Ooooooooooooo günaydıııııııııııııııııııınGunaydiiiiiinlar efenim
Efser hoşgeldin hemşomDönüşüm mühteşem olacak demiştim
Efser ne bileyim canım niye bu kadar süt vermis bir sebebi mi var. Bak berna da bu kilolarda başladı hiç boyl3 bi liste görmedim ama 1 hafta d3ne bakalım n3 oluyor84.8 kilo olmuşumgeçen sefer çok aç kalarak zayıfladım geri almamda bir o kadar hızlı oldu bunu denemek istiyorum tavsiye aldığım kişi buna benzer bir listeyle 10 günde 2 kilo vermiş günlere bölersek 5 günde 1 kilo eder
Olabilir canım cok sagolcok geçmiş oldu canım uşutmuşsun o zaman
Doktora gitsem serum takarlar canım
Aynen çok fazla geldi banaEfser ne bileyim canım niye bu kadar süt vermis bir sebebi mi var. Bak berna da bu kilolarda başladı hiç boyl3 bi liste görmedim ama 1 hafta d3ne bakalım n3 oluyor
Olabilir canım cok sagol
Doktora gitsem serum takarlar canım
Çok sağol canım b3nim
Geçmiş olsun canımDoktora gitsem serum takarlar canım
Çok sağol canım b3nim
Sağol balimtevafuk55 cok gecmis olsun canim
Az önce yoğurt yedim yataktan kalkabilirsem patates haslayacam canımİshal için bol su iç patates yoğurt ye lütfen ikisini aynı anda tuket ve başka birşey yeme canım iyi gelecektir
Sağol canımtevafuk55 geçmiş olsun cnm..
Ben her gün hem de akşam öğününde o kadar pilav yesem haftada 1 kilo garanti alırımAynen çok fazla geldi banaSüt hadi neyse pilav ve makarnaya ne diyelim.Ben 2 -3 aydır gr oynamıyorum ve haftada 2 veya 3 defa yediğin 3-4 kaşık bulgur pilavına bağlıyorum.Bunu hergün ve 6-7 kaşık yapsam ne olur bilmiyorum
Ateş yok igdemtevafuk55 geçmiş olsun kuzum ateş filan var mı?
Soğuk almış olabilirsin... Ayaklarını sıcak tut
Devam ederse mutlaka git
Bol bol su iç her zamankinden daha fazla iç
Sagolasin nevomGeçmiş olsun canım
YapmadimCuma günleri öğlene kadar yemiyorum. Diğer günler yapıyorum. Kahvaltı yap canım. En azından ağzına bişeyler at ki vücut günün başladığını bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?