Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oktay ustaya Züleyha isimli bir türkücü çıkmış şimdi onu izliyorum.Kızcağız gurula kilosunu söylüyor 56-57 olmuş.86 kiloymuş diyet yaptım ve verdim diyor.Ahh bende görsem artıkın yaaa.Üniversiyede iken 51 kiloydum.Tam dal gibiydim 172 boy 51 kilo

inşallah canım ya.. ben de bu hafta hiç veremedim aslında çok verdim bu hafta çünkü hafta başında kaçamaklar yüzünden 115,8 i gördüm sabah aç karnına onu veresiye kadar canım çıktı dört gün öldüm açlıktan son iki gündür niyetliyim kandil vesilesiyle :106: aslında akşam 113,0 dım sabah için çok umutluydum ama sahur olunca

inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun canım ya

3 mayısta başladım tam teşekküllü bi diyete 4 gün dukanı kaçamaksız 5 gün de kaçamaklı yaptım.. ondan sonrasını da kendi kafama göre yaptım.. geçen haftasonu kaçamak üstüne kaçamak ve sonuç vahim 22 günde anca 3,8 kilo normal şartlara göre iyi belki ama ben hiçbirşey yemiyorum: un, şeker, meyve, hazır gıdalar, kola, meyve suları.. hiç hiçbişey kilom da fazla daha çok vermiş olmam gerekirdi benim eşim belki de 1 hafta sonra gelecek ben 110 un altına düşemedim

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım verirsin inş üzme kendini.Ben tam kflekse başlamıştım ki bırakmak zorunda kaldım.Ama sana tavsiye edebilirim.Acıkmıyorsun gerçekten.Ben sabah akşam kfleks yiyordum öğlen 1 tabak yemek bazen yanına yoğurt vs

cnm olur diye düşünüyorum çünkü bi teyze geldi eşi felçmiş onun testlerini yaptırmış gelmiş kendisini getirememiş şu testleri iste cnm
kolesterol
hdl kolesterol
ldl kolesterol
glukoz
hba1c
insülin
ts3
ts4
demir(serum)

bunlara mutlaka baktır cnm insülin ve hba1cye bakmaya bilirler ama diğerlerine mutlaka baksınlarr diyetisyem bunları istedi de falan yani

bende bugün diyetisyene gittim.kilo almadan gebeliğini tamamlayabilirsin dedi..2 hafta sonra takibe çağırdı..

çok sevindim senin adına

1 simit 4 dilim ekmek demekmiş

ewet biliyorum bana yasak olmadığı zamanlardada yemeyi düşünmüyorum bu yüzden

saphıra bence gerekli tahlillerin olunca bakabilir dersin kızım küçük olduğu için dışarda yaptırdım diye

kan demiri dediği demir serum herhalde demir eksikliği kilo vermeye engelmiş

ben de biliyordum gevreğin ekmekten çok daha fazla kalorili olduğunu ama çok severim kepeklisinden filan yesek biraz kurtarmaz mı acaba?

kepekli veya buğday hiç farketmez 4 dilim ekmekle 1 gevrek aynı dedi hatta ekmek olarakta aynı dedi kan şekerine etkisi varmış

biz hiç kilo veremiyoruz ya hepberaber veremedik hiç

cnm bu hafta paylaşım çok çok azdı ondandır diye düşünüyorum

canım vakti zamanında denemiştim onu ben de yutamıyorum bile ben onu

ben şimdikinden memnunum biraz

sabah yeşillikli yumurta salatası

öğlen ve akşam tavuk göğüs ızgara+yeşil salata+l.cola

aslında l.yoğurt yiyorum ama yok buralarda malesef

akşam meyveli yoğurt ya da tatlandırıcılı süt içiyorum yemekten sonra tatlı niyetine.. yediğim bu yani bu kadar :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

sende benim diyeti yapsana beraber yapalım bu hafta.dünkü menümü gördün mü, bir hafta aynı olacak menüm.10 günde 5.500 verdim bu diyette arada kaçamaklar yaptım ama küçük kaçamaklar.

işte bu diyetim.

sende benim diyeti yapsana beraber yapalım bu hafta.dünkü menümü gördün mü, bir hafta aynı olacak menüm.10 günde 5.500 verdim bu diyette arada kaçamaklar yaptım ama küçük kaçamaklar.

sabah yeşillikli yumurta salatası

öğlen ve akşam tavuk göğüs ızgara+yeşil salata+l.cola

aslında l.yoğurt yiyorum ama yok buralarda malesef

akşam meyveli yoğurt ya da tatlandırıcılı süt içiyorum yemekten sonra tatlı niyetine..

bu uyuyor di mi sana oruçlar bitsin yapıcam başlicam yarın :106:

eczaneye adet söktürücüyü ne zaman aldığımı sordum ve hasapladım 29unda adet olmam gerekiyor haftaya 1.lik hedefliyordum

hemen hemen aynı diyetimiz ama nası veremiyorsun şaşırdım.

hemen hemen aynı diyetimiz ama nası veremiyorsun şaşırdım.

yapamadım ki tam 2 gün yaptım 115,8 den 113,6 ya düştüm sonra oruç tutarken kahvaltı falan yaptım güzel meyve yedim akşam falan bi de bir dilim yaş pasta bozuldu gitti.. şimdi 112,9 la tekrar başlıyorum

valla kociş geliyo haftaya beni bu hafta kimseciklee tutamaz 4 kilo vericem ben galiba yeni bir hayat evindekiler gibi

bu arada kaymakam da muvafakatımı verdi artık 2-3 haftaya memleketteyim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…