Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

troid testlerin yapılırken insülin direncine de bakılıyorbide sağlık ocağından tam kan sayımı yaptır kolestrollerine bakılsın ben ikisini götürmüştüm

bu gün net olmayınca tartılmadım mesajda 3 gün öncesine ait sıkıntı olacaksa izinli yaz haftaya zaten tr deyim inş

kızlar ben çıkıyorum eşim soru hazırlayacak maşlum sınavlar başladı uygun olunca uğrarım saphiram sende nasıl uygunsa öyle yap canım

troid testlerin yapılırken insülin direncine de bakılıyorbide sağlık ocağından tam kan sayımı yaptır kolestrollerine bakılsın ben ikisini götürmüştüm

canım ben tüm testleri tek bir yerden yaptırsam olmaz mı?mesela benim eve yakın bozyaka ssk ya bağlı semt polikliniği var.bozyakanın dr. ları geliyor.Ben oraya gitsem bir kere kan aldırsam kaç tüp gerekiyorsa..bozyakaya gönderiyorlamış,sonuçlar oradan geliyormuş..ertesi gün sonuçlarımı alsam.ondan sonra direkt nesile gitsem olmaz mı

selam kızlar ben çıkarılacağım diye bildirimde bulunmadım.ablamıda iletmiştim..saphiş söylemiş zaten...

bende bugün diyetisyene gittim.kilo almadan gebeliğini tamamlayabilirsin dedi..2 hafta sonra takibe çağırdı..

ablacım bildirdim ben msj sayımındada izinli yazın neti bozuk dedim.hiç ihmal edermiyim..

saphıra bir ileri bir geri sıkıldım diyorsun nesil hanıma gitsene sende olurmu 23 haziranda ben gitcem saliste gelcek sende gelde beraber gireriz

Evettt bende geleceğimmmmm canımmm Saphıramm toplanıpp gidekkk

Kan verirkenn ben yanınaa gelirimmmmm sendee gelll Saphırammm hem tahlillerin yapılsın

Evettt bende geleceğimmmmm canımmm Saphıramm toplanıpp gidekkk

Kan verirkenn ben yanınaa gelirimmmmm sendee gelll Saphırammm hem tahlillerin yapılsın

canım çok sağol ama kan verirken birlikte olamayız sanırım.Ben muhtemelen dediğim gibi endokrini evimin yakınındaki poliklinikten yaptırırım.O arada tüm tahlillerimi yapın derim,yaparlar diye umuyorum.Şeker,kolestrol,troid,insülin direnci..bunlara baktırmam gerekiyor değil mi?ben bir de Karatay hocanın hep söyledi;kan demirime baktırmak istiyorum ama çoğunlukla gerek yok diyorlarmış

ben de biliyordum gevreğin ekmekten çok daha fazla kalorili olduğunu ama çok severim kepeklisinden filan yesek biraz kurtarmaz mı acaba?

biz hiç kilo veremiyoruz ya hepberaber veremedik hiç

canım ben maalesef en son 9 Martta 83.5 tum..o zamandan beri 84-85 gidip geliyorum.Hem regl dönemlerimde çok ödem oluyor ben de hem de çok kaçamaklarım oluyor.Yani bu kadar kaçamağa bu kiloda olmam güzel bile aslında.Daha bu sabah eşimle konuştuk bu konuyu.O da aynı fikirde,çok yiyorsun ve yine de aynı kiloda kalıyorsun bu çok güzel bir şey dedi ama işte 75 e gelebilseydim de ondan sonra böyle olsaydım..Benim 15 günde 1 günüm var.Eskiden hiç kaçamak yapmazdım,sadece 15 günde 1 günümde kendimi ödüllendirirdim.çok güzel kilo verdim o şekilde.Yine o zamanlardaki gibi iradeli olabilmek istiyorum ama robot değilizki anacım,hep aynı düzende gidebilelim..İnşallah eski halime döneceğim ama nasıl bilmiyorum

Ne de güzel açıklamışsın tatlışım
Anacım senin de ne çok manilerin varmış.Kandan etkileniyorsan hayat çok zor olur sana yaaa
işin pratiğini ve kolayını bulmuşsun bak
bende bugün diyetisyene gittim.kilo almadan gebeliğini tamamlayabilirsin dedi..2 hafta sonra takibe çağırdı..

Nasıl yaniiii hiç mi kilo almadan peki bebşin kilosu falan arttığında ne olacak kilo almaman demek şimdiki kilonun düşmesi demek değil mi yaa

biz hiç kilo veremiyoruz ya hepberaber veremedik hiç
Sorma canım ya tam gaza geldim kaza da geldim dedi

Sapiş bende en son kasımda mı aralıkta mı 74 idim.Ama sonra oruç tutmaya başladığım için veremedim.Tabi asıl problem oruç tutmak değil çok yemek yedim ve hareketsizdim.

Gerçekten tam formuma kavuşmuştum yaa.Hayıflanıyorum şimdi.Önümde koskocaman bir park var her sabah ve akşama doğru yürüme parkuru dolup taşıyor ama ben evde yatıyorum.Hayırlısı deyip geçiyorum.Çok şükür ayağımda kırık çıkık yok.
Ama acaba ne zaman tekrar yürüyüş yapabilirim merak ediyorum.Çok ağrım sızım kalmadı ara da bir tutuyor.Ben galiba 1 hafta dayanamayacağım yarın alçıyı çıkarttırmayı düşünüyorum.bileğimi bandajla sararım olmazsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…