Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba hoşgeldin
takımda yer yoktu en son canım ama yine de bir bakıcam.Listeye giremesen bile misafir olarak katılıp,bizimle paylaşımda bulunabilrisin
canım zaten bizde seni hep buralarda görmek isteriz
eline sağlık canım
saphira paylaşım alanına yazılmış
bakayım canım şimdi
eline sağlık canım..çok teşekkür ederim
ah kıyamam..çok geçmiş olsun canım..Kötü görünmüyorsa bence birşeyi yoktur.hep düşe kalka büyüyorlar,bizlerde öyle büyüdük korkma canım
Tayin yazım çıkmış

hayırlı olsun canım.Tayin yazın çıkmış olunca,yakında tayininde çıkacak demek oluyor sanırım

selam canlarım..dün arkadaşlarımdaydım,bugün de toplantım vardı,o yüzden buralarda olamadım..Eve geldim,yorulmuşum..Yalnız bu seferde arabada unuttum kendi laptopumu ve şarj aletini eşiminkinden giriyorum şu anda ama bunun şarj aleti bozuk.anlayacağınız şarjı bittiği zaman buralarda olamıcam.Anca akşama eşim geldiğinde tekrar açabilicem

Kahvaltı:
aç karnına metabolizma çayı
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1.5 dilim kepek ekmek
çay
500 ml su

öğlen:
toplantıda çayın yanında,boş gitmez dedim,1 ad. kuru pasta yiyim dedim..anam nasıl güzelmiş o da..uzun zamandır bu kadar taze ve lezzetlisini yememiştim.4-5 ad. yedim öyle olunca
1 çay
1 sütlü nescafe

akşama henüz karar vermedim ama hafif olsun diyorum çorba ve yoğurt yiyim diyorum..

regl olmak üzereyim..muhtemelen yarın olurum.bu metabolizma çayını da içiyorum ya,söktürür artık,korkuyorum valla ya :18: İştahım feci açık ama çok ilginçtir ki tatlılara karşı değil de,tuzlulara karşı açık iştahım.gözüm doymuyor,elimde olmadan sapıtıyorum

kızlar kuzum çok acıkmış,çorba istiyor.Karnını doyurayım bebeğimin sonra yine görüşürüz öpüyorum çok

gerberacım ben sana msg atmayı ihmal ettim ama günlük yarım saat yürüyüşümü yapıyorummm..eşimin dükkana gidip geliyorum..koşu bandı gene bekleyişte

tmm cnm

senarist
19+20+21+22
170 dk.

paşam
20+21+22+23
300 dk
19 mayıs?

gerbera1987
19+20+21+22
570 dk.

saphıra
19+20+21+22
80 dk.

shopaholic
19+20+21+22+23
150 dk.

spor bildiriminde bulunanlarcumaya kadar listede olmayanlar tam sporla ceza puanı alacaklardır

canım rabbimin bir bildigi vardır diyicen işşallah rıskıyla gelir sıpambende çok şükür hastalandım bugün kaynanamdaydım eve geldim mortingen olmuşum ay ne sevindim bir bilsenbaşka zaman olsaydı adet oluyorum diye aglıyodum hayat ne garip
senarist dışındaki arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum

19-20-21-22-23 mayıs spor bildirimlerini
canım 19 mayısta evden çıkamadım halan gelicek diye yemek yaptım malum akşamada kaynıma söz taktıkbeni affet gerberacım noluuuuu
askerlik derken amanın çabuk biter şunun şurasında 15 ay bebem 18 ay degil
malesef gene potayı aşamamışım ne yapsakta becersem dur ben bir düşünüyüm:44::44:evet biliyorum çok kötüyüm ben
canım geçmiş olsun bebem benimişşallah yavruma birşey olmaz içini ferah tut
kızlar o yarışma bittimi kim 1 oldu bilen varmı:44::44::44:

yaşama sevinci veriyorusam ne mutlu bana bebem

şimdi gelelim bana yeni geldim desem yeri evedün sizden sonra eşim geldi eve yemegini yedi sonra gece 1 dediki hanım sabaha hamur kızartırmısın dedi amanın dedim sabahamı neyse hamuru mayaladım üstünü örttüm sabaha maşşallahı var şişmiş minnacık hamur kocaman olmuştuneyse sabah hamur kızarttım eşime amanın bir güzel kokuyodu sormayın inanın ucundan yemedim neyse üstümü giyindim yola düştümgittim kaynanama amanın yumurta haşlamışbiber badem domates dogramış 2 bardak çay eşligiyle limonlu içtim şekersiz ekmegimi unuttum azda peynir yedim ekmek yoksonracıma ,orda komsunun eşi vefat ettmiş kalp krizinden başsaglıgına gittik kaynanamla sonra komsusuna gittik kızı gelmiş ömürümle beraber bebegi vardı kocaman olmuş oglu öptüm kokladım sevdim yavrum aklıma geldiah yavrum dedim sen bir ay büyüktün dedim okadar şirindiki sıpa öpmeye doyamadım sonra yemek faslı paşladı yemekleri ben yaptıum beni mutfaga soktular onlar ev temizliyolardı neyse gelelim yediklerimize

sabah yediklerim şunlar
1- bir adet hasşama yumurta
2-badem domates biber
3-2 kupa az açık çayla limon oh sefam olsun
4-kibrit büyüklügünde peynir
ekmek yok bu arada demeyi unuttum dün bir adette haşlanmış mısır yedim özlemişim vallahi
öylen yediklerim
1- 1 kepçe tarhana çorbası
2- bol salata
3-6 çatal kadar yumurtalı fasülye kavurması
4- 2 bardak çay
5 - bir adet elmalı kurabiye ilk defa yedim kaç ayda kendime kızdınmı kızmadım çünkü hakketmiştim 6 ayda bir hediye vermek iyi oluyo bir daha yermiyim yemem

akşam yediklerim
1- 1 adet elma
2- 2 çatal beyaz peynir
3-3 siyah zeytin
4- 4 yudum siyah çay
5- en fenasıda şu 2 lokma ,patatesli gözleme el açması ben yaptım enfes olmuştu pişmanmıyım degilim gene yermiyim yemem ama sizlerede yalan söylüyemem bir dahada yapmayı düşünmüyorum banada nazar deydirdiniz yaw benki sizlere akıl veren paşa bugün gafil avlandım nereye atayım kendimi söyleyin bana bu arada ben hamur işlerinde ustayım eşimede dedim bir daha yaptırma dedim olur dedi gülerekten ben geldim siz yoksunuz yaw

Son düzenleme:

akşam:
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
3 çilek

kuzum test yapmayı ne zaman düşünüyorsun hadi yasemin gibi sende topla cesaretini bak 5 gün olacak bu eziyeti yapma kendinede bizede

bugün sünnet alışverişindeydim öğünler çok karıştı

sabah

2 dilim ekmek
domates
çökelek
zeytin

ara yok

öğlen
ekmek
ayran

ara
6 fındık

akşam
4 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
salata
yarım köz biber
1 minik köfte ızgara

ara
10 erik

ara
1 bardak süt

bu takım niye dağıldı böyle ??

yarın güne gitcem ve neler yediğimi harfiyen yazcam bakalım beğenecekmisiniz

haber aldım dolma yapcakmış hemide fırında

dün bana koöşu arkadan şekle girmeye aşlamışsın belin ince olcak zayıflayınca dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…