Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Prolugumu diyon kız:)
Siz pro olduktan sonra yaptığınız esprileri görseydi tuuuuu bunlarmiymis der geri alırdı
Bonus bana duygusaal geliyordu su an da hala öyle ama çok da espriliymis Bonus

Ooo super

Prolugumu diyon kız:)
Siz pro olduktan sonra yaptığınız esprileri görseydi tuuuuu bunlarmiymis der geri alırdı
Bonus bana duygusaal geliyordu su an da hala öyle ama çok da espriliymis Bonus
Alırsa salon kadını çizgimden kayarım
Bonus candır ya gelse de şenlendirse bizi Bonus

Öğlen müşavirliğine geldim yemek burda yiriz diye geldik çay koydular bende 4 kabuklu fıstık 2 kabak çekirdeği yedim diğerleri yiyeceğim şeyler değildi olcem acliktan ya

O imajı hemen silmem lazım benim
JArtiyerle foto mu çeksem naapsam o zaman da başka bişeye dönüşürüm belki
Sen bi çek bakalım
Neye dönüşeceğine biz karar verelim değil mi malipina
Hoş malipina annene yürüme taraftarı bu ara

Ayy bugün okuldan dönünce çocuklar eltime girmek istedi neyse girdik hep beraber. Önceden de giydiğim bir pardesü var üstümde içini doldurup taşırıyordum geçen yıl bu zamanlar neyse eltim güya iltifat ediyor aa iyi olmuş pardesü dedi bende olmuş mu içinde yüzüyorum fazlasıyla boool oldu dedim
Olur da bu kadar kıskançlık olur mu şaşırıyorum bazen. Dün ki spordan bacaklarım ağrıyor zor hareket ediyorum kalkarken zor kalktım oyy bacaklarım dedim, ne oldu dedi, spordan dedim, benim bebek doğal spor yaptırıyor kucagimda hep ,üç kilo birden vermişim yine dedi e napıyım sorduk mu acaba sen diyetle sporla uğraş dur diye nispet yapıyor kendince. Ondan sonra niye gelmiyorsun bana diye sitem ediyor, ne gelicem sana acaba gıcık
Oh yazdım rahatladım

Mesela aksama birşey var yesemmi bu nasıl diyette yemek uygunmu gibi geçen 2 ogün kısır yemissin mesela bize sorsan akşamı hafif geçir yoğurt salata ye derdik

Aaa çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…