Benimde kemiklerim iri canım etim sıkı olmasına rağmen 54 kiloyken bile 38 giyiyordum ben. 45 kiloyken 36 giyiyordum mesela.90 kilodan beri spor yapıyorum cnm.. boyum uzun kemiklerim iri.. az daha sıkılaşsam olur inş.. kafam rahatlasın pilatese başlıcam inş.. biraz kilom otursun inş..
Aa ben niye 58.4 hatirliyorum13 nisan 57.5
20 nisan 57.7
bendeki bildirimler begüşüm
O ideallik yasa gore degisirAslında boyun 161 berna 51 olabilirsin.. ben boyun kaçsa 10 aşağısı ideal diye biliyorum..
Canım biraz dolmuşsun ama kalıcı kilo olmadığı o kadar belli ki.. 1 aya gayet 55 kiloda fit olacaksinBavaklar bel göbek heryer doldu.. aynen 53 olcam 5.5 kilo
Tamam kuzuum:)
Duble kahveye bayılırım ben de. Peki o kahvenin yanındakilerden yendi mi
Geçmiş olsun bu arada kuzum şükür 1 gün sürdü
Geçmiş olsun canım oglusa da.. kahve candır ya gerisi heyecanHala ağrıyo cnm ya.. sağ taraf.. bacağım iyi şimdilik.. bugün yürüyüşe çıkacaktım çocuklarla babası doktora götürdü büyüğü .. burun eti o kadar büyüdü ki bi deliğini kapatmak üzereartık bugün dinlenicem inş.
bende acıktım bi duble kahve de ben yapim..
O bana da olmuştu bir kaç kere harbi şişmişti yavgoster mortim goster haklısın ama cok canım çekerde yemezsemde goğsum şişiyor benim
Kuzum pzt kilo bildirmedin, görüpte bildirmedigin kilo mu acaba 58.4Aa ben niye 58.4 hatirliyorum
58.4. gordum cunku yoksa bi bi pazartesi kilosumu ydu bu
Yok yaa mümkün değil 58.4 geldim ben
Mutlaka geldim
B12 me baktirmaliyim
Kız yok yandan dümdüz görmwdin miHakkat popo flowerı aratmıcak kadar güzel maşallah
Şerim daha zayıf halimi biliyorum ya bu görüntü bni mutsuz ediyor yabilmem ben çok begendim niye aglıyorsun ki
fıstık gibisin..
Vay vay vayyy eflalin sporları konuşuyoooorCuma: 40 dk tempolu yürüyüş / 100
Cumartesi : 500 ip / 100
Pazar: 700 ip/ 140 , 50 mekik/ 5 , 5 dk plank/ 15 , 10 dk bölgesel/ 30 , 15 dk eliptik / 60 = 250 puan
@nehirnil111
Yine iner sıkma canınıııııbende yeşilçayımı içiyorum şimdi. yanına da bir kuru incir yiyorum.
sabahki artılar canımı sıktı iki gündür ne güzel gitmişti.
Gelmedi baktım etiketlere senden yoktuBenim etiketler sana geliyor mu @MiuLego
Canım biraz dolmuşsun ama kalıcı kilo olmadığı o kadar belli ki.. 1 aya gayet 55 kiloda fit olacaksinbence sana 54 çok yakışıyor digr türlü de baya çelimsiz oluyorsun
Balim valla bitter hurma tarzi şeylere alıştıktan sonra bu tarz çikolatalar bana o kadar yapay geliyor ki bayiyor direkt. O yüzden yemedim kahvemi ictim üzerin e de yarim litre su ictimmide bulantisindan da korkuyorum tetiklenecek diye
Muşa gittin ama bilemicem :))Erik alıyorumhamile muiim aş mı erdim ben ya
Fırın sütlaç en svdiğim tatlıBu arada 23 nisandan sonra arkadaşlarla dönerciye gittik. Daha önce gittiğim bor yerdi herkese diyirum ki buranın lavasli soslu döneri harika ondan alın.
Kendime de porsiyon sipariş ettim sen niye almıyorsun madem harika dediler. Ben dikkat ediyorum yoksa kaçırmazdım dedim
Dönerlerini yediler üstüne birkaç arkadaş iki kase sütlaç yediler şaka gibi
Tatlı düşkünlüğüm yok çok.sukur
Evet ya 48 beni çok zorlayacak sanırımO ideallik yasa gore degisir
20 yasindaki olabilir ama 40 yasindaki bu icin cok zor
Alla alla dün akşam bir sürü etiketledim seniKız yok yandan dümdüz görmwdin mi
Arkadan öyle duruyor
Ahhhh keşke fit le yarışacak kadar olsa
Şerim daha zayıf halimi biliyorum ya bu görüntü bni mutsuz ediyor ya
Vay vay vayyy eflalin sporları konuşuyoooor
Yine iner sıkma canınııııı
Gelmedi baktım etiketlere senden yoktu
Gider demi evet gider inşallah gider
Harikasın yeme beeee
Mis gibi hurmanı yersin evde
Gerçi aynen dikkat et de mide bozulmasın yine
Nasılsın çiçeğimKız yok yandan dümdüz görmwdin mi
Arkadan öyle duruyor
Ahhhh keşke fit le yarışacak kadar olsa
Şerim daha zayıf halimi biliyorum ya bu görüntü bni mutsuz ediyor ya
Vay vay vayyy eflalin sporları konuşuyoooor
Yine iner sıkma canınııııı
Gelmedi baktım etiketlere senden yoktu
Gider demi evet gider inşallah gider
Harikasın yeme beeee
Mis gibi hurmanı yersin evde
Gerçi aynen dikkat et de mide bozulmasın yine
Muş ta ne haltlar karıştırmıştı miuMuşa gittin ama bilemicek :))
Ama etiketlerde son 10-15 bildirim gözüküyor yaAlla alla dün akşam bir sürü etiketledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?