Dünden beri bende böyleyim
Hem ekmek hem pilav bu ne, tartı yanlışlıkla seni 150 mi gösterdiDünden beri bende böyleyimbu kadar şeyi kilo aldığım dönemde bile yemedim
84.8 kilo olmuşumgeçen sefer çok aç kalarak zayıfladım geri almamda bir o kadar hızlı oldu bunu denemek istiyorum tavsiye aldığım kişi buna benzer bir listeyle 10 günde 2 kilo vermiş günlere bölersek 5 günde 1 kilo eder
Yok bacım evdeki tartıda dün sabah tartıldım 84•7 düm Ordada 84•8 çıktımHem ekmek hem pilav bu ne, tartı yanlışlıkla seni 150 mi gösterdi
Ya mekik banami zor ya 30 40 anca cekeblyom 10 tanesi 1 puan cok az geldiDİKKAT DİKKAT@begum75
SPOR PUANLAMASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR!
YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİDİR !
Bölgesel (mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.)
100 adet' e kadar 10 tanesi 1 puan
100 adet üzeri olduğunda; kalanı 5 tanesi 1 puan
olarak hesaplanacaktır.
ör: 80 mekik: 8 puan
ör: 150 bölgesel
100 tanesi 100/10= 10 puan
50 tanesi (100 üzeri kısım olduğundan) 50/5= 10 puan
Toplam= 20 puan
@nehirnil111
Bu dönemde spor yok sadece yürü dedi ilerleyen dönemlerde bakarız dedi
Vucut ölçümünde yüksek çıkmış metebolizma hızı o yüzden 1900 kalorilik liste vermiş şaşırcak bişey yok aslında.
1800 ün üstünde harcıyor vücudun demek ki hiç spor yapmadan günlük harcadığın enerji.
Günlük ihtiyacını sana veriyor ki bunun dışına çıkmadan spor yaparsan bünyeden yakıp eritesin diye.
Ya varya nasil gulsem bilememdimMİU NUN PANTOLONA SIĞAMAMA VE YIRTMA HİKAYESİEvet kızlar biliyorsunuz muş'a kongreye gittim.. günübirlik olduğu için bi sırt çantası hazırladım.. içine de bir kot bir de üst koydum sunumda giymek için..
Neyse efendim. kongre binasına gitti 16 saat yolculuktan sonra.. üzermi değiştiricem ve sunumu beklicem yaklaşık 1.5 saat var sunumuma.. pantolon da 53 kilo iken aldığım e giydiğim kot..
indim soyunma odasına üstü giydim.. sıra geldi kot giymeye.. bir de yeni yıkanmıştı ..
neyse çek çek çıkmıyor yukarıya.. zorla zorla.. hopla zıpla.. ıkın sıkın.. zorladım.. tam geçirdim sandım belden.. CIRTTTTTTTTTTTT diye bir seslannn dedim noluyor..
Aşağıya bakmamla pantolonun ağ kısmından fermuara doğru yırtıldığını gördüm 3-4 cm.. baya yırtık iplikler varyanımda başka kıyafet de yok..
neyse çantayı önüme tuta tuta çıktım.. sunuma 1.5 saat var.. otur kalk derken iyice yırtıldı orası
ve malesef o kot la sunum yaptm
kürsünün ardına saklandım görünecek diye.. sonra foto çekilirken belge veriliyor.. bacakları sıkıştırdım ki ağ kısmı görünmesinay rezillik embesiller gibi kaldım öyle..
Artık pantolonum çöp!
şişkoluğum bu şekilde yüzüme vurulmasaydı iyiydi
53 1.5 ay sonra olacak kendime hırslandım
cok geçmiş oldu canım uşutmuşsun o zamanGec3den beri çok f3nayim vayt
Hâlâ daha ish..lim afedersin.
Wc den çıkamıyorum
Eşim senin içeceklerden mi ictin dedi bende tam tersine dün oyl3 bir şey de içmedim yemedim dedim. Ama usuttum sanirim ya temizlik esnaasinda ya da uyuyakaldigim sirada..
Bu dönemde spor yok sadece yürü dedi ilerleyen dönemlerde bakarız deditam benlik
Bakalım bonus ‘umYürüyüşte bir spor sürekli böyle olmıycak listen bu listeye ne tepki verdiğini görecek bi müddet.
Biraz kafam rahatlasin diyeydi vaytim valla haklisin diyette ne alkolu dimi.Alkol ne şerri siseceksin bol bol su iccc
Kahvalti yapmıyor musun öğleye kadar.oh ne güzel yapmışsınz .ben sabah tartısıyla bildirim yapsam miu kalpten gider heralde
ben +2 oluyorum sabahları.yürüyüşten bi saat sonra falan çoğu inmiş oluyo.öğlen yürüyüşüyle de tamamen inmiş oluyorum.
Bunu da uzlemeyen kalmasın ayyy wc den sesleniyorum yarıldım gülmekten mi ı..hal den mi bilmiyirum
Muşta bir garip @MiuLego temsili değil
Aaa ben mi pas vermiyorumNe oldu yavrum nickin değiştiğinden beri bana pas vermiyorsun
Ya varya nasil gulsem bilememdim
Şişko kaptan miuuuuuuuuuuu
Bizi mi k3kliyon len
Okumayan varsa bu hikay3den mahrum kalmasın
Sayfa 53.624
Ibreti alem için bu hikayeye bir topik açılmalı
Bende böyle olduğumu biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?