Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelelim banasabah hastaneye gittim yüryerekten gelinle buluştum 1 saat ortalama yürüdüm dahada çok ama 1 saat diyelimsonracıma anneme geldim kahvaltı yaptım açık çay içtim 3 bardak minik bardak çay 4 yeşil zeytin 4 adet barut gibi acı biberyerken ne yandım ne siz ne ben söylüyüm bir çatal helva aldım aldım agzıma o bile acısını geçirmedisonracıma 2 katı yumurta bades domates 3 dilim kurutulmuş beyz ekmek anneminkinden aşırdım 1 dilim kaşar peyniri 2 çatal kadarada beyaz peynir yedim şimdide oglumu sevmeye gidicem yanına banyosunu yaptırdım bugün paşaya lagma yaptılar kan aldılar amanın ne kötü oldum neyse benim çıkmam lazım aklşama görüşürz bebeler

ay çok sevindim listeye girmek insanı daha çok motive ediyor.
Canım hayırlı olsun tayinin.Allah kabul etsin orucunu bizim içinde dua et

İnş canım Allah kolaylık versin.İnş kısa zamanda başarırsın ve bebişini kucağına alırsın

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.ama önce önümüz yaz düğünler var hemde ilk olarak kız kardeşimin o yüzden günlerim sayılı biraz hızlı zayıflamak istiyoum.

Amin inşallah canım sevgimiz pekişsin.Birazda babasıyla vakit geçirsin istedim çünkü haftaya eşim nijeryaya gidecek 1 ay olmayacak.Azıcık vakit geçirsinler zaten çok özlüyor babasını.
Bu arada yazdığını anlamadım kırklı demişsin yüzüne annem gibiyim dedim demişsin ne demek istedin şekerim

Amin inşallah canım sevgimiz pekişsin.Birazda babasıyla vakit geçirsin istedim çünkü haftaya eşim nijeryaya gidecek 1 ay olmayacak.Azıcık vakit geçirsinler zaten çok özlüyor babasını.
Bu arada yazdığını anlamadım kırklı demişsin yüzüne annem gibiyim dedim demişsin ne demek istedin şekerim

canım bizde adetliyken bebegin yüüzne bakılmaz oglan 19 günlük oldu ama korkuyorum kötü birşey olur diye mesela yüzünde lekeler çıkar vs bebem ondan dersin annen gibyim annesi aedtya dogum ettigi için o sebepten dedim bebem anladınmı

Allah kabul etsin canım banada dua et unutma ne olur..bende niyetlendim bebek büyümeden bi kaç tane tutayım okadar cok borcum varki kızımdan oğlumdan

merhabalar kandiliniz mübarek olsun çıtırlarım Rabbim dualarınızı kabul etsin
senin ve aileninde mübarek olsun canım

hayırlı kandiller.o süpriz yumurta benim canım

Selamlarrr
Kandiliniz mübarek olsun canlar

Allah kavuştursun ben kızımdan 1 gün ayrı kaldım ağlamıştım.ama ben onu burda bırakıp babasının yanına 1 günlük yurtdısına gitmiştim anne yok baba yok kızım mahsunlaşmış nasıl üzülmüştüm.

kızlar ablam msj atmış netinde sorun varmış..giremiyormus.msj sayımında izinli yazarsınız eğer yarına kadar neti hallolmassa kilosunu aynı gecersiniz..

selam kızlarr...dün netim bozuldu..kızım örümceğiyle hızlı giderek pcnin kablosundan laptopu yere düşürdü ve vınn yamuldu...o yüzden dün haber verip gelemedim...msj sayım tam mı değil mi emin diilim..gerçi dünün sayım sırası bendeydi sayaarım akşama...saphiracım senin dediğin gibi böyle acil durumlar için ben senin tel alayım bari...

geçmşi h
ızlıca okduum kızlar..eşimin işyerine geldim size haber vermek için..vınım düzeldi gibi ama evde denemem lazım gene de...
İPEK cim cnm sabret 1 haftaya kalmaz çıkıcak inş alçın cnm...
SENRİST cm tayinin çıkmasına çok sevindim..

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):filiz

yaşınız:31

işiniz:ev halımı

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok kötü şeyler yaşadım hele o son yaşadım hem çok acıydı ama gerçekten o acı bana çok güç verdi.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):zaten insanlar biraz sizden zayıf olmasın hemen kendilerini diyetisyen sanınıyorlar.

boyunuz:168

ilk başladığınız kilo:86(gruba 81 le)

hedef kilonuz:60 aslında ama 65 de arazıyım.

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:bulduğum bütün yöntemleri deniyecem

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu anı sormayan zaten beğendiğimi değil üzerimi olanı giyiyorum.zayıflasam ben ben olacam.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:en azından kendime güvenerek yürüyecem.

diğer(eklemek istediğiniz)

Anladım canım.İlk kez duydum bunu.Dinen bir dayanağı var mıdır acaba
Allah kabul etsin.Doğum yapınca 3 bebişten kalan borçlarını toptan tutarsın.Şükür benim 63 ten 7 kaldı 3 aylarda da onları tutarım biter inş.Bana ev bomboş geliyor şimdi kızım olmadan ama 2 gün geçer çabucak inş
hoşbuldum hayatım.dr için erken canım sat a göre 4 hafta 4 günlük kan tahlili yaptım kendime baya yüksek çıktı betahcg.
Oyy oyy tam bir mercimekmiş daha desene..

İnş canım 2 gün bitti inş cabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…