Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şerri çok güzel menü sadece paketli gıdayı sevmedim spor var mı
Puanın:7 spordan ve paketli gıdadan dolayi

Abla çok çok güzel menü bayıldım bayıldım

Adıyaman olmuş 5. 3 diyodu internet
Ama dolap sesiyle uymak çok kötü
Bi an yıkılırsa dedim acaba çaresiz olmak çok kötü allah beterinden korusun nediyelim
Mutlaka dolap sabitleyici kullanmak gerekiyor deprede ben 2arkadasimi kaybettim dolap üstlerine düşmüştü. Sabitleyici yaşam üçgeni de olusturuyor bence herkes kullanmalı

Sahur keşke olsaydı ama uyanamamissin canım akşam gayet güzel su güzel spor var
Puanın:7 sahur olmadığı icin

Kaptanım beni biliyorsun 51 rakamları çok havai idi yani görmek için indim ama hedefim hep 52-53 arasında kalmaktır o sırada olmam sürekli artı anlamına gelmez ki zaten 53 üstüne çıkmamak hedefim gerisi oyalanmam değil mi
Tamam kaptanım
Neyi unutmuşsun canım böyle göremem sporlarına etiketleyeceksin cuma-cumartesi-pazar nerede sporlar

İğdem sen her daim baş tacımızsın ama spor gruplarının 2 haftalık yapıldığını atlamışım çok özür o yüzden 2.haftadayız bu haftadan sonra kişi değişikliği yapabiliyoruz önümüzdeki haftadan sonra yeniden gruba alabilirim seni kuzuGümbür gümbür geleceğiz hazırla kendini bu sporunu o kadar yazmak isterdim ki

arden32 ayran detoksu sorunu eflalin alıntısında gördüm.. detoks yapacaksan perşembe 1 gün yap.. şuan erken.. perşembeye kadar da twmiz beslen.. +1.4 lük ne yedin içtin anlamadım ki..
perşembe evde değilim ama,ben sadece pazar temiz geçmedi onun dişinda iyiydi cumartesi karbonluydu regl baya geçti onun şişliği var birde

Saat 18 yenen öğünü sevmedim simidi sevmedim cok sık sık yenmiş leptine müsade edilmemiş olmamış su icmiyorsun yazmamissin da yarın senden daha güzel menü bekliyorum bonus

Nilişkom ben artıyo görünce istemsiz kızdım sonra 51 lerde olduğuna ayıkonca dedim miu ne etrin

O kızma hükümsüzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…