Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aaaa g3cmis olsun canım bidaha oldu mu peki
Olmadı sanıırm. Sağolasın canım.

Burda da oluyor bende de korku oluştu. En ufak bir şeyde avizeye bakıyorum. Böyle korkulardan sonra migrenim tutuyor benim. Çok zorlu geçiyor. İnşallah olmaz daha. Allah esirgesin. İnsan ne aciz. Rabbim ne büyük.

Burda da oluyor bende de korku oluştu. En ufak bir şeyde avizeye bakıyorum. Böyle korkulardan sonra migrenim tutuyor benim. Çok zorlu geçiyor. İnşallah olmaz daha. Allah esirgesin. İnsan ne aciz. Rabbim ne büyük.
Gecmis olsun canım. Ben de istanbuldayken oyle olmustum.gecen gece bi sese uyandim sanki dolap kapaklari sallaniyo gibi geldi esimi uyandirmadim isigi yakamadim ama sabaha kadar da uyuyamadim

Krşke stres de zayıflatsa valla 50 kilo olmuştum
Hahahhahahahaha strese girelim diye dua edersik tövbeeeee
Ay inanmıyorum ya
Bol kahveye dayancan bugün

Biliyomusun 5:30 da rahat uyandım bugün .
Lesile için kalkabilir in artık sanırım
Aynen kuzu kahve can yoldaşım olacak bugün

Kız dün kahveye gitmişsin resmen kıskandım miu kendine gel dedim sonra
Kız ödem vardır şimdi sende azıcık uyumussunn
Heee ödem olsun inşallah çok amin

Fırsatçıya bak helee dolmuşlarda bile aklı nerelerde

Ben uyuyordum. Eşim duymuş. Dışarıda deprem oluyor diye bir adam bağırmış. Avizeler sallanmış. Apartman ayağa kalkmış. Ben hala uyuyormuşum. Çok korkarım depremden.
İyiki duymadı gardırop sesi hala kulağımda önce yağmur cama vuruyor sandım uyandım başka bişey bu çok korktum korkudan ayağımı bile yataktan.indirwmedim yere deyerse çok hissederim diye ödüm koptu iyiki duymamissin

Çok kötü bişey 6alova depremini düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…