweroflife (53)
Sherrysherrylady (76.8)
pempisler (86.5)
neslihan165 (91)
malahit (56)
masum(68)
yumurtalikofte(108)
cakil80 (84)
Kajupi (62.5)
Whiteblacklife (55)
Smykmy(70.5)
Sidelya95 (58)
Kulkedisi30(65.2)
MiuLego (58)
nehirnil111 (51.6)
begum75 (56.5)
İgdedali (57)
deynepnaz (62.5)
hepfit (55.1)
matematik61(57.5)
hippoglisemi (65.8)
Portakal Sulu Ördek (54.2)
Ytmz(59.5)
Sabahları burada oluyorum da işte akşamları dışarı çıkınca gidiyor onu da düzene sokayım en iyisiMenüleri düzenli vermezsen biz sana nasıl yardım edelim bizimle gelip muhabbet sohbet etmezsen biz seni nasıl diyete spora teşvik edelim
Buna göre ben en 49 dan aşağı düşmemem lazımhttps://www.tahminhesap.com/Hesaplama/Ideal_Kilo_Hesaplama/#sonuc
Şu sayfadan ise yaşınıza ve boyunuza göre ideal kilonuzu ve en az en çok ne kadar olmalı bulabiliriz
Film indi ben kaçayım
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?