Aynen.Benimde herkesten herşeyden kaçasım var
Tüm zamanların en sağlıklı iğde menüsü geliyor haaanıııım
(Bu menümü bugün @MiuLego yu değil seni tutuyorum diyen Ausa armağan ediyorum)
Kahvaltı(08:30)
11 yumurtayla peynirli omlet (1 yk yulaf ezmesi+1 tatlı kaşığı keten tohumu eşliğinde)
Az daha peynir (Ausun avuç içi kadan)
7-8 zeytin
bol maydanoz+dereotu
yarım domtis
Yarım salatalık+ 1 acı biber
Öğlen(13:00)
Karnabahar kısırı
yeşil çay
Accık yoğurt
Akşam(18:00)
Yoğurtlu kabak(2 ceviz ile yapıldı az da zeytinyağı)
Su: çoh çoh çoh+ 1 lt elmalı detoks suyu+ 1 kupa papatya çayı içiciğim akşam
Spor: 2000 ip atlama: 400
60 dk çok tempolu yürüyüş: 150
30 dk bölgesel: 90
Toplam: 640 pointCİK
@MiuLego
nehirnil111
Whiteblacklife
Sabah 13:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmek
Domates, salatalık, zeytin peynir
1 köz kırmızı biber, 1 yeşil biber
Bol maydonoz marul, 1 tk ev salçası
1 gün kurusu, yarım ceviz, 2 çiğ badem
3 çilek
Ara 17:10 (spor sonrası)
1 bardak süt, 5 çilek
Akşam 18:30
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz (yoğurdu @malahit den ötürü yedim )
Eki Görüntüle 2139453
Su: 1.5 lt
1 lt elmalı detoks suyu içeceğim
Spor:
30 dk tempolu yürüyüş
20 dk voleybol
1000 ip
Leslie 3 mil yapacağım
Menü bolca çay kahve içerir :)
Mortim @Bonus kafalım
Ortim N Nana
PointcibaşımWhiteblacklife
Herbişeyimigdedali
Aynen o durumdayım esra ya.. idare edim daha zayıflarım diye diye kıyafetsiz kaldım :))Bende kiyafetsizlikten olcem ha bir iki aldım artik almam bayrama kadar
90 kilodan beri spor yapıyorum cnm.. boyum uzun kemiklerim iri.. az daha sıkılaşsam olur inş.. kafam rahatlasın pilatese başlıcam inş.. biraz kilom otursun inş..Yaaa bak gördün mü 40 olmuş. Canım sen düzenli spor yapıyormuydun bence senin kilona 38 bile olur
Emin misin bak ben mi
Yorgunluktan uykusuzluktan olabilirYa hala benim sağ bacağım uyuşuk ya.. neden olabilir
Valla evlendim 5 yıldır 6 olcak ha zayıflarım ha zayiflicam akşamda yakistiramazdimki kıza hamile kalmadan bi 66 falan oldum o ara bir iki birşey aldım simdi zayifladim onları giyiyorum 1 2 birşey aldım ins. Bayrama 60 olurum ya ne olur olayım biraz artım var şuan ama hala 69 um artik gerçekten indiğine inanıyorum çok sevindimAynen o durumdayım esra ya.. idare edim daha zayıflarım diye diye kıyafetsiz kaldım :))
Dün 3 mil leslie yaptım bide 500 ip ondan olabilir miYorgunluktan uykusuzluktan olabilir
3 günden fazla sürerse doktora görün hippo
Magnezyum eksikliği olabilirmi kramp falan oluyoryaYa hala benim sağ bacağım uyuşuk ya.. neden olabilir
Aynen bende 10 yıldır hep zayıflıcam.. en son umudu kestim bütün küçük bedenleri verdim.. hepside yepyeniydi :))Valla evlendim 5 yıldır 6 olcak ha zayıflarım ha zayiflicam akşamda yakistiramazdimki kıza hamile kalmadan bi 66 falan oldum o ara bir iki birşey aldım simdi zayifladim onları giyiyorum 1 2 birşey aldım ins. Bayrama 60 olurum ya ne olur olayım biraz artım var şuan ama hala 69 um artik gerçekten indiğine inanıyorum çok sevindim
Bana öyle geldi demek hadi öpüşüp sarilalimEmin misin bak ben mi
Ondan değildirDün 3 mil leslie yaptım bide 500 ip ondan olabilir minormalde en fazla 2 mil yaparım.. bide ev işine koşturma falan.. şimdide ütü yaptım azcık belim ağrıyo ama
Aynen bu ara krampta var.. yoruluyorum galiba ya.. bebeğin peşinden koş.. ev işi.. spor az da olsa..Magnezyum eksikliği olabilirmi kramp falan oluyorya
Başlı başına bişi olmaz ama bu ara fazla ayakta kaldım galiba.. akşama da onu yapınca fazla ayakta kalmış olabilirim.. neyse bakalım geçer inş saol cnm..Ondan değildir
Uzuuun süre ayakta durmak gibi bir yorgunluktan bahsediyorum. 45 dk leslie nin bişeyciği olmaz
Şaka bi yana b12 eksikliği de sebep olur uyuşmaya. Devam ederse doktora görün hem vitamine hem diğer şeylere bakıyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?