canım hafta içi 16:30 hergün haftasonu cumartesi akşamı ama tam saatini bilmiyorum geçen cumartesi maç vardı saat 1 de başladı
ay çok sevindim listeye girmek insanı daha çok motive ediyor.Allah kabul etsin canım..hayırlı kandiller
Merhaba Filiz hoşgeldin tekrardan.Takıma girebilirsin.Hatta bugünden itibaren takımda sayalım seni.Çünkü bir arkadaşımız sürpriz bir hamilelik yaşıyor.Dolayısıyla çıkıcak mecburenPaylaşımın iyi olursa haftaya cuma listede olursun canım takımın kurallarını ve başvuru formunu eklerim birazdan doldurursun
Canım hayırlı olsun tayinin.Allah kabul etsin orucunu bizim içinde dua et
İnş canım Allah kolaylık versin.İnş kısa zamanda başarırsın ve bebişini kucağına alırsın
canım al bendende o kadar bebem bende tartıda bugün aynı kilomdayım vucudumu görsen yeminle şişti karnım vs yerlerim birde agrım varki hiç sorma kilom 88 malesef ne güzel 85 görmüştümkarnım taş gibi bebem ya bu kadınlar neden adet olunca şişerler eymende kırklı ama annem gibiyim dedim durdum suratına gelin birşey olmaz abla dedi işşallah birşeyde olmaz sizce olurmu birşey:26::26:
geçmiş olsun rabbim kavuştrusun bu arada yanımda olsaydın alçına imza atardımzorda olur kızından ayrı kalmak olsun sevginiz bekişir
canım al bendende o kadar bebem bende tartıda bugün aynı kilomdayım vucudumu görsen yeminle şişti karnım vs yerlerim birde agrım varki hiç sorma kilom 88 malesef ne güzel 85 görmüştümkarnım taş gibi bebem ya bu kadınlar neden adet olunca şişerler eymende kırklı ama annem gibiyim dedim durdum suratına gelin birşey olmaz abla dedi işşallah birşeyde olmaz sizce olurmu birşey:26::26:
geçmiş olsun rabbim kavuştrusun bu arada yanımda olsaydın alçına imza atardımzorda olur kızından ayrı kalmak olsun sevginiz bekişir
Amin inşallah canım sevgimiz pekişsin.Birazda babasıyla vakit geçirsin istedim çünkü haftaya eşim nijeryaya gidecek 1 ay olmayacak.Azıcık vakit geçirsinler zaten çok özlüyor babasını.
Bu arada yazdığını anlamadım kırklı demişsin yüzüne annem gibiyim dedim demişsin ne demek istedin şekerim
Allah kabul etsin canım banada dua et unutma ne olur..bende niyetlendim bebek büyümeden bi kaç tane tutayım okadar cok borcum varki kızımdan oğlumdankızlar kusuruma bakmayın okuyamıyorum da yazamıyorum datayin işi olunca bi de yaptığım işleri birilerine öğretmem gerekiyor iyice sarpa sardı yani işler
bugün yarın niyetliyim inşallah. kandiliniz mübarek olsun
sahurda tavuk-salata yedim iki çay bardağı l. cola içtim. Acayip tokum halaama susuyorum yavaş yavaş
akşam menüsü de sabah ile aynı olacakyarın bidirime gelirim
hoşçakalın
senin ve aileninde mübarek olsun canımmerhabalar kandiliniz mübarek olsun çıtırlarımRabbim dualarınızı kabul etsin
hayırlı kandiller.o süpriz yumurta benim canımAllah kabul etsin canım..hayırlı kandiller
Merhaba Filiz hoşgeldin tekrardan.Takıma girebilirsin.Hatta bugünden itibaren takımda sayalım seni.Çünkü bir arkadaşımız sürpriz bir hamilelik yaşıyor.Dolayısıyla çıkıcak mecburenPaylaşımın iyi olursa haftaya cuma listede olursun canım takımın kurallarını ve başvuru formunu eklerim birazdan doldurursun
Selamlarrr
Kandiliniz mübarek olsun canlar
Allah kavuştursun ben kızımdan 1 gün ayrı kaldım ağlamıştım.ama ben onu burda bırakıp babasının yanına 1 günlük yurtdısına gitmiştim anne yok baba yok kızım mahsunlaşmış nasıl üzülmüştüm.Alçılı günleri sayar oldum artık.2 gün bitti şükür.Bugün eşim mardine ailesinin yanına gitti.Kzımı da götürdü.İlk kez ayrı kalacağız.Bakalım nasıl dayanacağım.Götürüp götürmemekte çok kararsızdı ama yanımda eşim olmazsa çok zorlanırım ben.Kızım sürekli elimden tutup yürütmeye çalışıyor beni.Sütten ayırdığımız için sürekli mama ister vaziyette.Neyse ki 2 gün kalıp dönecekler
hoşbuldum hayatım.dr için erken canım sat a göre 4 hafta 4 günlük kan tahlili yaptım kendime baya yüksek çıktı betahcg.Kelebekcim hoşgeldin tatlışım.Dr a gittin mi kaç haftalık minik mercimeğin
Selamlarrr
Kandiliniz mübarek olsun canlar
seninde mübarek olsun doğacım..kandiliniz mübarek olsun kızlarrr
hoşbuldum hayatım.dr için erken canım sat a göre 4 hafta 4 günlük kan tahlili yaptım kendime baya yüksek çıktı betahcg.
Anladım canım.İlk kez duydum bunu.Dinen bir dayanağı var mıdır acabacanım bizde adetliyken bebegin yüüzne bakılmaz oglan 19 günlük oldu ama korkuyorum kötü birşey olur diye mesela yüzünde lekeler çıkar vs bebem ondan dersin annen gibyim annesi aedtya dogum ettigi için o sebepten dedim bebem anladınmı
Allah kabul etsin.Doğum yapınca 3 bebişten kalan borçlarını toptan tutarsın.Şükür benim 63 ten 7 kaldı 3 aylarda da onları tutarım biter inş.Bana ev bomboş geliyor şimdi kızım olmadan ama 2 gün geçer çabucak inşAllah kabul etsin canım banada dua et unutma ne olur..bende niyetlendim bebek büyümeden bi kaç tane tutayım okadar cok borcum varki kızımdan oğlumdan
senin ve aileninde mübarek olsun canım
hayırlı kandiller.o süpriz yumurta benim canım
Allah kavuştursun ben kızımdan 1 gün ayrı kaldım ağlamıştım.ama ben onu burda bırakıp babasının yanına 1 günlük yurtdısına gitmiştim anne yok baba yok kızım mahsunlaşmış nasıl üzülmüştüm.
Oyy oyy tam bir mercimekmiş daha desene..hoşbuldum hayatım.dr için erken canım sat a göre 4 hafta 4 günlük kan tahlili yaptım kendime baya yüksek çıktı betahcg.
geçmşi h
ızlıca okduum kızlar..eşimin işyerine geldim size haber vermek için..vınım düzeldi gibi ama evde denemem lazım gene de...
İPEK cim cnm sabret 1 haftaya kalmaz çıkıcak inş alçın cnm...
SENRİST cm tayinin çıkmasına çok sevindim..
XETROCAN canım hoşgeldin takımımızaa...umarım istedğin kilolara inersin en yakın zamanda bizde dahil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?