Haklısın aslında habiptem..Bilmiyorum ki kuzum o aç karna sadece sabah içiliyordetox üstüne detox yapma tevo öyle öneriyorlar çünkü nasıl neyden kilo verdiğini sana yararlı mi değil mi bilemezsin o şekilde tek detox yap ben öyle yapıyorum. .yarın kabak alacam ben kabak detox düşünüyorum aylardır inşallah yaparim
Ozaman yine yürüyüş yaparken saat tutacağım38 sin görünürde.. ama beden kavramı sadece kilo ile ilgili değil ki? mesela omuz genişliğin.. mesela sırt enin? bunlar beirliyor bedeni.. 40 a rahat girersin.. ama görüntü 38
kuzum hayır adım hesabı değil.. sen her attığın adımı saydırıyorsun hayır. zaten spor olarak avm gezmesini dahi puanlamıyoruz ki. Spor için AYRICA vakit harcanacak.. düzenli tempolu olack.. ancak öyle spor puanı olabşlir. bunu hesaba katmalısın..
Diğer total adımlar hayır spor zaten sayılmaz!
ben de hunharca güldüm
Adım hesabını doktor için tutuyordum günde 6000 adımı gecmemi istiyor hareketlilik adına belki bu da hesaplamalar demistim ama olmadı.Adım hesabı sayarsak benim gün için de 9 km yi geciyor , 12 bin adımı geçiyorum ben, tüm puanlar benim
Kuzum menune yorumumu oku lütfen yarın herosun senden şahane menü spor su bekliyorummmBen sabherknden yazmstm bugünkü durumumu. menümüde girdgm ilk an verdim.ama yinede senn cann sagolsun @MiuLego
Herkes uyudu ben hala ayaktayım ya kızım hala uyumadı acaba bu uyku düzeni ne zaman olasacak merak ediyorum artikkkkkkkk
Kızlar ya..
Wc ye diye uyandım
Allahım alttan üstten burundan
Cok fena oldum agzimin ici su an igrenc hadi onu gecirdim midem hala fena
Bu boğazımı ağzımı nasıl temizleyecem
Bilmiyorum ki olabilir bonusumGeçmiş olsun kuzu üşüttünmü acaba? Sıcak su yapıp ayağına falan koysan mı?
Dış çıkarıyor canım ondanNoldu yavruya niye uyumuyo?
Geçmiş olsun üşüttüm mu acaba tevoKızlar ya..
Wc ye diye uyandım
Allahım alttan üstten burundan
Cok fena oldum agzimin ici su an igrenc hadi onu gecirdim midem hala fena
Bu boğazımı ağzımı nasıl temizleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?