Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Güüüünayyyydınnnnn
Whiteblacklife canımcımmm etiketlerni gördüm..hero oldum biliyorum
Gecmişi eenn bastan okumaya calsıyorum alıntı yaprk gelıyrm...dünde burdaydm gece..gördüm yani uyarı ve mesajlarnı..haklsn menüm konsnda.inş bugün bol su ve hareketle telafi etmte calscm canım.bu arada alıntılrm gtti
;((( HAbibte bu ayran ve paytis detoksunu uyguladnmı sonclar nasıl

Bu iyi oldu işte bol bol mekik çekicem artık

Ayyy mium ya ömrün boyunca unutmayacağın bir hatıra olmuş

Günaydın mutlu pazarlar

Akşam yüzünden çok şiş uyandım tartılmadım bile moralim çok bozuldu zaten salak gibiyim bu günlerde ota b..ka ağlıyorum üstüne tuz biber oldu.

Kötü bi kahvaltı yaptım.

Ben şimdi napayım bana akıl verin pamuk ipliğine bağlıyım sanki bu kadar zor olmamalıydı

Geçmiş olsun üşüttüm mu acaba tevo
Gec3den beri çok f3nayim vayt
Hâlâ daha ish..lim afedersin.
Wc den çıkamıyorum
Eşim senin içeceklerden mi ictin dedi bende tam tersine dün oyl3 bir şey de içmedim yemedim dedim. Ama usuttum sanirim ya temizlik esnaasinda ya da uyuyakaldigim sirada..

Canım n3 des3m sana eminim buradaki bir çok kişiden duyduğun şeyler.
Hani diyorlar ya zayıf olmanın tadı hiçbir yiyecekte yok diye. Gerçekten yok.
Kahvaltı battı mi o zaman gün gen3li bol su iç arada kahv3 iç akşama da ya bol salata protein ya da etli sebze yemeği yoğurt ye canım. Sonra yin3 bol su. Yarına telafiyle uyanırsın 3minim canım

Eki Görüntüle 2139335 Benim diyet listem bu takıma ağır gelecek işte diyetisyen listem şaşırmış
Efser hoş geldin
Sen kaç kilosun ki bu listeyi verdi canım
O ne kadar süt vermis hadi süt göbek bölgesini eritir. Ama aksamki 6 kaşık pilav makarna asla olmamalı

Efser hoş geldin
Sen kaç kilosun ki bu listeyi verdi canım
O ne kadar süt vermis hadi süt göbek bölgesini eritir. Ama aksamki 6 kaşık pilav makarna asla olmamalı
84.8 kilo olmuşum geçen sefer çok aç kalarak zayıfladım geri almamda bir o kadar hızlı oldu bunu denemek istiyorum tavsiye aldığım kişi buna benzer bir listeyle 10 günde 2 kilo vermiş günlere bölersek 5 günde 1 kilo eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…