Ya varya nasil gulsem bilememdim
Şişko kaptan miuuuuuuuuuuu
Bizi mi k3kliyon len
Okumayan varsa bu hikay3den mahrum kalmasın
Sayfa 53.624
Ibreti alem için bu hikayeye bir topik açılmalı
Benim listeye alınma vakttim ne zaman kaptanGünaydınnnnn
Az daha yatakta ordan oraya dönüp tepişeyim
Keyfim bitince uyanıp geleceeem
Efserim hoşgeldiiinBenim listeye alınma vakttim ne zaman kaptan
Günahımı alma ben.ekmek yemiyom
Abovvv
Çok fena sopalıcaö bekle beniYok bacım evdeki tartıda dün sabah tartıldım 84•7 düm Ordada 84•8 çıktım
Günün kötü başlamış olabilir bonus ama sen burada çoğumuzun gününü guzellestiriyorsun kendi gününü de guzellestir kalk bı yürüyüş yap temiz hava çek cigerlerine ve hayatta ki en değerli şey sensin bunu unutma ne sorunun var bilemiyorum sorunlarına yeni sorun ekleme kilo problemi bide bunun için üzüleceksin öyle düşün bu sorun olmasın diye sadece sağlıklı beslenip spor yapacaksın keşke hayatımızda ki herşey diyet yapmak spor yapmak kadar çözümü kolay yapılması kolay olsa.....Günaydın mutlu pazarlar
Akşam yüzünden çok şiş uyandım tartılmadım bile moralim çok bozuldu zaten salak gibiyim bu günlerde ota b..ka ağlıyorum üstüne tuz biber oldu.
Kötü bi kahvaltı yaptım.
Ben şimdi napayım bana akıl verin pamuk ipliğine bağlıyım sanki bu kadar zor olmamalıydı
Hoşbulduk benim ballı lokumu diyeceğim sen şimdi onada sopa çıkarırsınEfserim hoşgeldiiinne güzel seni görmek
Ben bakayım bir.. elimde sopamla geri döncem bekle
İshal için bol su iç patates yoğurt ye lütfen ikisini aynı anda tuket ve başka birşey yeme canım iyi gelecektirGec3den beri çok f3nayim vayt
Hâlâ daha ish..lim afedersin.
Wc den çıkamıyorum
Eşim senin içeceklerden mi ictin dedi bende tam tersine dün oyl3 bir şey de içmedim yemedim dedim. Ama usuttum sanirim ya temizlik esnaasinda ya da uyuyakaldigim sirada..
Dönüşüm mühteşem olacak demiştimGünahımı alma ben.ekmek yemiyom
Abovvv
Bu listeyle menü sana kurban olsunÇok fena sopalıcaö bekle beni
Bugün tertemiz menü vereceksin. Görevin bu. Hava güzel kalk yürüyüşe
Günün kötü başlamış olabilir bonus ama sen burada çoğumuzun gününü guzellestiriyorsun kendi gününü de guzellestir kalk bı yürüyüş yap temiz hava çek cigerlerine ve hayatta ki en değerli şey sensin bunu unutma ne sorunun var bilemiyorum sorunlarına yeni sorun ekleme kilo problemi bide bunun için üzüleceksin öyle düşün bu sorun olmasın diye sadece sağlıklı beslenip spor yapacaksın keşke hayatımızda ki herşey diyet yapmak spor yapmak kadar çözümü kolay yapılması kolay olsa.....
Akşam da kabak yoğurt salata ye sabahın telafisi olur
Bende böyle olduğumu biliyordumama maalesef nasıl hızlı veriyorsam onun iki katı hızlarda alıyorum millet haftada 100 200 gramçık alır ben 1 kg çıktığım bile olur benim almamaya çare bulmam lazım çünkü kilo vermede hiç sorunum yok hatta ben kendime bile inanıyorum bu listeyle bile kilo veririm benim sadece metam bunu kaldırırı beni düşün düren bukadar karbon bana kilo verdirirmi
Belki benimde öyledirEfser bende hiİ alıp zor veriyorum ama haftada 3 kg aldığımi bilirim
Efserim ben de öyleyim verince çok hızlı gidiyor sporla filan.Belki benimde öyledir
Cuma günleri öğlene kadar yemiyorum. Diğer günler yapıyorum. Kahvaltı yap canım. En azından ağzına bişeyler at ki vücut günün başladığını bilsinKahvalti yapmıyor musun öğleye kadar.
Ben yapmıyorum bugunde yapmicam
Azicik ac duralim bakalim ne olacak böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?