Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efser ne bileyim canım niye bu kadar süt vermis bir sebebi mi var. Bak berna da bu kilolarda başladı hiç boyl3 bi liste görmedim ama 1 hafta d3ne bakalım n3 oluyor
cok geçmiş oldu canım uşutmuşsun o zaman
Olabilir canım cok sagol
Efser bu nasıl liste
Ben şok ben iptal
Sen ne ara 84 oldu .ya ben seni daha az diye hatırlıyorum

tevafuk55
Canım geçmiş olsun salgın varmış
Bı Dr git canım
Doktora gitsem serum takarlar canım
Çok sağol canım b3nim

Aynen çok fazla geldi banaSüt hadi neyse pilav ve makarnaya ne diyelim.Ben 2 -3 aydır gr oynamıyorum ve haftada 2 veya 3 defa yediğin 3-4 kaşık bulgur pilavına bağlıyorum.Bunu hergün ve 6-7 kaşık yapsam ne olur bilmiyorum

Sağol balim
İshal için bol su iç patates yoğurt ye lütfen ikisini aynı anda tuket ve başka birşey yeme canım iyi gelecektir
Az önce yoğurt yedim yataktan kalkabilirsem patates haslayacam canım
Sağol canım
Ben her gün hem de akşam öğününde o kadar pilav yesem haftada 1 kilo garanti alırım
tevafuk55 geçmiş olsun kuzum ateş filan var mı?
Soğuk almış olabilirsin... Ayaklarını sıcak tut
Devam ederse mutlaka git
Bol bol su iç her zamankinden daha fazla iç
Ateş yok igdem
Birde ben kolay kolay istifrag eden biti değilim hamileleiklerimde bile mide bulantim olmaz.
Ay su da nasıl acı acı geliyor
Sağol canım şimdi biraz uyuyacam çocuklar izin verirse tabi
Geçmiş olsun canım
Sagolasin nevom

Cuma günleri öğlene kadar yemiyorum. Diğer günler yapıyorum. Kahvaltı yap canım. En azından ağzına bişeyler at ki vücut günün başladığını bilsin
Yapmadim
Esimin suratindan kacmak icin kizimi alip parka gittik.
Simdi geldim eve eksi 100 daha gitmis. Duz 77 yim.
Kahve ve meyve ile açıyorum gunhu. Kafam dumanli dusunceliyim.. Yemek dusunesim pek yok canim

20 NİSANHEDEFLERİ

@malipina (82.5) hedefi köşesinden kaçırmışsın ama mikemmmmmelllsin çok güzel bir ekşi ve yüzde canim

@Esra_4378 (68.9) hedefe varamadın yüzdende seni kurtarmadı sanirim büte kaldın haftaya derece yap
bide utanmadan ağlıyo sus kız

@tevafuk55 (61.5) hedef nireeeee sen nireeee bacım yüzde de düşük ayy eski mortim sana kıyamıyorum ama haftaya daha iyi gel

@Melegiimm22 (73.6)hedefi azıcık farkla kacirmissin. . bu hafta da iyi olacak ins. Kızında iyilessin süpersin
@elfkkk (72) hedefe tam yaklaşamasakta yüzden iyi kilo verirken bir takım olduğumuzu unutma yediklerini değil yemekdiklerini neleri yiyebilecegini de paylaşırsan sana yardımcı oluruz

@Lunya (65.8) hedefe uzağız ama bu geçici bir dönem bence sen daha iyi ve güzellerini yaptin sana inaniyorumyoksa

@bonus (98.5) gizzz seni nasıl yesem ederi tutturamasandao 9 lar sana çok yakıştı lütfen eski sayılara geri donme

@Nevreste (63)haber alınamıyor

@Floweroflife (53.5)seni yirim o minnak bedene şu içinde 3 olan rakam ne yakıştı bu hafta sana cokninandim beni mahcup etmedin haftaya da beklerim

@Sherrysherrylady (76.5) artıdasın ama özel durumlarından dolayı sana birşey demiyorum ama hicbirsey kendinden önemli değil çünkü sen yoksan dünya yok

@pempisler (88.2)kız tatlı şey hedef bu kadar mı bir insana yakın olur yakışır aferin sana hadi bi hafta listeye giz kirp

@neslihan165 (92) hedefe azıcık birşeyle kaçırmışsın sporla daha da iyi olacaksın bence istikrarini lütfen bozma

@malahit (56.1) artıdasın böyle ilerleyemezsin bizimle daha aktif olsan daha çok yardımcı olabiliriz

@suspushanimcim(59.9) haber alınamıyor koydeydin sanirim çok yeme kiz

@masum(68.5)hedefi tam olarak tutturamasakta yüzde kurtarır durumda sporada başladın lütfen arkasını bırakma

@yumurtalikofte(107.5) ablacim hedefe baya uzak kalmışsın başlarda böyle olması tam adepte olamamaktan olabilir 99 a kadar sabretsen o sayıyı gördüğünde o kadar rahatlayacaksinki hiçbir kadayıf o kadar tatlı olamaz

@cakil80 (84.5) cabaliyorsun ama zir gidiyor farkındayım gayreti bırakma

@MiuLego (58)hedef nire sen nereeeeee

@Whiteblacklife (55.9)idolumsun

@Smykmy (71.3) mortim olsanda tebrik ediyorum yüzden kilon herşey super Ama katılım çok az

@nehirnil111 (51.3) sen bence gayet iyisin artı gelmiş olsanda

@begum75 (57) hedefe yakın değilsin ama çok uzatmadan asagilara gelsen diyorum

@İgdedali (56) artidasinnnnn aferin miu ya yetis ha gayret

@deynepnaz (63.7) sabit guzellll

@hepfit (54.5)korumada ekşi super en sevdigim

@Konyakk (57.9)haber alinamiyor

@Cutemom007 (59)haber alınamıyor

@matematik61(57.8)korumada ekşi süpersin

@hippoglisemi (65) mezuniyet kilona 2 haftada döneceksin inanıyorum

@Portakal Sulu Ördek (54.4)minnak eksili çıtır seni

@Sidelya95 (56)nerelerdesin gözlerimiz arıyor ama seni artini değil ona göre lütfen haftaya daha düzgün gel

Biraz acele oldu kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…