Kuzum sen yanlış hatırlıyorsun bi önceki cuma 57.5 geldin bu hafta 58 lerde bi bildirim yaptın. Bakıp tam kilolarıni söylerim istersenBen eksideydim arti nerden cikti
Bosuna kizdin bana
Bu cuma 57.7Kuzum sen yanlış hatırlıyorsun bi önceki cuma 57.5 geldin bu hafta 58 lerde bi bildirim yaptın. Bakıp tam kilolarıni söylerim istersen
Yürüyüş çok güzel ödem atar.. bol su iç ve de .. maydonoz zaten ödem savarımız:)Elmalı su içildi
Şimdi maydanoz kaynatacağım
Rezene olsa süper olurdu
Baya baya şişmişsin kuzucum geçer inşallah hemencikKahvaltı yapmamış göbeğim
Neden böyle oldu acaba?
Kızlar çok rahatsızım ne yapsam iner acaba?
Maydanoz sapı kaynatsam olur mu?
Eki Görüntüle 2139645
Eveeeeeet ay eeveeeeettt@MiuLego oylama kabul edilirse listeye girem mi
Kocam da beni bosasinEveeeeeet ay eeveeeeetttben evet oyu kullandım hemencik
Duygularımla mı oynuyon senKocam da beni bosasin
Annem bile her aradiginda daha zayiflamiyon dimi koruyon dimi yiyon dimi diye sorup duruyo
Ben not aldim kuzum ama eksik cokMüsait olunca bildirimleri toplayacağım
hepfit
nilişom bu hafta 51,4 gelmiş@nehirnil111 ne kadan minnak bir kilo, 51 kilo nilişkomu olur
bende geçen hafta 57,2
bu hafta 57,5 +300 üm
asıl beni atın çukura
Ay hayirrrrr ama 55ten asagi dusmek istemem o kadarcik kilo icin listeye girilmez ki.Duygularımla mı oynuyon sen
Aslında boyun 161 berna 51 olabilirsin.. ben boyun kaçsa 10 aşağısı ideal diye biliyorum..Ay hayirrrrr ama 55ten asagi dusmek istemem o kadarcik kilo icin listeye girilmez ki.
Bu son cümlenin aynısnı duydum hep diyetsyenlerdenn kız ex nortim @malipiCuma günleri öğlene kadar yemiyorum. Diğer günler yapıyorum. Kahvaltı yap canım. En azından ağzına bişeyler at ki vücut günün başladığını bilsin
Yorumların icin cok tesekkürler
20 NİSANHEDEFLERİ
@malipina (82.5) hedefi köşesinden kaçırmışsın ama mikemmmmmelllsin çok güzel bir ekşi ve yüzde canim
@Esra_4378 (68.9) hedefe varamadın yüzdende seni kurtarmadı sanirim büte kaldın haftaya derece yap
Eki Görüntüle 2139334 bide utanmadan ağlıyo sus kız
@tevafuk55 (61.5) hedef nireeeee sen nireeee bacım yüzde de düşük ayy eski mortim sana kıyamıyorum amahaftaya daha iyi gel
@Melegiimm22 (73.6)hedefi azıcık farkla kacirmissin. . bu hafta da iyi olacak ins. Kızında iyilessin süpersin
@elfkkk (72) hedefe tam yaklaşamasakta yüzden iyi kilo verirken bir takım olduğumuzu unutma yediklerini değil yemekdiklerini neleri yiyebilecegini de paylaşırsan sana yardımcı oluruz
@Lunya (65.8) hedefe uzağız ama bu geçici bir dönem bence sen daha iyi ve güzellerini yaptin sana inaniyorumyoksa
@bonus (98.5) gizzz seni nasıl yesem ederi tutturamasandao 9 lar sana çok yakıştı lütfen eski sayılara geri donme
@Nevreste (63)haber alınamıyor
@Floweroflife (53.5)seni yirim o minnak bedene şu içinde 3 olan rakam ne yakıştı bu hafta sana cokninandim beni mahcup etmedin haftaya da beklerim
@Sherrysherrylady (76.5)artıdasın ama özel durumlarından dolayı sana birşey demiyorum ama hicbirsey kendinden önemli değil çünkü sen yoksan dünya yok
@pempisler (88.2)kız tatlı şey hedef bu kadar mı bir insana yakın olur yakışır aferin sana hadi bi hafta listeye giz kirp
@neslihan165 (92) hedefe azıcık birşeyle kaçırmışsın sporla daha da iyi olacaksın bence istikrarini lütfen bozma
@malahit (56.1) artıdasın böyle ilerleyemezsin bizimle daha aktif olsan daha çok yardımcı olabiliriz
@suspushanimcim(59.9) haber alınamıyor koydeydin sanirim çok yeme kiz
@masum(68.5)hedefi tam olarak tutturamasakta yüzde kurtarır durumda sporada başladın lütfen arkasını bırakma
@yumurtalikofte(107.5) ablacim hedefe baya uzak kalmışsın başlarda böyle olması tam adepte olamamaktan olabilir 99 a kadar sabretsen o sayıyı gördüğünde o kadar rahatlayacaksinki hiçbir kadayıf o kadar tatlı olamaz
@cakil80 (84.5) cabaliyorsun ama zir gidiyor farkındayım gayreti bırakma
@MiuLego (58)hedef nire sen nereeeeee
@Whiteblacklife (55.9)idolumsun
@Smykmy (71.3) mortim olsanda tebrik ediyorum yüzden kilon herşey superAma katılım çok az
@nehirnil111 (51.3) sen bence gayet iyisin artı gelmiş olsanda
@begum75 (57) hedefe yakın değilsin ama çok uzatmadan asagilara gelsen diyorum
@İgdedali (56) artidasinnnnnaferin miu ya yetis ha gayret
@deynepnaz (63.7) sabit guzellll
@hepfit (54.5)korumada ekşi super en sevdigim
@Konyakk (57.9)haber alinamiyor
@Cutemom007 (59)haber alınamıyor
@matematik61(57.8)korumada ekşi süpersin
@hippoglisemi (65) mezuniyet kilona 2 haftada döneceksin inanıyorum
@Portakal Sulu Ördek (54.4)minnak eksili çıtır seni
@Sidelya95 (56)nerelerdesin gözlerimiz arıyor ama seni artini değil ona göre lütfen haftaya daha düzgün gel
Evet haklısınız...bunlar icin hicbir bahane yok..ama cumartesi günümn masl gectgni ben bile anlatamadm ve bunun acıklamasnı sabhtan yaptım..sınav görevim ardndan gelen 2 arkdasn ogluyla ayrı ayrı 1.5 saat calsmalarm...gündüz misafrm ve beklenmeyen gece misafirim...gerckten kendmde degldim...ve menümüde aralrda sıkıstırıp yedim evde olanlarn en dogrsnu yemye calstım..bunlarn hicbrsi bahane değil ..ama sebepsiz yada sorumluluk hissetmeyerek buraya gelmemezlik yapmadm bunu bilmenzi isterim. bu yorumlarnz benm icin cok önmli cokda tetikleyci suandada ödem suyumu iciyrm be cumaya inş güzel bi yüzdeyle gelicem @MiuLegoSabah nescafe öğle kısır makarna salatası akşam kisir
Ay gerçekten miiii nasıl sevindim şimdiiiiBen not aldim kuzum ama eksik cok
Cık girilmezAy hayirrrrr ama 55ten asagi dusmek istemem o kadarcik kilo icin listeye girilmez ki.
Bu son cümlenin aynısnı duydum hep diyetsyenlerdenn kız ex nortim @malipi
Diyetsyen olack hatunmussun kızzzzzz))
Yorumların icin cok tesekkürlerEsra_4378 canım..ama benmle ilgli yorumnu anlayamdm..yemedklerimi yazmk deerken???
Evet haklısınız...bunlar icin hicbir bahane yok..ama cumartesi günümn masl gectgni ben bile anlatamadm ve bunun acıklamasnı sabhtan yaptım..sınav görevim ardndan gelen 2 arkdasn ogluyla ayrı ayrı 1.5 saat calsmalarm...gündüz misafrm ve beklenmeyen gece misafirim...gerckten kendmde degldim...ve menümüde aralrda sıkıstırıp yedim evde olanlarn en dogrsnu yemye calstım..bunlarn hicbrsi bahane değil ..ama sebepsiz yada sorumluluk hissetmeyerek buraya gelmemezlik yapmadm bunu bilmenzi isterim. bu yorumlarnz benm icin cok önmli cokda tetikleyci suandada ödem suyumu iciyrm be cumaya inş güzel bi yüzdeyle gelicem @MiuLegoWhiteblacklife
Kuzum o kisiden kisiye yag kas oranina gore degisir benim kemik yapim ince simdi bile 36 38 giyiyorum 51 olursam yok olurum heralde.Aslında boyun 161 berna 51 olabilirsin.. ben boyun kaçsa 10 aşağısı ideal diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?