Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whiteblacklife tabii ki 11 yumurta yemedim 1(bir) adet yumurta tükettim kahvaltıda

Nevreste karnabahar kısırını senden duymuştum
Mikemmeldi mikemmel sanki bulgur var gbi yedim. Yerken de tedirgin oldum. Bulgur çok şişiriyor mideme hiç yaramıyor diye (ellerimle yapmama rağmen tedirgin oldum evet)
İsotu biraz abartmış olabilirim ama olsundu Urfalı olmak bunu gerektirirdi

Anammm ne kadann kalabalık sabah yazsaydın okurken doyardik yahu

Menüm

Sabah(10:00) : 1 haşlanmış yumurta, 1kôz kapya, 1 dlm çörekotlu peynir, salatalık , yeşillik, 2 tam ceviz ve Yeşilçay.

Ara(13:30) : sade Türk kahvesi ve 7 badem.

Akşam(18:00) : 1 tabak patlıcan yemeği (patatessiz, biberli) , yoğurt, kırmızı lahana salatası.

Ara(20:00) : Yeşilçay.

Su:3 lt
Spor: 2 saat tempolu yürüyüş(sabah ve akşam toplamı)

nehirnil111
@MiuLego

Aynen o durumdayım esra ya.. idare edim daha zayıflarım diye diye kıyafetsiz kaldım :))
Valla evlendim 5 yıldır 6 olcak ha zayıflarım ha zayiflicam akşamda yakistiramazdimki kıza hamile kalmadan bi 66 falan oldum o ara bir iki birşey aldım simdi zayifladim onları giyiyorum 1 2 birşey aldım ins. Bayrama 60 olurum ya ne olur olayım biraz artım var şuan ama hala 69 um artik gerçekten indiğine inanıyorum çok sevindim

Yorgunluktan uykusuzluktan olabilir
3 günden fazla sürerse doktora görün hippo
Dün 3 mil leslie yaptım bide 500 ip ondan olabilir mi normalde en fazla 2 mil yaparım.. bide ev işine koşturma falan.. şimdide ütü yaptım azcık belim ağrıyo ama

Aynen bende 10 yıldır hep zayıflıcam.. en son umudu kestim bütün küçük bedenleri verdim.. hepside yepyeniydi :))

Dün 3 mil leslie yaptım bide 500 ip ondan olabilir mi normalde en fazla 2 mil yaparım.. bide ev işine koşturma falan.. şimdide ütü yaptım azcık belim ağrıyo ama
Ondan değildir
Uzuuun süre ayakta durmak gibi bir yorgunluktan bahsediyorum. 45 dk leslie nin bişeyciği olmaz
Şaka bi yana b12 eksikliği de sebep olur uyuşmaya. Devam ederse doktora görün hem vitamine hem diğer şeylere bakıyorlar zaten

Başlı başına bişi olmaz ama bu ara fazla ayakta kaldım galiba.. akşama da onu yapınca fazla ayakta kalmış olabilirim.. neyse bakalım geçer inş saol cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…