Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlı olsun canım.Tayin yazın çıkmış olunca,yakında tayininde çıkacak demek oluyor sanırım

evet canım 1 aya kalmaz prosedür tamamlammış olur.. tam üç buçuk aydır bu yazıyı bekliyorduk valla :106:

kızlar o yarışma bittimi kim 1 oldu bilen varmı:44::44::44:

yok canım 8 haftası bitti 6 hafta kaldı :106:

kızlar kusuruma bakmayın okuyamıyorum da yazamıyorum da tayin işi olunca bi de yaptığım işleri birilerine öğretmem gerekiyor iyice sarpa sardı yani işler

bugün yarın niyetliyim inşallah. kandiliniz mübarek olsun

sahurda tavuk-salata yedim iki çay bardağı l. cola içtim. Acayip tokum hala ama susuyorum yavaş yavaş

akşam menüsü de sabah ile aynı olacak yarın bidirime gelirim

hoşçakalın

günaydın kızlar ben filiz 5 yıllık evliğim 1 oğlum var,evlendikten sonra ev halımı oldum.oğlumdan sonra 2 düşük yaptım şimdi kilolarımı verip tekrardan anne olmak istiyorum inşallah.boyum 161 kilom 81

bende herkesin kandilini kutlarım hayırlara vesile olur.
sanırım aynı diyeti yapıyoruz,tavuk salata ayran 3lüsü.

Canım hayırlı olsun tayinin.Allah kabul etsin orucunu bizim içinde dua et

İnş canım Allah kolaylık versin.İnş kısa zamanda başarırsın ve bebişini kucağına alırsın

Allah kabul etsin canım..hayırlı kandiller

Merhaba Filiz hoşgeldin tekrardan.Takıma girebilirsin.Hatta bugünden itibaren takımda sayalım seni.Çünkü bir arkadaşımız sürpriz bir hamilelik yaşıyor.Dolayısıyla çıkıcak mecburen Paylaşımın iyi olursa haftaya cuma listede olursun canım takımın kurallarını ve başvuru formunu eklerim birazdan doldurursun

kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım.85.2 çıktım geçen haftadan tam 1 kg fazla bıktım artık bi ileri bi geri sporumu geceleri yapıyorum sanırım o da sabaha şiş uyandırıyor beni.Bir de reglimi bekliyorum eli kulağında.yarın ve haftaya cuma benden performans beklemeyin.regl olunca off durumuna geçiyorum

Alçılı günleri sayar oldum artık.2 gün bitti şükür.Bugün eşim mardine ailesinin yanına gitti.Kzımı da götürdü.İlk kez ayrı kalacağız.Bakalım nasıl dayanacağım.Götürüp götürmemekte çok kararsızdı ama yanımda eşim olmazsa çok zorlanırım ben.Kızım sürekli elimden tutup yürütmeye çalışıyor beni.Sütten ayırdığımız için sürekli mama ister vaziyette.Neyse ki 2 gün kalıp dönecekler

kavaltım:
aç karnına met.çayı

1 tam yumurta+1 yumurta beyazı haşlama
1 kk peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
6-7 ad. zeytin
3-4 dilim sucuk (hiç yağ koymadan pişirdim)
1 çay kaşığı bal
500 ml su

ay çok zor canım Allah kolaylık versin..Sağ sağlim kavuşun inşallah

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

nerelerdesiniz siz yahu

küstüm
vallahi bebem ben oglumu hastaneye götürdüm teyzesi sarılıgı 4 düşmüş 1 hafta sonra gene götürücz eymen paşamızışimdi evde degilim haberiniz olsun eve geç gelicem olurda beni merak edersiniz diye girdim bu arada herkezin kandili mubarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin işşallah
evet canım 1 aya kalmaz prosedür tamamlammış olur.. tam üç buçuk aydır bu yazıyı bekliyorduk valla :106:

yok canım 8 haftası bitti 6 hafta kaldı :106:
canım ne olmuşlar öyle onlar ya saat kaçta veriliyo bebem o yarışma bakıym
rabbim kabul etsin orucunu bebem pazartesi salı ve perşembe tutuluyodu oruç ben öle biliyorum malesef bende çok istedim ama tutamadım adet oldum çünkü başka zaman olsa deseler seviniyosun ne garip önceleri adet olunca üzülüydum benama ne kaldı eylüle
hoş geldin canım rabbim ogluna ömür versin 2 düşügünüde neden yaptın:26::26:ben 3 tane kayıp yasadım hep 20 ve 18 haftalardaşimdi tedavideyim bakalım neler olucek hayat bana neler hazırlıyobugünde sinir oldum zaten gelini hastaneye götürdüm bebegin sarılıgına baktılar gelmiş salagın biri canımı sıktı töbe töbededim 3 kayıbım var demezmi ozamana kadar vardıda nedenm tedavi ettirmedin ben salagımya zevk aldım dedim çocuklarım ölünce sevinçten agladım dedim kadına sanki ben istedim yavrularım ölsün canım çok acıdı ne dengesizler var yaben istremiydim yavrulaım ölsün canım yansın ne yapayım kaderimmiş çekicem rabbim böyle uygun görmüş banaşimdi tedavideyim dünde kayınvalideme dedim anne keşke bilseydimde bebegim dururudu ömrüm dedim dediki kızım sen yaşıcaktın bu günü sakın kendini suçlu hissetme dedi rabbim bundansonrakilerde işşallah evlatlarımı hayırlı saglıklı veiri bu mubarek kandilde
merhabalar kandiliniz mübarek olsun çıtırlarım Rabbim dualarınızı kabul etsin
seninde bebem herkezinkinde
kuzum test yapmayı ne zaman düşünüyorsun hadi yasemin gibi sende topla cesaretini bak 5 gün olacak bu eziyeti yapma kendinede bizede
canım yazdımya dün adet oldum diyemalesef teyze olamıyosun affet eşimede dedim gözün aydın baba olamıyosun dedim ne güldü olurda adetimi unuturum siz unutmayın 23 mayıs son adet tarihim

canım al bendende o kadar bebem bende tartıda bugün aynı kilomdayım vucudumu görsen yeminle şişti karnım vs yerlerim birde agrım varki hiç sorma kilom 88 malesef ne güzel 85 görmüştüm karnım taş gibi bebem ya bu kadınlar neden adet olunca şişerlereymende kırklı ama annem gibiyim dedim durdum suratına gelin birşey olmaz abla dedi işşallah birşeyde olmaz sizce olurmu birşey:26::26:

geçmiş olsun rabbim kavuştrusun bu arada yanımda olsaydın alçına imza atardım zorda olur kızından ayrı kalmak olsun sevginiz bekişir

Users Browsing this Thread
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ipekyol51, senarist, pasam3405, SAPHIRA+

oooo maşallah Allah arttırsın uzun zamandır böyle denk gelemiyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…