- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Whatsaptan yollaAlt üst beyaz giyindim
Foto çekem ben bi
EvetAlt üst beyaz giyindim
Foto çekem ben bi
Iyiyim elifim ya dün akşam artık bitmişti sabaha güzel kahvaltı yaptım kendime geldim çok şükürtevommmtevafuk55 nasl oldun kuzummmm???
Ne ağlıyorsun bee.. hala fıstıksın maşallah.. azcık bacakların dolmuş o kadar .. 4 kilo daha ver yeter sana :))Azcık ağlayayım bir köşede
İyi olmana sevindim cnm.. inş güzel bi eksi görürsün tartıda..Selam.kizlar törenden geldim
Arkadaşta kahve ictik dubleden aşağısı kesmiyor beni artık ya
@MiuLegomatematik61 kuzum tartım okuldaydı tartılamadım yarın sabaha kıyafetlerimi muhtemel hesaplayıp okulda tartilacam inşallah ne kadar doğru sonuç olur bilemiyorum..
Sağol canım valla facia bir gece ve gündü şimdi Elhamdülillah..İyi olmana sevindim cnm.. inş güzel bi eksi görürsün tartıda..
elfkkk pattis detoksu iki gün yap çatşamba perşembe. Ben - 1900 vermiştim pattisle
Oooo süperr anneler bambaska..hele sürprizli anneler baska baskaMemleketten annem geldi supriz yapmış
oohh anne eli missssSagol kuzmm
Valla imtihan olacam nefsimle
Taze yaprak getrmis memleketten yarin sarma sarariz diyo
Neyseki bugunden tavuk sotem kaldi
Bnde onu yerm
aa etle yogurdn tuketlmedgnı bilmıyodum vaytımmm o zamn etle ayrandamı tuketılmemeli kiiiSalam ne elif kesinlik le hayır saklamaet ile yoğurt tüketme demir emilimi için
Spor az
Puanın:6 menü salam var spor az sevmedim elif
Bavaklar bel göbek heryer doldu.. aynen 53 olcam 5.5 kiloNe ağlıyorsun bee.. hala fıstıksın maşallah.. azcık bacakların dolmuş o kadar .. 4 kilo daha ver yeter sana :))
Tamam kuzuum:)Selam.kizlar törenden geldim
Arkadaşta kahve ictik dubleden aşağısı kesmiyor beni artık ya
@MiuLegomatematik61 kuzum tartım okuldaydı tartılamadım yarın sabaha kıyafetlerimi muhtemel hesaplayıp okulda tartilacam inşallah ne kadar doğru sonuç olur bilemiyorum..
@MiuLego bebisim baya incesin hipponun dedigi gibi biraz bacaklar artmis biraz da toto
Hakkat popo flowerı aratmıcak kadar güzel maşallahKız yok bel göbek de gidik
Ama gidecek
Toto gitmesin o kalsın
Gurbet çok zormalipina 2 günmü yaptın pattisi kızzzzz
Oooo süperr anneler bambaska..hele sürprizli anneler baska baskabenmde annem memlekette..gurbet zorbazen...
oohh anne eli missss)) Melegiimm22
aa etle yogurdn tuketlmedgnı bilmıyodum vaytımmm o zamn etle ayrandamı tuketılmemeli kiii
bilmem ben çok begendim niye aglıyorsun kiAzcık ağlayayım bir köşede
Hala ağrıyo cnm ya.. sağ taraf.. bacağım iyi şimdilik.. bugün yürüyüşe çıkacaktım çocuklarla babası doktora götürdü büyüğü .. burun eti o kadar büyüdü ki bi deliğini kapatmak üzereSağol canım valla facia bir gece ve gündü şimdi Elhamdülillah..
Senin bel nasıl oldu iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?