Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**7. TAKIM 258. ETAP***

SAPHIRA (84.2/85.1/-0.9/-%1.07)
saferan (117/Geri dönmek üzere ayrıldı
Shopaholic (76.9/
Saliss(98.5/98.5/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(83.5/ hamilelik sebebiyle ayrılıyor
gerbera1987 (89.9/88,1/1,8/%1) izinli sayıldı..bu hafta kilosu 2 ye bölündü
senarist (113,2/112,9/0,3/%0,26)
Ecemavi(72.5/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI:

doğrumudur:26::26:

dün günüm vardı

sabah
6 fındık

ara
10 erik

öğlen
makarna
patlıcan
domates

ara
10 erik(gündeydim)

ara
1 bardak süt
1 dilim ekmek(gündeydim)

akşam
makarna
1 dilim ekmek
patlıcan yemeği
3 fındık
1 ısırık börek
1 çatal tatlı
sadece tatlarına baktım

ara
10 erik

ara
1 bardak süt

50 dk yürüyüş

gerbera nerdesin canım?bir ara altta gördüm adını ama kilo bildirmedin?çok merak ediyorum yeni kilonu vee 12 ye kadar bildirim yapıyoruz biliyorsun..
shopaholic sanırım gelmeyecek.netini halledemedi..
kelebekolacam da ayrılacak diye bildirim de bulunmadı sanırım
ecemavi sen de izin almış mıydın ?

ben buradayım bebeğim senin listeyi kontrol etmeni bekliyorum

heh gelmişsin ...

tamam canım doğru yapmışsın.tebrik ederim ayrıca

saphıra bir ileri bir geri sıkıldım diyorsun nesil hanıma gitsene sende olurmu 23 haziranda ben gitcem saliste gelcek sende gelde beraber gireriz

**7. TAKIM 258. ETAP***

SAPHIRA (84.2/85.1/-0.9/-%1.07)
saferan (117/Geri dönmek üzere ayrıldı
Shopaholic (76.9/izinli
Saliss(98.5/98.5/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(83.5/ hamilelik sebebiyle ayrılıyor
gerbera1987 (89.9/88,1/1,8/%1) geçen hafta izinli sayıldı..bu hafta kilosu 2 ye bölündü
senarist (113,2/112,9/0,3/%0,26)
Ecemavi(72.5/izinli

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.02

saphıra bir ileri bir geri sıkıldım diyorsun nesil hanıma gitsene sende olurmu 23 haziranda ben gitcem saliste gelcek sende gelde beraber gireriz

valla canım benim de aklıma gelmedi değil aslında ama çok sıkı diyeti filan diyorsunuz ya,ben çok sıkıya gelemem,bozarım diye korkuyorum :18:
nesil hn. hangi hastanedeydi canım.ne yapmam lazım,nerelerde n testleri yaptırmam lazım sen bana ayrıntılı olarak bir anlatır mısın zahmet olmazsa

kızlar inanın internetim yenii geldi ama kardeşime mesaj cekip kilomu aynı gir demiştim acaba yapmadımı

Canım ecemavinin neti bozukmuş galiba kelebek yazmıştı bulayım bi mesajı

2,5 gündür internet yok sabah kalktım hemen baktım yine yok ama çok şükür geldi ayyy özlemişim buraya yazmayı

Gerbera tebrik ederim şekerim harikasın

bir önceki haftadan endokrinde gonca örüğe gitcen bir türlü kilo veremiyorum sürekli kilo alıyorum de test yaptırır pazartesi günü diyetisyene gitcen listesi evet sıkı ama aç kalmıyorsun ama diyorum ya 40 kilo verdirmiş birine yeşilyurt devlet hastanesi saat 5te gidip sıraya girmen gerekiyor tesk sıkıntısı buama çarşam veya perşembe en geç testlerini yaptırmış olmalısın sonuç göstermek için öğleden sonra 12.30 gibi orada olman gerekiyor endokrine pazartesi günüde erken gelcen sıra kalmıyor 25 kişi bakıyorbak 10 gün oldu anlamadım nasıl geçtiğini

akşam listeleri ben ayarlarım cnm 3 haftadır kontrol ediyorum nasıl yapıyorlar diye

ecemavicim kilon aynı mı? kelebekolacam da bildirimde bulunmadı?

şimdi canım şöyle bir şey var;evet kilosunu aynı geçecekmişsiniz diye yazdı kelebekolacam ben de o mesajı hatırlıyorum.Aynı şekilde shopaholicte yazdı giremezsem aynı geçin diye.Ancak listemizde çoğunluğun kilosu aynı olunca dikkat çekiyor.Bu konu daha önce bana soruldu.Bu yüzden eğer kilonuz gerçekten aynıysa aynı yazayım ama yok aynı değilse,izinli göstereyim,haftaya bildirdiğiniz kilonuz 2 ye bölünsün.tamam mı canlar?

offf çok zahmetli desene ben sabah 5 te hastanede olamam canım.benim yakınımda kızımı bırakabileceğim bir yer yok.Babası da bakamaz çünkü mutlaka benim yanımda olmalı,ben kan verirken tek başıma olamam,çok fena oluyorum ben,bayılırım filan,yanımda biri olmadan gidemem hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…