- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Merhaba hoşgeldinslm 7. takım sizi arada gelip okuyorum gerçekten motivasyonu yüksek bir takımsınız.bende aslında bir takımda 2,3 gün yazıştım ama takımda o heyecanı bulamadım.eğer yeriniz varsa benide aranıza alırmısınız bol paylaşımda bulunurum.iyi geceler.
canım zaten bizde seni hep buralarda görmek isterizgünaydın...şimdi ben listeden çıkacağım sanırım..ama buralardan kolay uzaklaşamam..merak ederim sizleri..diyetisyenden randevu alıp hamileliğim boyunca devam etmeyi düşünüyorum.paşacım Allah hayırlı zamanda versin..bakarsın beraber doğururuz..ay hala inanamıyorummmmm..şaka gibi..
eline sağlık canım21 mayıs haftası
21.05.2012
pazartesi...senarist....................3
salı...........saphira......................13
çarşamba...shopaholic.................8
perşembe...saliss........................1 izinli
cuma...paşam.............................11
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam..............8
salı...gerbera................................14
ipekyol........................................5
ecemavi.......................................8
kusura bakmayın kızlar akşam giremedimama gerberam sağolsun saymış benim özelime atmış
bugün biraz buralarda takılabilirim.. gizli grev yapıyoz arkadaşlarla
bakayım canım şimdisaphira paylaşım alanına yazılmış
eline sağlık canım..çok teşekkür ederim21 mayıs haftası
22.05.2012
pazartesi...senarist....................1---menü bildirimi yok
salı...........saphira............6---menü bildirimi yapılmış
çarşamba...shopaholic.................8---menü bildirimi yok
cuma...paşam.............................7---menü bildirimi yapılmış
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam..............4---
salı...gerbera................................10---yarım menü bildirimi
ipekyol........................................5---menü bildirimi yok
ecemavi.......................................5---menü bildirimi yapılmış
xeyrocan.....................................1---yeni üye adayı
spor bildirimlerinden sadece bana gelenleri toparladım ilk ceza puanları bu hafta verilecektir
ah kıyamam..çok geçmiş olsun canım..Kötü görünmüyorsa bence birşeyi yoktur.hep düşe kalka büyüyorlar,bizlerde öyle büyüdük korkma canımgünaydınnn kızlarr....güne kötü başladım...kıızm bizim yataktan düştü..alnının üzerine..2 saat uyutmadım ama dayanamadı uyudu şu anda...tamda uyku saatine denk geldiii..korkuyorummm bişiy olmaz dimi((
Tayin yazım çıkmış
Tayin yazım çıkmış
gerberacım ben sana msg atmayı ihmal ettim ama günlük yarım saat yürüyüşümü yapıyorummm..eşimin dükkana gidip geliyorum..koşu bandı gene bekleyişte
tmm cnmay canım ya üzüldüm çok ama hayırlısı olur inşallah ya.. çok da üzülüp keşke deme Allah korusun bebeğinin başına bişey gelmesin canım.. hamileliğini yalnız geçireceğine üzüldüm ben en çok datatlım eşim öğrenci dedin iki çocuk var kaç yaşında evlendiniz ki siz
canım izin almıştım ben ama menü o sebepten yok :26:
canım rabbimin bir bildigi vardır diyicen işşallah rıskıyla gelir sıpampaşacım diğer gebeliklerim gibi olursa zaten bulantılarım yakındır bişey yiyemem kiloda veririm.5ayda başlıyorum alamaya ve birden alıyorum.80nin altına düşerim umarım..2gündür zaten canım bişey istemiyor..takım kabul ederse burdayım ama hamileler oluyormu bilmem diye cıkayım dedim..
canım 19 mayısta evden çıkamadım halan gelicek diye yemek yaptım malum akşamada kaynıma söz taktıksenarist dışındaki arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum
19-20-21-22-23 mayıs spor bildirimlerini
sorma sevalcim sorma.4 yaşında bir kızım var 1 yaşındada bir oğlum eşim yanımda değil 2 yıldır ayrıyız arada geliyor öğrenci tatillerde felan..orda okunabilecek en zor bölümü seçmiş.en azından o yanımda olsa..umarım bu bebek vesilesiyle babasının okulu biter.daha askerliğide var..
21 mayıs haftası
22.05.2012
pazartesi...senarist....................1---menü bildirimi yok
salı...........saphira............6---menü bildirimi yapılmış
çarşamba...shopaholic.................8---menü bildirimi yok
cuma...paşam.............................7---menü bildirimi yapılmış
28 mayıs haftası
pazartesi...kelebekolacam..............4---
salı...gerbera................................10---yarım menü bildirimi
ipekyol........................................5---menü bildirimi yok
ecemavi.......................................5---menü bildirimi yapılmış
xeyrocan.....................................1---yeni üye adayı
spor bildirimlerinden sadece bana gelenleri toparladım ilk ceza puanları bu hafta verilecektir
canım geçmiş olsun bebem benimgünaydınnn kızlarr....güne kötü başladım...kıızm bizim yataktan düştü..alnının üzerine..2 saat uyutmadım ama dayanamadı uyudu şu anda...tamda uyku saatine denk geldiii..korkuyorummm bişiy olmaz dimi((
Yeni bir hayat evinde şaşırtan değişim - Hürriyet Magazin Televizyon
yeni bir hayat evindeki değişim
Saol canım benimki 1 hafta alçıda kalacak ama kötü zamana denk geldi.Tam eşimin geldiği gün.Normal olsaydık şimdi eşimle gezmelere çıkardık
Saol paşacım allah razı olsun
Ya hu senin yazılarını okuyunca içim bir yaşama sevinciyle doluyorki sorma.Harika bir enerjin var maşallah diyeyim sana
Kahvaltı:
aç karnına metabolizma çayı
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1.5 dilim kepek ekmek
çay
500 ml su
öğlen:
toplantıda çayın yanında,boş gitmez dedim,1 ad. kuru pasta yiyim dedim..anam nasıl güzelmiş o da..uzun zamandır bu kadar taze ve lezzetlisini yememiştim.4-5 ad. yedim öyle olunca
1 çay
1 sütlü nescafe
akşama henüz karar vermedim ama hafif olsun diyorum çorba ve yoğurt yiyim diyorum..
regl olmak üzereyim..muhtemelen yarın olurum.bu metabolizma çayını da içiyorum ya,söktürür artık,korkuyorum valla ya :18: İştahım feci açık ama çok ilginçtir ki tatlılara karşı değil de,tuzlulara karşı açık iştahım.gözüm doymuyor,elimde olmadan sapıtıyorum
şimdi gelelim bana yeni geldim desem yeri evedün sizden sonra eşim geldi eve yemegini yedi sonra gece 1 dediki hanım sabaha hamur kızartırmısın dedi amanın dedim sabahamı neyse hamuru mayaladım üstünü örttüm sabaha maşşallahı var şişmiş minnacık hamur kocaman olmuştu neyse sabah hamur kızarttım eşime amanın bir güzel kokuyodu sormayın inanın ucundan yemedim neyse üstümü giyindim yola düştüm gittim kaynanama amanın yumurta haşlamışbiber badem domates dogramış 2 bardak çay eşligiyle limonlu içtim şekersiz ekmegimi unuttum azda peynir yedim ekmek yok sonracıma ,orda komsunun eşi vefat ettmiş kalp krizinden başsaglıgına gittik kaynanamla sonra komsusuna gittik kızı gelmiş ömürümle beraber bebegi vardı kocaman olmuş oglu öptüm kokladım sevdim yavrum aklıma geldi ah yavrum dedim sen bir ay büyüktün dedim okadar şirindiki sıpa öpmeye doyamadım sonra yemek faslı paşladı yemekleri ben yaptıum beni mutfaga soktular onlar ev temizliyolardı neyse gelelim yediklerimize
sabah yediklerim şunlar
1- bir adet hasşama yumurta
2-badem domates biber
3-2 kupa az açık çayla limon oh sefam olsun
4-kibrit büyüklügünde peynir
ekmek yok bu arada demeyi unuttum dün bir adette haşlanmış mısır yedim özlemişim vallahi
öylen yediklerim
1- 1 kepçe tarhana çorbası
2- bol salata
3-6 çatal kadar yumurtalı fasülye kavurması
4- 2 bardak çay
5 - bir adet elmalı kurabiye ilk defa yedim kaç ayda kendime kızdınmı kızmadım çünkü hakketmiştim 6 ayda bir hediye vermek iyi oluyobir daha yermiyim yemem
akşam yediklerim
1- 1 adet elma
2- 2 çatal beyaz peynir
3-3 siyah zeytin
4- 4 yudum siyah çay
5- en fenasıda şu 2 lokma ,patatesli gözleme el açması ben yaptım enfes olmuştupişmanmıyım degilim gene yermiyim yemem ama sizlerede yalan söylüyemem bir dahada yapmayı düşünmüyorum banada nazar deydirdiniz yaw benki sizlere akıl veren paşa bugün gafil avlandım nereye atayım kendimi söyleyin bana bu arada ben hamur işlerinde ustayım eşimede dedim bir daha yaptırma dedim olur dedi gülerekten ben geldim siz yoksunuz yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?