Ben eksideydim arti nerden ciktişu listeye bakıyorum güzel haberler vaaar
@Lunya kilo vermeye geçmş harikaaa
@eflalim korumaya mı geçtin????
@Nevreste @HAbibte @MiuLego (ben çarş ölçündüm 58.5 tu bugün sabah 60.7 ) @Storm- bildirimler nerede kızlar
@Konyakk @Cutemom007ikiniz de ortalıkta dahi yoksunuz
kaptan yardımcılarıbegum75 nehirnil111 artılar yakışıyor mı hiç???? her hafta artı mı gelecek acilen toparlıyorsunuz anlamam ben
@Sidelya95 acilen önlem alıyorsun bir hafta daha bahane ne olursa olsun artı görmeyeceğim
@yumurtalikofte emine ablacım gördün mü kendine ödül vermen ne olarak döndü? çok mu lazımdı o ödül.. bak diyet yolundan saptırıyor kocaman artı var! yakışmadı sana.. haftaya güzel bir eksi ile geleceksin..
@Sherrysherrylady sendeki artıya birşey demiyorum caom zor zamanlardasın..
HAFTAYA ÇOK DAHA GÜZEL BİR LİSTE, DOLU DOLU EKSİLER GÖRMEK İSTİYORUM KIZLAR!
Evet canomBolgeselde puanlar baya dusecek
Ben eksideydim arti nerden cikti
Bosuna kizdin bana
Cumadan beti oyle hesap yapcaz demiEvet canom
5 tansi 1 puan ip puanı öyle düşün. Eş dereceli sporlar değiller bence
Başladık canom.. cumadan beri değiş aslında.. ben o mesajı cumartessi yayınladım ve yarından itibaren dedim.. yani pazardab itibaren. O zamana kadar hesaplayıp bldirenlerde karışıklık olmasın diye.Cumadan beti oyle hesap yapcaz demi
Başladık yani adet saymaya
Ağzın maydonoz yesin ne güzel dedin gelsin gelsiiiiinŞahane eksi dahasi da var hoşgeldin 57 ler
Bolgeselleri artik adet olarak saymiyomuyuz3 mil leslie acmistim ama 1i zor tamamladim kollarim agriyo yaaa.oglani uyuturken yaninda uyuyakalmisim esim de uyandimamis 2 saat yatmisim orda kalktim resmen karnım şiş neden bilmem.
Spor bildirimi yapayim
30 dk tempolu yürüyüş =75 p
30 dk normal yuruyus=30 p
20 dk bolgesel=60 p
10 mekik=1 p
Toplam=166 puan
@MiuLego @Whiteblacklife
Kuzu bu hafta morti değiliz ama koşu mortisi olalım me dersin?Hava güzelleşti
Canim bolgesel videolar var saga dola egilip duruyorum ben onu nasil sayayim..sayilabilenleri oyle ekledim zaten mekik gibi squat gibi..20 dk twister yaptim saga sola kac lere döndüğümü sayarsam emin ol o puandan fazla cikarBolgeselleri artik adet olarak saymiyomuyuz
Dakika hesabi olmaz puana itiraz ediyorumnehirnil111 @MiuLego
Tmm o zamanCanim bolgesel videolar var saga dola egilip duruyorum ben onu nasil sayayim..sayilabilenleri oyle ekledim zaten mekik gibi squat gibi..20 dk twister yaptim saga sola kac lere döndüğümü sayarsam emin ol o puandan fazla cikar
Humus ödem yapar cnm..Kahvaltı yapmamış göbeğim
Neden böyle oldu acaba?
Kızlar çok rahatsızım ne yapsam iner acaba?
Maydanoz sapı kaynatsam olur mu?
Eki Görüntüle 2139645
Değiştirmedim, değiştireyim en yakın zamandaDatlım pilini değiştirdin mi?
Benmki de bazen kafayı yiyor. 1 senedir değişmedim pilini.Arada çıkarıp geri takıyorum kandırıyorum tartıyı kendine geliyor
Bu öğlen de yerim diyordum, yemeyeyim bariHumus ödem yapar cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?