Ah canım.. geçmiş olsun çok.. işyerinden izinli olsan bari?Sanirim adada üsuttum boğazım kulaklarım kemiklerim heryerim ağrıyor bir ateş bir üsutme geliyor 3 gün oldu duzelmedim dün gece hiç uyuyamadim
En kötüsü uyuyamamak gece delirecemMunzevi Zencefil deprem mi oldu çok geçmiş olsun, @yumurtalikofte ablacım sizede çok geçmiş olsun,
rabbim beterinden korusun
cakil80 geçmiş olsun sonuçlar çıkınca haber et bizede
Çok çok güzel menü Esra spor şahane su şahane bayıldım menuneMenüm
Sabah 10
Yumurta peynir sal. Biber dom. Zeytin
Ara 15
4 fıstık kabuklu 3 adetkabak çekirdeği
çay
Akşam 20
Misafirlikte olunca bu saatte oldu ama geç uyuyorum
Bir tabak tavuk güveç salata 5 kaşık tarhana çorbası
Şu 2.5
Spor
1 saat zumba 210
1000 ip 200
1 saat tempolu yürüyüş 150
560
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75 @masumm @smykmy
Anladım canım.. o zaman yap bakalım istediğin bir gün.. vücuduun da rahatlar biraz hemperşembe evde değilim ama,ben sadece pazar temiz geçmedi onun dişinda iyiydi cumartesi karbonluydu regl baya geçti onun şişliği var birde
Çok çok güzel menü Esra spor şahane su şahane bayıldım menune
Puanın:10 teşekkürler Esra tesekkurler
tamam canıım kaptan bugun malzemeleri hazırlarım yarın yaparım inşallahAnladım canım.. o zaman yap bakalım istediğin bir gün.. vücuduun da rahatlar biraz hem
Lunya şahane geliyorsun süper menüler geliyor senden çok mutlu oluyorum böyle menü görünce ben geçmiş olsun kuzumHelllöö
Menümu vereyim yatıp uyumak istiyorum
Sabah(11:00) : domates, salatalık , yeşillik, 1 dlm peynir, 2 ceviz, 1haslanmis yumurta, 1 közlenmiş kapya ve 2 közlenmiş çarliston biber ve Yeşilçay.
Ara: Yeşilçay.
Akşam(18:00) : peynirli salata, yoğurt çorbası 2 kepçe.
Su: 2 lt
Ödem çayı: 1.5 lt
Spor: anca 1 saat yürüyüş var. Regle başlangıcı yatıyorum halim yok
nehirnil111
@MiuLego
İşte geldim buradayım ballı çörekim
Nilişkom ben artıyo görünce istemsiz kızdımsonra 51 lerde olduğuna ayıkonca dedim miu ne etrin
O kızma hükümsüzdür
Bugün gittim rengimi görünce hemen hastaneye gönderdiler elim yüzüm şişti boğazım tamamen kapalı şu bile gitmiyor burnundan parçalar geliyor kulaklarım kapalı kemiklerim dövülmüş gibi... ben sadece 2 gün tatil yapmak istemiştim, ustumden silindir geçti sanki. nazar değirdim resmenAh canım.. geçmiş olsun çok.. işyerinden izinli olsan bari?
Menü çok çok güzel spor var şu var yine geç uyanilmis uyuya uyuya bı hal oldun la
Uyanınca 13:00 1 incir
Sabah 13:40
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, zeytin peynir
1 yeşil biber, 1 tk ev salçası
4 siyah kuru üzüm,2 ceviz, 4 çiğ badem
Ara 16 civarı
3 çilek, 7-8 erik
Akşam 19:00
Tavuk fajita
Su:2.5 lt daha da içerim
Spor: leslie 3 mile
Ortim @Lunya geçmiş olsun regl ağrısı gelmiş
Mortim @Bonus
PointcibaşımWhiteblacklife
Ensevdyim @igdedali
Hastalığına gurban olduğum @tevafuk55
Kalbimin sahibisi @hippoglisemi
Ben de öyle umuyorum hata çıkışı gel demezler umarimAh canım.. geçmiş olsun çok.. işyerinden izinli olsan bari?
Araların saati yok 16 sonra yenen meyve ödem yapar onun dışında güzel menü spor az elif cogaltmaya çalış lütfenMenü
Kalknca
Su ve ilac
Sabh08.30
1 hasyumrta
Bol domates salatalk
1 avuc cecil
1 dlm tb ekmk
Kapanıs(15.30 hibi)
Peynirli bool yesillkli büyük bir salata
Ara
1 armut
Ara
3 ceviz
Salata beni cok cok tuttu aksm kabak planlıyodm ama ac hissetmdm
Su
2.5 lt ustu.
Spor
1 saat orta yürys
@MiuLegoWhiteblacklife
Kuzum benim pazar günü 166 puanim var seni etiketlemeyi unutmusum simdi baktim daEki Görüntüle 2139836
Canlar bir kontrol edelim mi çok eksik var ne durumdasınız
@Lunyamatematik61 Melegiimm22 Nego
@hippoglisemimalipina
@Sidelya95 bu haftada spor yapmayacak mısın gruptan çıkaracağım ve belli süre giremeyeceksin
Nevreste elfkkk suspushanimcim cakil80 sporlarınız nerede çağlalar eminim yaptınız beni etiketlemediniz
Benim doğru da iğde niye yok ki. Zor kazanırız yaEki Görüntüle 2139836
Canlar bir kontrol edelim mi çok eksik var ne durumdasınız
@Lunyamatematik61 Melegiimm22 Nego
@hippoglisemimalipina
@Sidelya95 bu haftada spor yapmayacak mısın gruptan çıkaracağım ve belli süre giremeyeceksin
Nevreste elfkkk suspushanimcim cakil80 sporlarınız nerede çağlalar eminim yaptınız beni etiketlemediniz
İşte geldim buradayım ballı çörekim
Ahahha yerim seni
Özledim sizleri çok çok çok
Eki Görüntüle 2139835
Lunya şahane geliyorsun süper menüler geliyor senden çok mutlu oluyorum böyle menü görünce ben geçmiş olsun kuzum
Puanın:10 sahanesin yaaaa
kuzum bir şeye çok heveslenince illa ki böyle oluyor.. hemen geçsin gitsin inşallah..Bugün gittim rengimi görünce hemen hastaneye gönderdiler elim yüzüm şişti boğazım tamamen kapalı şu bile gitmiyor burnundan parçalar geliyor kulaklarım kapalı kemiklerim dövülmüş gibi... ben sadece 2 gün tatil yapmak istemiştim, ustumden silindir geçti sanki. nazar değirdim resmen
Menü çok çok güzel spor var şu var yine geç uyanilmis uyuya uyuya bı hal oldun la
Puanın:9 erken kalk
sağol begüm canımMunzevi Zencefil deprem mi oldu çok geçmiş olsun, @yumurtalikofte ablacım sizede çok geçmiş olsun,
rabbim beterinden korusun
cakil80 geçmiş olsun sonuçlar çıkınca haber et bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?