Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonus bonus, böyle düşünme

Bence önce kendine sor kabullendin mi bu kilonu? Ama içten cevap ver, kendini bir tart bu kilodan memnun musun?
Değilsen o zaman bir an önce toparla kendini.. diyetin en önemli şeyi gerçekten karar vermek.. bu kararı alırsan bir kere o zaman gerisi gelir..
Ama gerçekten almamışsan içinde o zaman diyetisyen, burası herşey yalan, hiçbir faydası olmaz sana.
Bonus 10 sene olmuş kendin diyorsun.. artık zamanı geldi.
Kuzum diyet işi beceri gerektiren birşey değil. Roket bilimi değil. Senin ne eksiğin var kilo verenlerden? İrade ve istek mi acaba?
Bonus silkelen ve kendine gel!!!
Öncelikle yapacağına İnan!!!
Zaman kaybetme artık daha fazla, kendine İnan ve iste ama yürekten iste yoksa bırak diyeti..çünkü yarım yamalak istekle olmuyor bu iş..
Bırakmak istiyor musun? Kabullendin mi kendini 100 kilo??!
Yapma hadi bugün ilk gün, dört elle sarıl
Biz sana inanıyoruz, sen de İnan kendine

Son düzenleme:
Eveeeet et ve yoğurt yan yana ı ıh

Vays sıkılaşsın kollaaaar çalış fılavııır

Kuzu bu ne inşaatı? Kendinize bir yer mi yapıyorsunuz? Merak ettim fotolar çok eğlenceli çünkü
Restoran kuzum
Çok atıl durumda bir yer kiraladık 8 yıllığına, kirası inanılmaz iyi ama işte çok işi var, bizim de elimizden geliyor, başladık tadilata.. bitmiyoruuuu ama

Gerçi biliyorum eski deneyimlerden tadilat işi zor zaman alıyor..
Bakalım hayırlısıyla bitecek yakında..
Evet eğlenceli bir de ben de çok seviyorum tadilat işini severek yapıyorum

Hele eşim bayılıyor adam

Hatta diyorum onlara kardeşimle ortak iş kurun eski yerleri alıp,kiralayıp satım diye

Kızlar su içelim haydiii

Ben 500 ml içtim bir daha içeyim de 1 lt etsin

Ortim N Nana su içiliyor mu spor yapılıyor mu

Sabah erkenden kalkıldı√

Aç karnına 1saat 15 dakika tempolu yürüyüş yapıldı ✓

Kahvaltı miss gibi ✓

2 lt şimdilik su içildi ✓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…