Ay kıskancımdan öleceğğğmmmöPazartesi
60 dk eliptik / 240
20 dk bölgesel / 60
20 dk normal yürüyüş / 20
5 dk plank / 15
60 sumo sguat / 6
60 mekik / 6
1 dk wall sit/ 3
TOPLAM: 350 Puan
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
@nehirnil111 @MiuLego
İnsan sinir oluyor ya hu ortada bir emek var tabii sürekli bizimle beraber ne yiyip içip kilo veriyoruz haberleri yok. Bu eltim sadece uykusuz kaldığı için kilo veriyor düşünebiliyormusun, ben çocuklar doğduğundan beri hala uykusuzum ya şaka gibi.Ne kıskaçlar yahu
Bana da geçen arkadaşım dedi ya ben senin kadar dikkat etsem eriyip bitmistim
Şimdi de çikolatayı ekmegi azlatmis 2 kilo vermis onlari anlatiyir
Eltim zaten göz altların şöyle çökmüş böyle mor deyip duruyor
Kız sende diriliş deki hatunun resmi vardı
Çok ilgimi cekiyordun ama bazen vardın baz3n de gribirde o aralar listedeydin kilo konusunda tikanmistin tam izne ayrılacağım sıralar
Ne kadan da dedektif gibi örtmenim ya hu
nasıl yapılıyor canım birde waytın onerisini alayımBol su ile etkilemez bence ...
De de nazar değdirme bana sonra spor yapamamAy kıskancımdan öleceğğğmmmö
Ben de akşam leslie 3 ve bölgesel yapacağğğm
Ne biçim de kıskandım
Hiç kıskanmamış gibi maşallah falan diyim
MAŞALLAAHHHHHH
Valla istesen de istemwswn de sıkılaşıcan eflalim.. ama düzenli yaparsan .. şu squatları falan ağırlıkla yap ama öyle mi yapıyon?De de nazar değdirme bana sonra spor yapamam
Şimdi de ben spor yapınca sıkılaşacam mı gerçekten de diye inanmıyorum iyi mihani kilo verip verip hiç belli olmuyor diyordum ya ona döndüm
Yine mi cafelerdesinKarnımdan gıdaklama sesleri gelecek benceben bugün daha 1 lt su içtim.. su söyleyim de bi yarım lt daha içeyim.. evde de 1 lt en az içerm
Ağırlık ayarlayamadım kiValla istesen de istemwswn de sıkılaşıcan eflalim.. ama düzenli yaparsan .. şu squatları falan ağırlıkla yap ama öyle mi yapıyon?
He he yaparsın canım tabi tabiStepper de yapcam işte görürsün iflil hinim
EvetYine mi cafelerdesin
Kız ne demek ayarlayamadım???Ağırlık ayarlayamadım kiher gün yapıyorum ki artık bir ay oldu nerdeyse düzenli yapalı
Bonus cuma tartin bende 99.2 gorunuyor.yanlis yazmis olabilir misin?
Mali ya bunu.yogurt yerine sütle yapabilir miyim acaba.bi gun yapinca cok etki eder mi
İnsan sinir oluyor ya hu ortada bir emek var tabii sürekli bizimle beraber ne yiyip içip kilo veriyoruz haberleri yok. Bu eltim sadece uykusuz kaldığı için kilo veriyor düşünebiliyormusun, ben çocuklar doğduğundan beri hala uykusuzum ya şaka gibi.
Akşam çok spor yapmalıyımo 57 bu cuma ellerimde olmalı artık yetti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?