Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merak etme kaptın az yağda (tereyağı ile)
Spor tempolu yürüyüş işe gidip gelme yokuş inip çıkmalı
Bugün kolu yok az dinleneyim

Bonusum
Canımın içi

Bazn olur umutsuzluğa düşeriz.. içimiz kararır..

Aç bi pencereyi balkona bir çık hele.. bak en büyük muvitler bile binlerce deneme sonrası başarmışlar icatlarını.. yarı yolda vazgeçselerdi ne olurdu? Bir hiç! Başaramazlardı!!!

Bizlerin güç kendi içimizde.. sen diyorsun ya olmayacak..

Sen inanmayarur kendine. BEN SANA İNANIYORUM.

Herşeyin telafisi var.. bugğne şükret.. aldıpın nefese şülret.. hergün yeniden başlayabilme şansına şükret..

Yedin mi? Olsun.

Eritmesini de biliriz..

Hadi kalk bir yürüyüş yap ciğere çek temiz havayo.. elinde suyun olsun iç miden temizlensin.. yaz aylarını 80 lerşe geçireceğiz daha .. çok işimiz var seninle ..

KENDİNİ AT ÇÖPE.. SANA İNANAN MİU İÇİN! SALDIR DİYETİNE..

Değmez mi? Belki bir gülücük oluşur yüzümde he? Bak minnak gamzelerim de çıkıyor gülümseyince. Sebebi olsana..

Chia puding muz var mı varsa 17 deki muz fazla
Et yemekleri ile yoğurtta hayır salataya evet
Yürüyüş yetersiz
Akşam geç
Puanın: 7 spor az da olsa var menü cissiz su guzel
Muz yok vaytım sadece chia tohumu ve badem sütü var.o yüzden araya muz koydum
D vitaminim Demirim iyi çıktı o yüzden yoğurt yiyiyorum etle
Puan az bacım yaaa

Neden böyle düşünüyorsun bonus anlatsana bize de 18 yaşında 78 kiloydum 28 yaşında 78 kiloydum ve yine 28 yaşında 50 Lili kilolardayim

Muz yok vaytım sadece chia tohumu ve badem sütü var.o yüzden araya muz koydum
D vitaminim Demirim iyi çıktı o yüzden yoğurt yiyiyorum etle
Puan az bacım yaaa
Akşam geç spor az burada örnek oluyoruz bize göre menü yapanlar oluyor kuzum gizliden okuyanlar takip edenler bu yüzden sende demir fazla da olsa yenmemeli burayı okuyup takip edenler bunu bilmeli sana yoğurtla ete okey dersem herkese demem lazim

elfkkk canım bu nedir? Liste mantığını ben anlatamadım galiba sana? Şaka mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun. Hangisi?????

Heh tamam :)
Ne yazık.ki menü o spor temposuz yürüyüş yani bunları yedin eyvallah diyeceğim bir spor da yok ortada protein yok kahvaltı yok yok yok yok

Ciddi anlamda sinirim bozuldu elife şuan.. her hafta dellenmek zorunda mıyım yahu ben elfkkk

Üzgünüm ama biz makarna salataları yiyerek 2 öğünde de kısır gömerek diyet yapmıyoruz.

Bu bizim takım kurallarımıza aykırı..

Dün birinci uyarını menü vermediğin için almıştın. 2. Uyarın da gece yarısı geldiğin o menü için olduu. 3. Uyarı yaptırımı olur söylüyorum. Vay ben duymadım ben bilmiyordum deme sonra..

2. Uyarını aldın!

Efser hoşgeldin hemşomSen ne yaptın Nasıl 84'e çıktınOraya gelene kadar niye dur demedinBir daha buradan ayrılma bak çok fena oluyor.
Ne sor nede ben söyleyeyim hemşom yok ben boyumun ölcüsünü aldım burdayım artık
Ben sütten cok karbona takıldıgim icin sütü görmedim pilav makarnalar havada ucuşuyor
Karbonun dibine vurda gör demek istedi bence bu hafta sonuçlarını hep beraber görecegiz

tevafuk55 geçmiş olsun
Efser Geri gelmene sevindim ,her şerde bir hayır var derler,kilo almışsın ama buraya gelmişsin
Aynen demek zaman bu zamanmış diyelim
Hosgeldin efser...

Hoşgeldin abla nasılsın
Hoşbulduk kızlar

Efseeer ne ettin sen gitme bir yere daha yazık onca emeğine çok üzüldüm

Kamu spotu etle yoğurt tüketmeyiniz

Spor bugün az çünkü boya badana yapacağım, çalışsın kollar
Eveeeet et ve yoğurt yan yana ı ıh

Vays sıkılaşsın kollaaaar çalış fılavııır

Kuzu bu ne inşaatı? Kendinize bir yer mi yapıyorsunuz? Merak ettim fotolar çok eğlenceli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…