Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bilmiyorum ama eskiden annelerimiz öyle dermiş oglumu bugün yıkadım kokladım öptüm durdum
hoşbuldum hayatım.dr için erken canım sat a göre 4 hafta 4 günlük kan tahlili yaptım kendime baya yüksek çıktı betahcg.

canım ikiz olmasın

kızlar silere demeyi unuttum birşey anlatayımda gülün biraz aklıma geldikçe gülüyorum ben çünküsabah evden 8 de çıktım yürüyorum öle hastaneye dogru neyse burnuma patatesli pide koktu diyorumki allahım açlıktan neler oluyo hamile kadın gibi aş veriyorumneyse saga sola bakıyourm diyorum pastane yok allahım sen beni neyle imtaan ediyosun ah canımda ne çekti sormayın olsada yesek diyorum aman paşa yapma diyettesin 70 düş ye diyorum neyse epey ilerledim allahım koku gitmiyo burnumdan havada az esiyo neyse dedim paşa biraz hızlan gelin bekler hızlandım birde ne görüyüm önmde bir adam var elinde patatesli pideallahım dedim kedi gibi koklamışım sonra gülmeye başladım yol boyunca eni gören kesin deli demiştirneyse biraz ilerledim bu kerezde sıcak ekmek kokusu ahanda dedim bu kerez kimse yok aş veriyorum sagıma bakarım yok soluma bakarm kimse yok tam kafamı çevirdim ekmek arabası gidiyo arkamda trafik sıkışmışanlıcagını kandillerde güeln kadın oldum neyse mevzuyu dagıtmayalım kızlar gelelim yediklerime

ben diyorum okadar annem ahlakımı bozuyo diyoda kimse inanmıyo neyse bugün nler yedim desem varya inanmazsınzı çok pişmanım şimdi diceksinizki sen yapmazsın paşa yanıldınız yaptım alatıyorum utanaraktan aedt olunca sapıtıyorum ne yapayım
sabah kahvaltısı mükemmeldi sonra öylen yediklerimde şunlar önce haslama tavuk yedim güzel bir şekilde annem yaprak sarması yapmış ondan 7 tane kadar yedimmi sana sonra 2 adet pudink yedimmi hazırdurun daha bitmedi sonra 2 tane hoşbeş yedimmi peşinede minnacım kaşarlı hamur kızartması yedim üstünede bir kemal paşa 3 tane un helvası cevizli yedim annemede dedim buruya gelince ahlakımı bozuyosun birdaha gelmicem buraya ben ya inanın akşama birşey yemedim sinirimden kendi kendimi yedim tek üzüldügüm nefsime hakim olamadım annemde kızdı kızım hiç kaşamak yapmadın şimdiye kadar 1 kereden birşey olmaz bak maşşallah kiloyuda güzel verdin kendini suçlama dedi bebegime hamile kalamiyorum bak yediklerimö şeker karbon hidrat olarak dönücek okadarda ugraştım kilo vermeyi dedim başladın sinirden aglamayabana kızdı sanki yedinde kilo aldın kızım dedi 1 kereden birşey olmaz birdaha yemezsin olur biter dedi ben akıllandım kızlar bundan sonra kahvaltıyı yiyeyim annemde akşama kalmıcam burda çok kötüyüm çok yazmayabiliridimde buraya ama sizlerede yalan söylüyemem zaten bugün tartıldım 85 görem paşa 88 gene sinrimdende yedim bugün okadar azim ediyorum aç kalıyourm ama veremedim yaz aedtimin gazabına ugradım yada nefsimin ne biliyim canım çok sıkıldı bugün ya ben neden yaptımböle hatalar sizlere soruyorum ben ne yapayım annemin dedigi gibi vicdan azabımı çekmiyimmi yoksa çekmiyimde gülüp geçiyimmi soda içtim peşinden akşamada birşey yemedim beni idam edin öldürün atın biryerlere ben suçluyum yavrularıma ihanet ettim ay çok kötü oldum ya yedikten sonra istifar etmeye çalıştım ama beceremedim ben bugün girmezsem kızmayım moralim 0

canım o kadar acıklı yazmışsın ki neredeyse ağlayacaktım bu kadar abartma.tamam kaçamağın biraz fazla ama bu haftayı hafif atlatırsın renglinde biter,haftaya güzel kilo verirsin.bu gün bu günde kaldı canım yarına bakalım.

Bu günün menüsü
kahvaltı:1 dilim kepek ekmek bol yeşillikli salata içine bir katı pişmiş yumurta
yeşil çay
öğlen:haşlanmış tavuk,salata, ayran 1 dilim kepek ekmek
akşam:haşlanmış tavuk,salata ayran 1 dilim kepek ekmek
2 litre su
65 dk koşu bandında yürüyüş

teşekkürler canım...tekrar hoşgeldin hedef kilonu 60 mı diyelim 65 mi?
afiyet olsun
sporumuzu gerberaya özel mesajla bildiriyoruz canım.spor listesi için

bugün günüm vardı çok güzeldi ama nasıl ıslandım gelirkenden giderken felaket bir yağmur yedim

***7. TAKIM 258. ETAP***

SAPHIRA (84.2/
saferan (117/
Shopaholic (76.9/
Saliss(98.5/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(83.5/
gerbera1987 (89.9/ izinli sayıldı..bu hafta kilosu 2 ye bölünecek
senarist (113.2/
Ecemavi(72.5/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

kelebekçim bu hafta ayrılyormusun canım?

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun kızlarrr
senin ve aileninde mübarek olsun dogacım

38..40 haftaları da görürsün inşş kelebeğimizz
inşalllah..kilo almadan sağlıkla inşallah

canlarımm kandiliniz müabrek olsunnn....
senin ve aileninde sophacım

canım ALLAH hayırlı evlat nasip etsin.Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin.
amin canım isteyene istediği zamanda..

sen ne güzel azaltmışsın ben artırıyorum bakalım.sabırsız mercimek ilk fırsatta ceee dedi..

canım ikiz olmasın
paşammm ne diyorsun sen ağzını hayra aç mübarek gecede dua yerine gecer..9

ayır beni canım beklemenin bi anlamı yok..

Sapişim malum halimden dolayı iyileşince listeye dönüş yaparım olar mı tatlım

**7. TAKIM 258. ETAP***

SAPHIRA (84.2/
saferan (117/
Shopaholic (76.9/
Saliss(98.5/98.5/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(83.5/
gerbera1987 (89.9/ izinli sayıldı..bu hafta kilosu 2 ye bölünecek
senarist (113.2/
Ecemavi(72.5/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

Kızlarrr slmmmm benn döndümmm canlarımmmAmaaa kiloo veremedimm çünküü sinirr stres diyet felan hak getire Amaa yarınnn kendimi sarsıpp tekrar toplanacağımmmBirde adet olacağımmmm

Merhaba Kizlar ben Akabenin Arkadasiyim...

Kendisi sizlere cok selam söyledi neti baglanmadigi icin benim yazmami istedi...
126 Kiloya inmis canim Arkadasim ....
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…