- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Yatıyorum canım yemedim daha patates haslayacam saat iki olmuştevafuk55 çok geçmiş olsun mideni mi üşüttün kuzum . Yağlı yemek tarzı şeyler yememeye çalış, yersen geri çıkarırsın. Kahvaltılık tarzı ye yiyebiliyosan. Uzun süre yeme bişeyler de dinlensin miden kuzum Bol bol da sıcak şeyler iç.
Sağol şerimmtevafuk55 gecmis olsun. Dikkat et kendine...
Tuz ve séker mi birara daTevo geçmiş olsun, hemen kaynamış 1 litre suya 1 kaşık toz şeker, 1 kaşık tuz at azar azar iç, bugün diyeti boşver, kendine sade pilav yap yoğurtla azar azar ye..( illa diyet diyorsan pilav yerine patates haşla)
Ayaklarına sucak su torbası koy
Çok geçmiş olsun
Sen beni az sevince böyle oluyirum
Teşekkür ederim canımtevafuk55 geçmiş olsun canım ben direk 1 tatlı kaşığı Türk kahvesinin üzerine limon sıkıp karıştırıp yiyorum anında kesiyor yutamazsan kuru kuru ağzına alıp su ile birlikte iç
Beni de yeseydin şişko kaptan aaaa pardon tombalak olacaktı oooooKahvaltıda yemediğim kalmadı
Sağlıklı ama
Beni de yeseydin şişko kaptan aaaa pardon tombalak olacaktı oooooKahvaltıda yemediğim kalmadı
Sağlıklı ama
Oy kuzuuuummmm kıyamam.. bol su iç emi sıvı kaybediyorsun çok fazla.. seni sevgimde boğarım benYatıyorum canım yemedim daha patates haslayacam saat iki olmuş
Sağol şerimm
Tuz ve séker mi birara da
Patates deneyeyim kuzim
Sen beni az sevince böyle oluyirum
Ne kalp ne opuuck koydun mesajlarına ağır g3ldi çıkardım h3psini
Teşekkür ederim canım
Ayy bunu biliyirum limon kahve
Türk kahvesi yapayım dicem o da benim wc ye çıkarır daha çok
Beni de yeseydin şişko kaptan aaaa pardon tombalak olacaktı ooooo
Menüm
Sabah (11.30)
3 kaşık chia puding
Yarım yeşil elma
2 kuru kayısı
Öğlen(13.30)
1,5 dilim hindi göğüs biftek
Yoğurtlu kabak sote
Ara(17.00)
1 muz
Akşam(20.30 hedefim umarım olur zamanı)
2 dilim az yağda kızarmış et
Yoğurtlu kabak sote
Spor:45 yürüyüş kesin
Su bol
@MiuLegoWhiteblacklife hepfit malahit
Limonsuz olsa olur mutevafuk55 geçmiş olsun canım kahve iyi gelir. Bir kaşık hüplet:)
Ohhh ne iyi geldi kallkayım patates haslayim bu enerjiyleOy kuzuuuummmm kıyamam.. bol su iç emi sıvı kaybediyorsun çok fazla.. seni sevgimde boğarım ben
La seni yirim nasıl da masum oluyor hastaykenOhhh ne iyi geldi kallkayım patates haslayim bu enerjiyle
Sana niye geçsin ki ben wc ye gidip geldiğim dakikaları bide oradaki dakikaları soylecem spor olarakAcaba bugünkü menümden kaç puan alacağım
Çok heyecanlıyım ya
Whiteblacklife azcık torpil geç ya aramızda kalır söz
Hep bi yeme derdindesinBalkona saksıya roka dikmişti annem.. büyüsünler onları yicem.. çıktılar ama daha minnaklar
Bir de maydonoz diktik ama onlar daha topraktan milimlik çıktı onlar da çıkaydı iyiydi
PikiLa seni yirim nasıl da masum oluyor hastayken
Haşşla bebeeeeem çokca su da iç
Chia puding muz var mı varsa 17 deki muz fazlaMenüm
Sabah (11.30)
3 kaşık chia puding
Yarım yeşil elma
2 kuru kayısı
Öğlen(13.30)
1,5 dilim hindi göğüs biftek
Yoğurtlu kabak sote
Ara(17.00)
1 muz
Akşam(20.30 hedefim umarım olur zamanı)
2 dilim az yağda kızarmış et
Yoğurtlu kabak sote
Spor:45 yürüyüş kesin
Su bol
@MiuLegoWhiteblacklife hepfit malahit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?