Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neyse yarın telafi ederik
Sabah kahvaltıya gitcektik vazgecirdim adami . gidersem para veriyorum diyip dünyayı yerim ben
Biz senle tanışamadik çok aktif degilsin sende yarın herosun haberin olsun yarın güzel menü güzel spor güzel su ile geleceksin

Sabah yoğurt soda detoxu yarım saat sonra kahvaltı
11:00= Zeytin salatası haşlanmış yumurta peynir domates hiyar

Ara:kahve 1 muz tarçınlı

19:00=tavuk salata cacık

Yesil çay 2 bardak..3.5 litre su

Spor yok.. Whiteblacklife @MiuLego

Spor az su ve menü güzel lütfen menüleri daha erken verelim balım senden bı tık daha aktiflik bekliyorum
Puanın:8 sporun az o yüzden kırdım puanini

tabloda eksiğin varmı senin
hepsini ekledim diye hatırlıyorum ama
Vardı pzt itibaren güncel hali bu galiba zaten bu hafta yeni haftaya başladık geçen haftanın önemi kalmadı
Canım benim
pzt 300 ip 30 dk tempolu yürüyüş
Salı 1 saat tempolu yürüyüş
Çar 1 saat tempolu yürüyüş
Per 20 dk tempolu yürüyüş
Var giremedim kaç gündür

Son düzenleme:
Biz senle tanışamadik çok aktif degilsin sende yarın herosun haberin olsun yarın güzel menü güzel spor güzel su ile geleceksin
Evet çok vaktim olmuyor iste yoğunum evde telefon elime hiç geçmiyor yarın çok dikkat edicem günlük yuruyus yapiyorum zaten

Habibte spor olmadan nasıl gidecek o ödem ne demek spor yok akşamı biraz daha erkene çek
Puanın:6 spor ve akşam yemeğinin saatinden kırdım puanini

Kızlar yarın ben Elif'e yetişemezsem yada denk gelemezsem lütfen hero olduğunu söyleyin geçmiş yapmıyor galiba bildirimine de bakmıyor sanirim

Faydalı bilgiler:

İdeal kilom nedir? İdeal kiloda mıyım? Nasıl anlayacağım?
En bilinen yöntem
BMİ
(Vücut kitle indeksi)

Bu hesaplamayı şuradan yapabilirsiniz
https://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net/

Bilinen yöntemleri geçip az bilinen yöntemler yazalım
1. Yöntem:
Bel-kalça oranı
Bu hesaplama belinizin en ince yerini kalçanızın en kalın yerine böldüğünüzde bulduğunuz sonuçtur.
Sonucun 0.8 altında olması gerekir
Örnek
Kalça 94 cm
Bel 68 cm
68/94=0,72
Fena değil ama daha iyi olabilir sınır rakama yakın

2.yöntem
Genel olarak bel ölçünüzü boyunuzun yarısının altında tutmanız gerekir
Boy: 160
Bel 80 cm geçmemeli
3. Yöntem
https://ideal-kilo.hesaplama.net/hesaplama.do
Bu siteden hesaplıyoruz
Başka Kilo hesabı için ise şu siteye bakıp
Female yazan yeri işaretleyip
Height yazan yere cm olarak boyunuzu yazarsanız altta yeşil olarak görünen ilk rakam ideal kilonuzdur
https://www.mdcalc.com/ideal-body-weight
Örnek:boy 1.60
İdeal kilo 54.2
Sevgiler, ideal kiloya bir an önce ulaşmalar

Son düzenleme:
Yarın wayt usulü pattis detoksu
HAbibte patates detoksundaki yoğurtları da senin yaptığın gibi yapsam sodalı limonlu olur mu
Bilmiyorum ki kuzum o aç karna sadece sabah içiliyor detox üstüne detox yapma tevo öyle öneriyorlar çünkü nasıl neyden kilo verdiğini sana yararlı mi değil mi bilemezsin o şekilde tek detox yap ben öyle yapıyorum. .yarın kabak alacam ben kabak detox düşünüyorum aylardır inşallah yaparim

Mium canım kaptanım bir tanem ben nasıl 1.7 vereyim zaten artıya çıkmışım 2 haftadır 57 yi kıramıyorum anca yemeyi keseyim öyle vereyim yapma etme gözünü seveyim ayy daha fazla ağlayamadım kızmadan bi tekrar gözden geçir bak seni çok seviyorum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…