hayırlı olsun canım.Tayin yazın çıkmış olunca,yakında tayininde çıkacak demek oluyor sanırım
kızlar o yarışma bittimi kim 1 oldu bilen varmı:44::44::44:
kızlar kusuruma bakmayın okuyamıyorum da yazamıyorum datayin işi olunca bi de yaptığım işleri birilerine öğretmem gerekiyor iyice sarpa sardı yani işler
bugün yarın niyetliyim inşallah. kandiliniz mübarek olsun
sahurda tavuk-salata yedim iki çay bardağı l. cola içtim. Acayip tokum halaama susuyorum yavaş yavaş
akşam menüsü de sabah ile aynı olacakyarın bidirime gelirim
hoşçakalın
Canım hayırlı olsun tayinin.Allah kabul etsin orucunu bizim içinde dua etkızlar kusuruma bakmayın okuyamıyorum da yazamıyorum datayin işi olunca bi de yaptığım işleri birilerine öğretmem gerekiyor iyice sarpa sardı yani işler
sahurda tavuk-salata yedim iki çay bardağı l. cola içtim. Acayip tokum halaama susuyorum yavaş yavaş
hoşçakalın
günaydın kızlar ben filiz 5 yıllık evliğim 1 oğlum var,evlendikten sonra ev halımı oldum.oğlumdan sonra 2 düşük yaptım şimdi kilolarımı verip tekrardan anne olmak istiyorum inşallah.boyum 161 kilom 81
Allah kabul etsin canım..hayırlı kandillerkızlar kusuruma bakmayın okuyamıyorum da yazamıyorum datayin işi olunca bi de yaptığım işleri birilerine öğretmem gerekiyor iyice sarpa sardı yani işler
hoşçakalın
günaydın kızlar ben filiz 5 yıllık evliğim 1 oğlum var,evlendikten sonra ev halımı oldum.oğlumdan sonra 2 düşük yaptım şimdi kilolarımı verip tekrardan anne olmak istiyorum inşallah.boyum 161 kilom 81
Alçılı günleri sayar oldum artık.2 gün bitti şükür.Bugün eşim mardine ailesinin yanına gitti.Kzımı da götürdü.İlk kez ayrı kalacağız.Bakalım nasıl dayanacağım.Götürüp götürmemekte çok kararsızdı ama yanımda eşim olmazsa çok zorlanırım ben.Kızım sürekli elimden tutup yürütmeye çalışıyor beni.Sütten ayırdığımız için sürekli mama ister vaziyette.Neyse ki 2 gün kalıp dönecekler
vallahi bebem ben oglumu hastaneye götürdüm teyzesi sarılıgı 4 düşmüş 1 hafta sonra gene götürücz eymen paşamızınerelerdesiniz siz yahu
küstüm
evet canım 1 aya kalmaz prosedür tamamlammış olur.. tam üç buçuk aydır bu yazıyı bekliyorduk valla :106:
yok canım 8 haftası bitti 6 hafta kaldı :106:
rabbim kabul etsin orucunu bebem pazartesi salı ve perşembe tutuluyodu oruç ben öle biliyorum malesef bende çok istedim ama tutamadım adet oldum çünkükızlar kusuruma bakmayın okuyamıyorum da yazamıyorum datayin işi olunca bi de yaptığım işleri birilerine öğretmem gerekiyor iyice sarpa sardı yani işler
hoşçakalın
hoş geldin canım rabbim ogluna ömür versin 2 düşügünüde neden yaptın:26::26:ben 3 tane kayıp yasadım hep 20 ve 18 haftalardagünaydın kızlar ben filiz 5 yıllık evliğim 1 oğlum var,evlendikten sonra ev halımı oldum.oğlumdan sonra 2 düşük yaptım şimdi kilolarımı verip tekrardan anne olmak istiyorum inşallah.boyum 161 kilom 81
seninde bebem herkezinkindemerhabalar kandiliniz mübarek olsun çıtırlarımRabbim dualarınızı kabul etsin
kuzum test yapmayı ne zaman düşünüyorsun hadi yasemin gibi sende topla cesaretini bak 5 gün olacak bu eziyeti yapma kendinede bizede
ay çok zor canım Allah kolaylık versin..Sağ sağlim kavuşun inşallah
canım al bendende o kadar bebem bende tartıda bugün aynı kilomdayım vucudumu görsen yeminle şişti karnım vs yerlerim birde agrım varki hiç sorma kilom 88 malesef ne güzel 85 görmüştümkızlar bu sabah dayanamadım tartıldım.85.2 çıktım geçen haftadan tam 1 kg fazlabıktım artık bi ileri bi geri sporumu geceleri yapıyorum sanırım o da sabaha şiş uyandırıyor beni.Bir de reglimi bekliyorum eli kulağında.yarın ve haftaya cuma benden performans beklemeyin.regl olunca off durumuna geçiyorum
Alçılı günleri sayar oldum artık.2 gün bitti şükür.Bugün eşim mardine ailesinin yanına gitti.Kzımı da götürdü.İlk kez ayrı kalacağız.Bakalım nasıl dayanacağım.Götürüp götürmemekte çok kararsızdı ama yanımda eşim olmazsa çok zorlanırım ben.Kızım sürekli elimden tutup yürütmeye çalışıyor beni.Sütten ayırdığımız için sürekli mama ister vaziyette.Neyse ki 2 gün kalıp dönecekler
canım ne olmuşlar öyle onlar ya saat kaçta veriliyo bebem o yarışma bakıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?