- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Patates detoksu yap işte ishale birebir hem detoks hem ishal içinGgecsen ne olur ki zatennbir şey yemedi.lm
Merak etme kaptın az yağda (tereyağı ile)Oy kuzuuuummmm kıyamam.. bol su iç emi sıvı kaybediyorsun çok fazla.. seni sevgimde boğarım ben
Seni akşam öğününe sakladım
Az yağda ama nasıl az acaba?? Yağda kıxarmış et olunca cinleniveriyorum.. inşallah yağı çekmez çok..
Öyle iseeee
Menü güzel kuzum.. su bol demişsin mis
Yürüyüş tempolu olsun
TamamdırPatates detoksu yap işte ishale birebir hem detoks hem ishal için
İp Domestos ikisi vazgecilmezlerimHayır profiideki sid de çok tembel ama
Bu kız coşuk, ya iple ya da domesteosla aşk yaşıyor
BonusumBen yapamıycam galiba ya hiç bi zaman istediğim kiloya inemiycem hep 1 ileri 2 geri gidicem.
10 yıldır 90 üstündeyim bi 10 yıl daha böyle kalıcam heralde.
Herkes kabullenicek bu halimi zaten kabullenmişler.
İyi niyetlerim dileklerim hep havada kalıcak.
Hayal ettiklerimi hiç yaşayamıycam.
Kilodan hasta oluncada çok yaşamam zaten.
Muz yok vaytım sadece chia tohumu ve badem sütü var.o yüzden araya muz koydumChia puding muz var mı varsa 17 deki muz fazla
Et yemekleri ile yoğurtta hayır salataya evet
Yürüyüş yetersiz
Akşam geç
Puanın: 7 spor az da olsa var menü cissiz su guzel
Neden böyle düşünüyorsun bonus anlatsana bize de 18 yaşında 78 kiloydum 28 yaşında 78 kiloydum ve yine 28 yaşında 50 Lili kilolardayimBen yapamıycam galiba ya hiç bi zaman istediğim kiloya inemiycem hep 1 ileri 2 geri gidicem.
10 yıldır 90 üstündeyim bi 10 yıl daha böyle kalıcam heralde.
Herkes kabullenicek bu halimi zaten kabullenmişler.
İyi niyetlerim dileklerim hep havada kalıcak.
Hayal ettiklerimi hiç yaşayamıycam.
Kilodan hasta oluncada çok yaşamam zaten.
Sabah nescafe öğle kısır makarna salatası akşam kisir
Merak etme kaptın az yağda (tereyağı ile)
Spor tempolu yürüyüş işe gidip gelme yokuş inip çıkmalı
Bugün kolu yok az dinleneyim
Eskilerden 3 tane pantolon çıkardım
Alışveriş yapmis gibi hissediyorum
O kadar beyaz pantolon diyince hatırladım girdim içine
Akşam geç spor az burada örnek oluyoruz bize göre menü yapanlar oluyor kuzum gizliden okuyanlar takip edenler bu yüzden sende demir fazla da olsa yenmemeli burayı okuyup takip edenler bunu bilmeli sana yoğurtla ete okey dersem herkese demem lazimMuz yok vaytım sadece chia tohumu ve badem sütü var.o yüzden araya muz koydum
D vitaminim Demirim iyi çıktı o yüzden yoğurt yiyiyorum etle
Puan az bacım yaaa
Ne yazık.ki menü o spor temposuz yürüyüş yani bunları yedin eyvallah diyeceğim bir spor da yok ortada protein yok kahvaltı yok yok yok yokelfkkk canım bu nedir? Liste mantığını ben anlatamadım galiba sana? Şaka mı yapıyorsun dalga mı geçiyorsun. Hangisi?????
Heh tamam :)
lısın,Akşam geç spor az burada örnek oluyoruz bize göre menü yapanlar oluyor kuzum gizliden okuyanlar takip edenler bu yüzden sende demir fazla da olsa yenmemeli burayı okuyup takip edenler bunu bilmeli sana yoğurtla ete okey dersem herkese demem lazim
Ne sor nede ben söyleyeyim hemşomEfser hoşgeldin hemşomSen ne yaptın Nasıl 84'e çıktın Oraya gelene kadar niye dur demedin Bir daha buradan ayrılma bak çok fena oluyor.
Ben sütten cok karbona takıldıgim icin sütü görmedim pilav makarnalar havada ucuşuyorEfser ne bileyim canım niye bu kadar süt vermis bir sebebi mi var. Bak berna da bu kilolarda başladı hiç boyl3 bi liste görmedim ama 1 hafta d3ne bakalım n3 oluyor
Olabilir canım cok sagol
Doktora gitsem serum takarlar canım
Çok sağol canım b3nim
Karbonun dibine vurda gör demek istedi benceAynen çok fazla geldi banaSüt hadi neyse pilav ve makarnaya ne diyelim.Ben 2 -3 aydır gr oynamıyorum ve haftada 2 veya 3 defa yediğin 3-4 kaşık bulgur pilavına bağlıyorum.Bunu hergün ve 6-7 kaşık yapsam ne olur bilmiyorum
Aynen demek zaman bu zamanmış diyelim
Hosgeldin efser...
Hoşbulduk kızlarHoşgeldin abla nasılsın
Oy dün koşarken gözüme böcük kaçmıştı, bugün gözüm şişti
Kamu spotu etle yoğurt tüketmeyinizEvet hak
lısın,
Sağol canım, çay poşeti koydum. Damla damlattım geçer hemencecikGeçmiş olsun
Efseeer ne ettin sen84.8 kilo olmuşumgeçen sefer çok aç kalarak zayıfladım geri almamda bir o kadar hızlı oldu bunu denemek istiyorum tavsiye aldığım kişi buna bir listeyle 10 günde 2 kilo vermiş günlere bölersek 5 günde 1 kilo eder
Eveeeet et ve yoğurt yan yana ı ıhKamu spotu etle yoğurt tüketmeyiniz
Spor bugün az çünkü boya badana yapacağım, çalışsın kollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?