Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Açlık ne zor haşlanmış yumrta yedim kahvaltıda ama çok zor yiyorum yamidem kalkıyor hakkaten

Ama olsun doydum ya çok şükür

Dışarıya çıkayım hemen erik alıcam

Erik aş erdim resmen

Benim olacaksın erik

Benimmmmm

Ben bi erik kalorisine bakayım
Sanki çok öasum gibi ama hiç de belli olmuyor

Cuma günleri öğlene kadar yemiyorum. Diğer günler yapıyorum. Kahvaltı yap canım. En azından ağzına bişeyler at ki vücut günün başladığını bilsin
Bu son cümlenin aynısnı duydum hep diyetsyenlerdenn kız ex nortim @malipi
Diyetsyen olack hatunmussun kızzzzzz))
Yorumların icin cok tesekkürler Esra_4378 canım..ama benmle ilgli yorumnu anlayamdm..yemedklerimi yazmk deerken???

Sabah nescafe öğle kısır makarna salatası akşam kisir
Evet haklısınız...bunlar icin hicbir bahane yok..ama cumartesi günümn masl gectgni ben bile anlatamadm ve bunun acıklamasnı sabhtan yaptım..sınav görevim ardndan gelen 2 arkdasn ogluyla ayrı ayrı 1.5 saat calsmalarm...gündüz misafrm ve beklenmeyen gece misafirim...gerckten kendmde degldim...ve menümüde aralrda sıkıstırıp yedim evde olanlarn en dogrsnu yemye calstım..bunlarn hicbrsi bahane değil ..ama sebepsiz yada sorumluluk hissetmeyerek buraya gelmemezlik yapmadm bunu bilmenzi isterim. bu yorumlarnz benm icin cok önmli cokda tetikleyci suandada ödem suyumu iciyrm be cumaya inş güzel bi yüzdeyle gelicem @MiuLego Whiteblacklife

Ben not aldim kuzum ama eksik cok
Ay gerçekten miiii nasıl sevindim şimdiiii

Kendisi bilir herkes canom bildirmesinler boşver
Ay hayirrrrr ama 55ten asagi dusmek istemem o kadarcik kilo icin listeye girilmez ki.
Cık girilmez

Yoğunluğundan mı bilmiyorum ama biraz daha aktif olmanı isteyeceğim elifcim

Aslında boyun 161 berna 51 olabilirsin.. ben boyun kaçsa 10 aşağısı ideal diye biliyorum..
Kuzum o kisiden kisiye yag kas oranina gore degisir benim kemik yapim ince simdi bile 36 38 giyiyorum 51 olursam yok olurum heralde.
Mesela venim bi arkadasim var.kas kütlesi fazla normal araligin üst kısmına yakin.Kizin boyu 170.kastan kilo vermek istemiyo haliyle. O kas grubunun üzerine su ve yag da eklenecek onlarin hepsi alt sinirda bile olsa kiz 70 kilo oluyo.ama o 70 kiloyla 34 beden giyiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…