Mekik sguat için geçerli değil mi o ya hu. Kol bacak vs dr yapıyoruz bölgesel mesela onlar adet olmaz yaniBolgeselleri artik adet olarak saymiyomuyuz
Dakika hesabi olmaz puana itiraz ediyorum@nehirnil111 @MiuLego
Kimyon iç canımBu öğlen de yerim diyordum, yemeyeyim bari
Çok rahatsızım ya, bebekleri çok iyi anlıyorum şimdi
İğde jartiyerli mi giycekmişSen bi çek bakalım
Neye dönüşeceğine biz karar verelim değil mimalipina
Hoş malipina annene yürüme taraftarı bu ara
Delimisin be fıstık gibi duruyorsun
Evet canım yoğurt ayrana etle beraber hayır demir emilimi içinmalipina 2 günmü yaptın pattisi kızzzzz
Oooo süperr anneler bambaska..hele sürprizli anneler baska baskabenmde annem memlekette..gurbet zorbazen...
oohh anne eli missss)) Melegiimm22
aa etle yogurdn tuketlmedgnı bilmıyodum vaytımmm o zamn etle ayrandamı tuketılmemeli kiii
Cık cık cık sen hiç ben nasıl görünüyordum yazma tabi elit değilim benProlugumu diyon kız:)
Siz pro olduktan sonra yaptığınız esprileri görseydi tuuuuu bunlarmiymis der geri alırdı
Bonus bana duygusaal geliyordu su an da hala öyle ama çok da espriliymis@Bonus
İstediğim menü bu spor bu pempisler çok güzel menü çok güzel spor çok güzel su örnek menükızlar menuyu vereyimde kızları parka çıkaracağım
9:00
2 yumurta. 5 zeytin domates salatalık kıvırcık. 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği
13:30
2 kayısı 1 kase yoğurt
17:00
4 ızgara köfte salata
su 2.5 daha içerim
spor
45 dk leslie
60 dk tempolu 30 dk normal yürüyüş
@MiuLegoretro_hippo begum75 @whileblacklife
Cnm o ağrı yıllardır var.. doktora gittim ama fıtık yok.. bu da 2 gündür başladı.. ben oğluma da bağlıyorum çok yordu bu ara beniSende bel fıtığı mı var? Belirtiler benziyor, kalçadan bacağa vuran ağrı da var mı?
Şartlar olgunlaşınca görüşiciğiz inşallah hipomAaa görüşsenize yaa...
Yardıma geleyiiiimEv topluyorum temizliyorum her yeri birbirine soktum nasıl çıkarım bu işten yemek yok 3 makina çamaşır var yıkacakbu da bana
Hadi gönder artıları :))kızlar menuyu vereyimde kızları parka çıkaracağım
9:00
2 yumurta. 5 zeytin domates salatalık kıvırcık. 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği
13:30
2 kayısı 1 kase yoğurt
17:00
4 ızgara köfte salata
su 2.5 daha içerim
spor
45 dk leslie
60 dk tempolu 30 dk normal yürüyüş
@MiuLegoretro_hippo begum75 @whileblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?