Prolugumu diyon kız:)
Ay tevo dün gece bunu okudum güldüm geç vakit yazamadım
Masumla benim elitliğimizi entelliğimizi kazen bile ödüllendirdi ayol
Bi de özgün müzik demişsinBonus da çok enteldir mesela
Kırmızı pijamamla entel olamıyorum ya ondan kurtulmam lazım
Ben heryerden görüyorum senin gözler bozukBu ne gızzz!!!
Çok güzel olmuş, tüm fotolara baktım şişko görünen açıyı bulamadım
Kız poposu çok güzel, benimkinden güzel vallahiHakkat popo flowerı aratmıcak kadar güzel maşallah
Ooo superCumartesi: 60.7
Bugün: 58.8
Fark: 1.9
Kızlar dün de 58.8 dim.. dün spor yaptım.. voleybol da oynayınca farklı kas grupları çalıştı sanırım ödem oldu.. yoksa kesin inerdi tartı bugüne..
Dün ishal oldum. Ne yaptı iahal bilmiyorum ama baya sağlam ishal wc den çıkamadım.. bitkindim dün gece çok en son sızmışım.. ishale rağmen eksi yok o zaman ödem diyorum.. haaa bu kilo farkı da yol ödeminin inmesi zaten
@matematik61 kuzucum gezmelerdeydi bakamaıyorsundur bugün ama yine de etiketleyeyim :)
Iki sisko biraraya gelmemliydinizZalım tevo
Bence kesn pijamadan oldu
BilemedimKuzum pzt kilo bildirmedin, görüpte bildirmedigin kilo mu acaba 58.4
O imajı hemen silmem lazım benimBence kesn pijamadan oldu
Onu gorene kadar hala nirvanadaydin şimdi sulukulede
Ben de öyle düşündüğümden 48’e byebye dedim, ancak deli gibi spor yaparsam o zaman olur ancakEvet ya 48 beni çok zorlayacak sanırım
Oysaki eskiden 48 dim
Kahvaltı yapmamış göbeğim
Neden böyle oldu acaba?
Kızlar çok rahatsızım ne yapsam iner acaba?
Maydanoz sapı kaynatsam olur mu?
Eki Görüntüle 2139645
Sen bi çek bakalımO imajı hemen silmem lazım benim
JArtiyerle foto mu çeksem naapsam o zaman da başka bişeye dönüşürüm belki
aynen canım baya kotu geçirdimO bana da olmuştu bir kaç kere harbi şişmişti yav
Mesela aksama birşey var yesemmi bu nasıl diyette yemek uygunmu gibi geçen 2 ogün kısır yemissin mesela bize sorsan akşamı hafif geçir yoğurt salata ye derdikBu son cümlenin aynısnı duydum hep diyetsyenlerdenn kız ex nortim @malipi
Diyetsyen olack hatunmussun kızzzzzz))
Yorumların icin cok tesekkürlerEsra_4378 canım..ama benmle ilgli yorumnu anlayamdm..yemedklerimi yazmk deerken???
Evet haklısınız...bunlar icin hicbir bahane yok..ama cumartesi günümn masl gectgni ben bile anlatamadm ve bunun acıklamasnı sabhtan yaptım..sınav görevim ardndan gelen 2 arkdasn ogluyla ayrı ayrı 1.5 saat calsmalarm...gündüz misafrm ve beklenmeyen gece misafirim...gerckten kendmde degldim...ve menümüde aralrda sıkıstırıp yedim evde olanlarn en dogrsnu yemye calstım..bunlarn hicbrsi bahane değil ..ama sebepsiz yada sorumluluk hissetmeyerek buraya gelmemezlik yapmadm bunu bilmenzi isterim. bu yorumlarnz benm icin cok önmli cokda tetikleyci suandada ödem suyumu iciyrm be cumaya inş güzel bi yüzdeyle gelicem @MiuLego @Whiteblacklife
Aaa çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar hayalini kurduğum 3 günlük tatil hüsranla bitti sanırım vapurda başlayan hastalanma sürecim dün gece 39 derece ateş ile noktalandi. Kalp ritmim 150 nin üstüne çıktı ve ben eve nerdeyse ölü gibi geldim . Arkadaslarin tatilini de katlettim ona mi yanim hayalini kurduğum tatilin bu şekilde bitmesine mi yanim bilemedim. Hayaller ve gerçekler öyle halsizim ki bunları yazmak bile beni çok yordu hepinizi öpüyorum biraz duzelince yine gelecegim
Geçmiş olsun canımCumartesi: 60.7
Bugün: 58.8
Fark: 1.9
Kızlar dün de 58.8 dim.. dün spor yaptım.. voleybol da oynayınca farklı kas grupları çalıştı sanırım ödem oldu.. yoksa kesin inerdi tartı bugüne..
Dün ishal oldum. Ne yaptı iahal bilmiyorum ama baya sağlam ishal wc den çıkamadım.. bitkindim dün gece çok en son sızmışım.. ishale rağmen eksi yok o zaman ödem diyorum.. haaa bu kilo farkı da yol ödeminin inmesi zaten
@matematik61 kuzucum gezmelerdeydi bakamaıyorsundur bugün ama yine de etiketleyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?