Esramiz yanlışlıkla kendi resmini atmışLunya yürüyüşe cıkmış
Kolay gelsin canim
Bol kalori yakmalar
Sanırım ihtiyacın var
Aaaaaa fotonu cekmisler
Eki Görüntüle 2139332
Yok kuzum ya ben liste ı ıh yüzdem düşük oluyor benim . Yüzden yüksek olsa listeye faydam olsun diye girerdim amaListeye mi girecekmiş eflalim ♡♡♡
Bu iyi oldu işte bol bol mekik çekicem artıkDİKKAT DİKKAT@begum75
SPOR PUANLAMASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR!
YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİDİR !
Bölgesel (mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.)
100 adet' e kadar 10 tanesi 1 puan
100 adet üzeri olduğunda; kalanı 5 tanesi 1 puan
olarak hesaplanacaktır.
ör: 80 mekik: 8 puan
ör: 150 bölgesel
100 tanesi 100/10= 10 puan
50 tanesi (100 üzeri kısım olduğundan) 50/5= 10 puan
Toplam= 20 puan
@nehirnil111
Ayyy mium ya ömrün boyunca unutmayacağın bir hatıra olmuşMİU NUN PANTOLONA SIĞAMAMA VE YIRTMA HİKAYESİEvet kızlar biliyorsunuz muş'a kongreye gittim.. günübirlik olduğu için bi sırt çantası hazırladım.. içine de bir kot bir de üst koydum sunumda giymek için..
Neyse efendim. kongre binasına gitti 16 saat yolculuktan sonra.. üzermi değiştiricem ve sunumu beklicem yaklaşık 1.5 saat var sunumuma.. pantolon da 53 kilo iken aldığım e giydiğim kot..
indim soyunma odasına üstü giydim.. sıra geldi kot giymeye.. bir de yeni yıkanmıştı ..
neyse çek çek çıkmıyor yukarıya.. zorla zorla.. hopla zıpla.. ıkın sıkın.. zorladım.. tam geçirdim sandım belden.. CIRTTTTTTTTTTTT diye bir seslannn dedim noluyor..
Aşağıya bakmamla pantolonun ağ kısmından fermuara doğru yırtıldığını gördüm 3-4 cm.. baya yırtık iplikler varyanımda başka kıyafet de yok..
neyse çantayı önüme tuta tuta çıktım.. sunuma 1.5 saat var.. otur kalk derken iyice yırtıldı orası
ve malesef o kot la sunum yaptm
kürsünün ardına saklandım görünecek diye.. sonra foto çekilirken belge veriliyor.. bacakları sıkıştırdım ki ağ kısmı görünmesinay rezillik embesiller gibi kaldım öyle..
Artık pantolonum çöp!
şişkoluğum bu şekilde yüzüme vurulmasaydı iyiydi
53 1.5 ay sonra olacak kendime hırslandım
Bugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimden @masumm u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Mağazaya girdiğimde medium beden baktım önce. Sonra gözüme bi büyük geldi. Small deneyeyim dedim. Sonuç
daha sonra tatlı bir tunik gördüm yine nasıl minnoş geldi gözüme. Bu kez 38 beden değil 36 deneyeyim dedim.Sonuç
Sonra fotoları miu ya attım.Eşimden önceMiu beni sardı sarmaladı İçim içime sığmadı. İki göbecik atamadım miu benim yerime attı
Sonra kulaklığı taktım sagopa abimiz şunları söyledi
''Hey, bekle!
Beni al ve götür gitmek istediğim yerlere.. Acele..''
Gelmişim gelmek istediğim yerlere.Bugün farkına vardım.İyiki varsın 7.TAKIM. Canım arkadaşlarım..İyiki varsın @Ausencia ... İyiki varsın Kaptanım @MiuLego ..
Gec3den beri çok f3nayim vaytGeçmiş olsun üşüttüm mu acaba tevo
Canım n3 des3m sana eminim buradaki bir çok kişiden duyduğun şeyler.Günaydın mutlu pazarlar
Akşam yüzünden çok şiş uyandım tartılmadım bile moralim çok bozuldu zaten salak gibiyim bu günlerde ota b..ka ağlıyorum üstüne tuz biber oldu.
Kötü bi kahvaltı yaptım.
Ben şimdi napayım bana akıl verin pamuk ipliğine bağlıyım sanki bu kadar zor olmamalıydı
H3m de naasil istifrag il3 basladi su an yin3 gidiyoryk mesela. Daha 5 dakika olmamıştıtevafuk55 mikrobik olabilir kuzum bol su içmen lazım ishal varsa
Eflal bu alıntı sayfa kacta :)Ayyy mium ya ömrün boyunca unutmayacağın bir hatıra olmuş
Canım geçtim o sayfayı geride kaldıEflal bu alıntı sayfa kacta :)
Efser hoş geldin
Yaaa alıntı yapio sisko kantanla alay etneliyimCanım geçtim o sayfayı geride kaldı
84.8 kilo olmuşumEfser hoş geldin
Sen kaç kilosun ki bu listeyi verdi canım
O ne kadar süt vermis hadi süt göbek bölgesini eritir. Ama aksamki 6 kaşık pilav makarna asla olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?