inşallah canımHadi gönder artıları :))
Ayyy ne iyi olur ev bıkmadan ne halt yemeğe topluyorum onu da anlamadım 3+1 ev ve çok eşya var ne yapacağımı sasirdimmYardıma geleyiiiim
Booş boooş oturuyorum bi işe yararım
canım biz ödem atıcı veya dekos yapabilirmiyizkiHadi gönder artıları :))
cok zor canım toplayıp yerleştirmesi Allah kolaylık versinAyyy ne iyi olur ev bıkmadan ne halt yemeğe topluyorum onu da anlamadım 3+1 ev ve çok eşya var ne yapacağımı sasirdimm
Ne kıskaçlar yahuAyy bugün okuldan dönünce çocuklar eltime girmek istedi neyse girdik hep beraber. Önceden de giydiğim bir pardesü var üstümde içini doldurup taşırıyordum geçen yıl bu zamanlar neyse eltim güya iltifat ediyor aa iyi olmuş pardesü dedi bende olmuş mu içinde yüzüyorum fazlasıyla boool oldu dedim
Olur da bu kadar kıskançlık olur mu şaşırıyorum bazen. Dün ki spordan bacaklarım ağrıyor zor hareket ediyorum kalkarken zor kalktım oyy bacaklarım dedim, ne oldu dedi, spordan dedim, benim bebek doğal spor yaptırıyor kucagimda hep ,üç kilo birden vermişim yine dedie napıyım sorduk mu acaba sen diyetle sporla uğraş dur diye nispet yapıyor kendince. Ondan sonra niye gelmiyorsun bana diye sitem ediyor, ne gelicem sana acaba gıcık
Oh yazdım rahatladım
Kız sende diriliş deki hatunun resmi vardıCık cık cık sen hiç ben nasıl görünüyordum yazma tabi elit değilim ben
Bonusss canım çok seviliyorsuntevafuk55
igdedali
Ne kadar tatlısınız aynı böyle
Eki Görüntüle 2139686
Bonusss canım çok seviliyorsun
Cnm aslında kilon güzel gidiyo ama artıyı göndermek için yapabilirsin.. ayran detoksu tavsiye ederim senin içincanım biz ödem atıcı veya dekos yapabilirmiyizki
Sende gizli 7.takımcı çıktın :))Ne kıskaçlar yahu
Bana da geçen arkadaşım dedi ya ben senin kadar dikkat etsem eriyip bitmistim
Şimdi de çikolatayı ekmegi azlatmis 2 kilo vermis onlari anlatiyir
Eltim zaten göz altların şöyle çökmüş böyle mor deyip duruyor
Kız sende diriliş deki hatunun resmi vardı
Çok ilgimi cekiyordun ama bazen vardın baz3n de gribirde o aralar listedeydin kilo konusunda tikanmistin tam izne ayrılacağım sıralar
Ne kadan da dedektif gibi örtmenim ya hu
Ahh o eşlerEvimin dibinde boyle güzel yürüyüş alani var
Ama ben cikamiyorum resmen
Annem bende kalana kadar hergun cikarcam
Bebisimle parkta otururlar yururm
Esim bıraksa hergun en az 1.5 saat yururrum oyle seviyorumEki Görüntüle 2139692
Ne kıskaçlar yahu
Bana da geçen arkadaşım dedi ya ben senin kadar dikkat etsem eriyip bitmistim
Şimdi de çikolatayı ekmegi azlatmis 2 kilo vermis onlari anlatiyir
Eltim zaten göz altların şöyle çökmüş böyle mor deyip duruyor
Kız sende diriliş deki hatunun resmi vardı
Çok ilgimi cekiyordun ama bazen vardın baz3n de gribirde o aralar listedeydin kilo konusunda tikanmistin tam izne ayrılacağım sıralar
Ne kadan da dedektif gibi örtmenim ya hu
Valla kuzum kizim in yaraları iyice kabuklasti ama onlar geçmeden gitmez. Bu aksam bir acile gidip doktor tavsiyesi alaca m.karşılıklı herşey
İyileştinmi sen ve çocuk?
Heee öyleydim ne vaarrrSende gizli 7.takımcı çıktın :))
Benim de genel.olarak göz altlarım çökük ama fikirleri umrumda değilBendede morluk varya ama öncesinde vedi sanki
Hee demin de alt komşu beni görüp gaza gelmiş diyete başlamış. Tavsiye aldı benden şunu yapıyom bunu da yapim mi diyeBu son cümlenin aynısnı duydum hep diyetsyenlerdenn kız ex nortim @malipi
Diyetsyen olack hatunmussun kızzzzzz))
Yorumların icin cok tesekkürlerEsra_4378 canım..ama benmle ilgli yorumnu anlayamdm..yemedklerimi yazmk deerken???
Evet haklısınız...bunlar icin hicbir bahane yok..ama cumartesi günümn masl gectgni ben bile anlatamadm ve bunun acıklamasnı sabhtan yaptım..sınav görevim ardndan gelen 2 arkdasn ogluyla ayrı ayrı 1.5 saat calsmalarm...gündüz misafrm ve beklenmeyen gece misafirim...gerckten kendmde degldim...ve menümüde aralrda sıkıstırıp yedim evde olanlarn en dogrsnu yemye calstım..bunlarn hicbrsi bahane değil ..ama sebepsiz yada sorumluluk hissetmeyerek buraya gelmemezlik yapmadm bunu bilmenzi isterim. bu yorumlarnz benm icin cok önmli cokda tetikleyci suandada ödem suyumu iciyrm be cumaya inş güzel bi yüzdeyle gelicem @MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?