- 1 Temmuz 2015
- 285
- 1.137
- 63
Sagol canım sagolDeprem oldu heeeeegeçmiş olsun canlar ..
Aaa çok muydu şiddetiDeprweeeeeeem oldu
Çok kötü bişey 6alova depremini düşünemiyorum
Günaydın aynen ele salimi pazartesimibelli deyilGünaydınlar pazartesi görünümlü salıdan
Maşallah o zaman onaBugün oğlumun gösterisi var hadi bakalım.. çok yakışıklı bi efe oldu :))
Sabah uyanınca herkes bi şu hedeflerini görsün vegerekeni yapsın diye..
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
27 NİSAN HEDEFLERİ
malipina (81.4)
Esra_4378 (68)
tevafuk55 (61)
Melegiimm22 (72.3)
elfkkk (71)
Lunya (65.5)
Eflalim (63.8)
bonus (97.9)
Nevreste (63.2)
Floweroflife (53)
Sherrysherrylady (76.8)
pempisler (86.5)
neslihan165 (91)
malahit (56)
masum(68)
yumurtalikofte(108)
cakil80 (84)
Kajupi (62.5)
Whiteblacklife (55)
Smykmy(70.5)
Sidelya95 (58)
Kulkedisi30(65.2)
MiuLego (58)
nehirnil111 (51.6)
begum75 (56.5)
İgdedali (57)
deynepnaz (62.5)
hepfit (55.1)
matematik61(57.5)
hippoglisemi (65.8)
Portakal Sulu Ördek (54.2)
Ytmz(59.5)
Aminçok geçmiş olsun canım ya. Deprem çok fena . 2011 de kütahya da olmuştu oğlum daha yeni doğmuştu 15 günlüktü , ben çok uzun süre üstümden atamadım onun korkusunu, üç dört yıl sürdü nerdeyseAllah korusun hepimizi afetlerden
Adıyaman olmuş 5. 3 diyodu internetAaa çok muydu şiddeti
Allah bagislasinMaşallah o zaman ona
Kız lar. Daha hoş. Bence oğlumda var alti ustu.bi hebbedir anasi gibi kızımda var ama kızların yeri.baska.bende 3 tanede. Kiz var yinede kiz seviyom olmazsa olmaz lardan bende çok şükür Rabbım 2 sendende var allaha emanet olsunlar.hepimizinkiMaşallah o zaman ona
Hastanedeyim sabahi zor ettim güneş dogmadi bi türlü şimdi kontrollerim yapılıyor
Hayırdır noldu canimHastanedeyim sabahi zor ettim güneş dogmadi bi türlü şimdi kontrollerim yapılıyor
günaydın hepfitKız kendi msjlarina baksana
Ben senin msjlardan bulup gönderdim, kendine de mi inanmiyon
Allah esirgesin.İyiki duymadı gardırop sesi hala kulağımda önce yağmur cama vuruyor sandım uyandım başka bişey bu çok korktum korkudan ayağımı bile yataktan.indirwmedim yere deyerse çok hissederim diye ödüm koptu iyiki duymamissin
sağolasın eflalim aminçok geçmiş olsun canım ya. Deprem çok fena . 2011 de kütahya da olmuştu oğlum daha yeni doğmuştu 15 günlüktü , ben çok uzun süre üstümden atamadım onun korkusunu, üç dört yıl sürdü nerdeyseAllah korusun hepimizi afetlerden
Görmedim kız nerdeymiş@MiuLego sen benim bu mesajı görmedin mu yoksa gördün de çaktırmıyormusun
günaydın kızlar
hayırlı haftalar dilerim, bu hafta cuma daha çabuk gelecek şimdi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?