Uyandım4:30 u geçiyorsu yattığımda
Saçlarımdan ayak tırnaklarıma kadar her yerim ağriyii
Tartı inmiyiiii
Bn deliriyiiii
İndirelim anamSaçlarımdan ayak tırnaklarıma kadar her yerim ağriyii
Tartı inmiyiiii
Bn deliriyiiii
Olmadı sanıırm. Sağolasın canım.Aaaa g3cmis olsun canımbidaha oldu mu peki
Burda da oluyor bende de korku oluştu. En ufak bir şeyde avizeye bakıyorum. Böyle korkulardan sonra migrenim tutuyor benim. Çok zorlu geçiyor. İnşallah olmaz daha. Allah esirgesin. İnsan ne aciz. Rabbim ne büyük.geçmiş olsun canım rabbim korusun ya bende çok korkarım geçen yıl oruçta 5.katta mukabele okuyorum deprem olmuş fark etmedim eşim arayıp söyledi sonrada içime bi korku nasıl okudum yaa kadınlarda duymuş ben devam edince seslenmiyorlar bide hamile olunca korkar diye
Ay hava cok güzel keske imkanim olsaydi da simdi hafif sabah seriniyle cikip yuruseydim..
Gecmis olsun canım. Ben de istanbuldayken oyle olmustum.gecen gece bi sese uyandim sanki dolap kapaklari sallaniyo gibi geldi esimi uyandirmadim isigi yakamadim ama sabaha kadar da uyuyamadimBurda da oluyor bende de korku oluştu. En ufak bir şeyde avizeye bakıyorum. Böyle korkulardan sonra migrenim tutuyor benim. Çok zorlu geçiyor. İnşallah olmaz daha. Allah esirgesin. İnsan ne aciz. Rabbim ne büyük.
Hahahhahahahaha strese girelim diye dua edersik tövbeeeeeKrşke stres de zayıflatsa valla 50 kilo olmuştum
Aynen kuzu kahve can yoldaşım olacak bugünAy inanmıyorum ya
Bol kahveye dayancan bugün
Biliyomusun 5:30 da rahat uyandım bugün .
Lesile için kalkabilir in artık sanırım
Heee ödem olsun inşallah çok aminKız ödem vardır şimdi sende azıcık uyumussunn
İndirelim anam
aynen canımOlmadı sanıırm. Sağolasın canım.
Burda da oluyor bende de korku oluştu. En ufak bir şeyde avizeye bakıyorum. Böyle korkulardan sonra migrenim tutuyor benim. Çok zorlu geçiyor. İnşallah olmaz daha. Allah esirgesin. İnsan ne aciz. Rabbim ne büyük.
O kadarcık mı
Güneşten yandı zaten kremim bitmişGüneşe çıkıyorsan güneş de yapıyor. Çıkmadan önce koruyucu krem sürsen olmaz belki.
@MiuLego sen benim bu mesajı görmedin mu yoksa gördün de çaktırmıyormusunAnaaam listede kimse kalmamış, kendimi feda edip listeye gireyim en iyisi. Müthiş yüzdelerimnen yer yerinden oynasın
Canım sen hemen neden detoks yapıyorsun ki , diyete yeni başladın zaten@MiuLego canım yarın ayran detokstu yapabilirmiyim
Hahahhahahahaha strese girelim diye dua edersik tövbeeeee
Aynen kuzu kahve can yoldaşım olacak bugün
Kız dün kahveye gitmişsin resmen kıskandımmiu kendine gel dedim sonra
Heee ödem olsun inşallah çok amin
Fırsatçıya bak helee dolmuşlarda bile aklı nerelerde[/QUOTE
Ay binbir planla gittim valla
Arkadaşım zar zor çıktı evden
İyi oldu valla
Sütlü filtre içtim,
bende artiyim ama sabah erken tartildim ondan tabiki
Bugün yuruyemiycem hala otobusteyim
Sende gel bigun natavegaya senlede içerim bebek
İyiki duymadı gardırop sesi hala kulağımda önce yağmur cama vuruyor sandım uyandım başka bişey bu çok korktum korkudan ayağımı bile yataktan.indirwmedim yere deyerse çok hissederim diye ödüm koptu iyiki duymamissinBen uyuyordum. Eşim duymuş. Dışarıda deprem oluyor diye bir adam bağırmış. Avizeler sallanmış. Apartman ayağa kalkmış. Ben hala uyuyormuşum.Çok korkarım depremden.
Çok kötü bişey 6alova depremini düşünemiyorumgeçmiş olsun canım rabbim korusun ya bende çok korkarım geçen yıl oruçta 5.katta mukabele okuyorum deprem olmuş fark etmedim eşim arayıp söyledi sonrada içime bi korku nasıl okudum yaa kadınlarda duymuş ben devam edince seslenmiyorlar bide hamile olunca korkar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?