Aaaaa vaaaaaayt vaaaaayt seni kandırmaya çalışacakmış tefo vaaaaaytSana niye geçsin ki ben wc ye gidip geldiğim dakikaları bide oradaki dakikaları soylecem spor olarak
Hep bi yeme derdindesin
4000 ip atlamış bacakları nasıl dayanmış yani anlamıyorum kiParkta ip de atlıcam voleyboldan sonra yaşasınnn
Hocam 1000 ip atlarsam menü puanım kaç olur?Whiteblacklife
İnsan değil ki o4000 ip atlamış bacakları nasıl dayanmış yani anlamıyorum ki
Berna elif kul kul kedisi kuzum 3 de 0 puan aldilarWhiteblacklife vaytım bugünün eksiksiz menü ve spor verecek kişisi kim? Kim sınıfta kaldı dün?
Vay ıspikçi seni pantolonu portleyen çantayla kapatan ıspikçiAaaaa vaaaaaayt vaaaaayt seni kandırmaya çalışacakmış tefo vaaaaaytWhiteblacklife
Tamam tefocum aramızda sen öyle söyle tamam
Şişkoluk çok zor
Hayır profiideki sid de çok tembel amaİnsan değil ki o
Menune bağlı torpil tabi ki geçerim sana sen kaptansin en ufak haftada sana 0 veririm işte sana torpilParkta ip de atlıcam voleyboldan sonra yaşasınnn
Hocam 1000 ip atlarsam menü puanım kaç olur?Whiteblacklife
Hastaya torpil geçilmiyor bilginizeVay ıspikçi seni pantolonu portleyen çantayla kapatan ıspikçi
Eskilerden 3 tane pantolon çıkardımBen de dün aralık ayında aldığım 38 beden kumaş pantalonu giydim ve olsun diye belini kıvırdım yine de büyük geldi
Siseye nasil koyacan
Berna elif kul kul kedisi kuzum 3 de 0 puan aldilar
Ggecsen ne olur ki zatennbir şey yemedi.lmHastaya torpil geçilmiyor bilginize
Neden hatırlatıyorsun kiiiVay ıspikçi seni pantolonu portleyen çantayla kapatan ıspikçi
Ahahahha ortadı yok hiç normal değilHayır profiideki sid de çok tembel ama
Bu kız coşuk, ya iple ya da domesteosla aşk yaşıyor
Menune bağlı torpil tabi ki geçerim sana sen kaptansin en ufak haftada sana 0 veririm işte sana torpil
Vay vay vaaaaay fitim gerçekten fitEskilerden 3 tane pantolon çıkardım
Alışveriş yapmis gibi hissediyorum
O kadar beyaz pantolon diyince hatırladım girdim içine
Öğrendim kiSiseye nasil koyacan
(Edit: bu suyu tencereden şişeye nasıl koyacam acol yordom odon)
Sabah nescafe öğle kısır makarna salatası akşam kisirmatematik61 elfkkk kulkedisi30
Kızlar menüleriniz eksiksiz gelmek zorunda
Bugünün mükemmel menğ ve spor görevlileri sizsiniz
Vaytım elif ne yemiş? Ciddi misin? Listede ve de geç menü verip ve de kötü menü mü berdi??? Listedesin eliiiiiiif!!!!!!
1 litreye 1 çay kaşığı koyunca nötürlüyor tadı fena değil şovu kaybında kaybettiğin elektrolitlerin içinYatıyorum canım yemedim daha patates haslayacam saat iki olmuş
Sağol şerimm
Tuz ve séker mi birara da
Patates deneyeyim kuzim
Sen beni az sevince böyle oluyirum
Ne kalp ne opuuck koydun mesajlarına ağır g3ldi çıkardım h3psini
Teşekkür ederim canım
Ayy bunu biliyirum limon kahve
Türk kahvesi yapayım dicem o da benim wc ye çıkarır daha çok
Tamam balim deneyecem yerim seni1 litreye 1 çay kaşığı koyunca nötürlüyor tadı fena değil şovu kaybında kaybettiğin elektrolitlerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?