hoşbuldum hayatım.dr için erken canım sat a göre 4 hafta 4 günlük kan tahlili yaptım kendime baya yüksek çıktı betahcg.
canım bilmiyorum ama eskiden annelerimiz öyle dermişAnladım canım.İlk kez duydum bunu.Dinen bir dayanağı var mıdır acaba
Allah kabul etsin.Doğum yapınca 3 bebişten kalan borçlarını toptan tutarsın.Şükür benim 63 ten 7 kaldı 3 aylarda da onları tutarım biter inş.Bana ev bomboş geliyor şimdi kızım olmadan ama 2 gün geçer çabucak inş
Oyy oyy tam bir mercimekmiş daha desene..
İnş canım 2 gün bitti inş cabucak geçer
hoşbuldum hayatım.dr için erken canım sat a göre 4 hafta 4 günlük kan tahlili yaptım kendime baya yüksek çıktı betahcg.
kızlar silere demeyi unuttum birşey anlatayımda gülün biraz aklıma geldikçe gülüyorum ben çünküsabah evden 8 de çıktım yürüyorum öle hastaneye dogru neyse burnuma patatesli pide koktu diyorumki allahım açlıktan neler oluyo hamile kadın gibi aş veriyorum neyse saga sola bakıyourm diyorum pastane yok allahım sen beni neyle imtaan ediyosun ah canımda ne çekti sormayın olsada yesek diyorum aman paşa yapma diyettesin 70 düş ye diyorum neyse epey ilerledim allahım koku gitmiyo burnumdan havada az esiyo neyse dedim paşa biraz hızlan gelin bekler hızlandım birde ne görüyüm önmde bir adam var elinde patatesli pide allahım dedim kedi gibi koklamışım sonra gülmeye başladım yol boyunca eni gören kesin deli demiştir neyse biraz ilerledim bu kerezde sıcak ekmek kokusu ahanda dedim bu kerez kimse yok aş veriyorum sagıma bakarım yok soluma bakarm kimse yok tam kafamı çevirdim ekmek arabası gidiyo arkamda trafik sıkışmış anlıcagını kandillerde güeln kadın oldum neyse mevzuyu dagıtmayalım kızlar gelelim yediklerime
Ben diyorum okadar annem ahlakımı bozuyo diyoda kimse inanmıyo neyse bugün nler yedim desem varya inanmazsınzı çok pişmanım şimdi diceksinizki sen yapmazsın paşa yanıldınız yaptımalatıyorum utanaraktan aedt olunca sapıtıyorum ne yapayım
Sabah kahvaltısı mükemmeldi sonra öylen yediklerimde şunlar önce haslama tavuk yedim güzel bir şekilde annem yaprak sarması yapmış ondan 7 tane kadar yedimmi sanasonra 2 adet pudink yedimmi hazır durun daha bitmedi sonra 2 tane hoşbeş yedimmi peşinede minnacım kaşarlı hamur kızartması yedim üstünede bir kemal paşa 3 tane un helvası cevizli yedim annemede dedim buruya gelince ahlakımı bozuyosun birdaha gelmicem buraya ben ya inanın akşama birşey yemedim sinirimden kendi kendimi yedim tek üzüldügüm nefsime hakim olamadım annemde kızdı kızım hiç kaşamak yapmadın şimdiye kadar 1 kereden birşey olmaz bak maşşallah kiloyuda güzel verdin kendini suçlama dedi bebegime hamile kalamiyorum bak yediklerimö şeker karbon hidrat olarak dönücek okadarda ugraştım kilo vermeyi dedim başladın sinirden aglamaya bana kızdı sanki yedinde kilo aldın kızım dedi 1 kereden birşey olmaz birdaha yemezsin olur biter dedi ben akıllandım kızlar bundan sonra kahvaltıyı yiyeyim annemde akşama kalmıcam burda çok kötüyüm çok yazmayabiliridimde buraya ama sizlerede yalan söylüyemem zaten bugün tartıldım 85 görem paşa 88 gene sinrimdende yedim bugün okadar azim ediyorum aç kalıyourm ama veremedim yaz aedtimin gazabına ugradım yada nefsimin ne biliyim canım çok sıkıldı bugün ya ben neden yaptımböle hatalar sizlere soruyorum ben ne yapayım annemin dedigi gibi vicdan azabımı çekmiyimmi yoksa çekmiyimde gülüp geçiyimmi soda içtim peşinden akşamada birşey yemedim beni idam edin öldürün atın biryerlere ben suçluyum yavrularıma ihanet ettim ay çok kötü oldum ya yedikten sonra istifar etmeye çalıştım ama beceremedim ben bugün girmezsem kızmayım moralim 0
teşekkürler canım...tekrar hoşgeldin1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):filiz
yaşınız:31
işiniz:ev halımı
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok kötü şeyler yaşadım hele o son yaşadım hem çok acıydı ama gerçekten o acı bana çok güç verdi.
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):zaten insanlar biraz sizden zayıf olmasın hemen kendilerini diyetisyen sanınıyorlar.
boyunuz:168
ilk başladığınız kilo:86(gruba 81 le)
hedef kilonuz:60 aslında ama 65 de arazıyım.
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:bulduğum bütün yöntemleri deniyecem
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şu anı sormayan zaten beğendiğimi değil üzerimi olanı giyiyorum.zayıflasam ben ben olacam.
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:en azından kendime güvenerek yürüyecem.
diğer(eklemek istediğiniz)
afiyet olsunBu günün menüsü
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek bol yeşillikli salata içine bir katı pişmiş yumurta
yeşil çay
öğlen:haşlanmış tavuk,salata, ayran 1 dilim kepek ekmek
akşam:haşlanmış tavuk,salata ayran 1 dilim kepek ekmek
2 litre su
65 dk koşu bandında yürüyüş
hedef kiloma 65 diyelim.peki msj sayılarını kime atacağız.
hedef kiloma 65 diyelim.peki msj sayılarını kime atacağız.
senin ve aileninde mübarek olsun dogacımkandiliniz mübarek olsun kızlarrr
inşalllah..kilo almadan sağlıkla inşallah38..40 haftaları da görürsün inşş kelebeğimizz
senin ve aileninde sophacımcanlarımm kandiliniz müabrek olsunnn....
amin canım isteyene istediği zamanda..canım ALLAH hayırlı evlat nasip etsin.Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin.
sen ne güzel azaltmışsın ben artırıyorum bakalım.sabırsız mercimek ilk fırsatta ceee dedi..Allah kabul etsin.Doğum yapınca 3 bebişten kalan borçlarını toptan tutarsın.Şükür benim 63 ten 7 kaldı 3 aylarda da onları tutarım biter inş.Bana ev bomboş geliyor şimdi kızım olmadan ama 2 gün geçer çabucak inş
Oyy oyy tam bir mercimekmiş daha desene..
İnş canım 2 gün bitti inş cabucak geçer
paşammm ne diyorsun sen ağzını hayra aç mübarek gecede dua yerine gecer..9canım ikiz olmasın
ayır beni canım beklemenin bi anlamı yok..***7. TAKIM 258. ETAP***
SAPHIRA (84.2/
saferan (117/
Shopaholic (76.9/
Saliss(98.5/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(83.5/
gerbera1987 (89.9/ izinli sayıldı..bu hafta kilosu 2 ye bölünecek
senarist (113.2/
Ecemavi(72.5/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
kelebekçim bu hafta ayrılyormusun canım?
ayır beni canım beklemenin bi anlamı yok..
Allah'ım nolur Can birinci olsun
***7. TAKIM 258. ETAP***
SAPHIRA (84.2/
saferan (117/
Shopaholic (76.9/
Saliss(98.5/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(83.5/
gerbera1987 (89.9/ izinli sayıldı..bu hafta kilosu 2 ye bölünecek
senarist (113.2/
Ecemavi(72.5/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:
kelebekçim bu hafta ayrılyormusun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?