- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
ecemavicim kilon aynı mı? kelebekolacam da bildirimde bulunmadı?
şimdi canım şöyle bir şey var;evet kilosunu aynı geçecekmişsiniz diye yazdı kelebekolacam ben de o mesajı hatırlıyorum.Aynı şekilde shopaholicte yazdı giremezsem aynı geçin diye.Ancak listemizde çoğunluğun kilosu aynı olunca dikkat çekiyor.Bu konu daha önce bana soruldu.Bu yüzden eğer kilonuz gerçekten aynıysa aynı yazayım ama yok aynı değilse,izinli göstereyim,haftaya bildirdiğiniz kilonuz 2 ye bölünsün.tamam mı canlar?
bu gün net olmayınca tartılmadım mesajda 3 gün öncesine ait sıkıntı olacaksa izinli yaz haftaya zaten tr deyim inş
troid testlerin yapılırken insülin direncine de bakılıyorbide sağlık ocağından tam kan sayımı yaptır kolestrollerine bakılsın ben ikisini götürmüştüm
selam kızlar ben çıkarılacağım diye bildirimde bulunmadım.ablamıda iletmiştim..saphiş söylemiş zaten...
akşam listeleri ben ayarlarım cnm 3 haftadır kontrol ediyorum nasıl yapıyorlar diye
biliyorum canım o kitabı.ilk çıktığında felsefesine takılanlar çok olmuştuben de inanıyorum aslında ama karamsarlıktan geri duramam,malum Akrepim ya
evett canımm bendee okumucamm diyee çok inatt ettim amaa komik bir akadaş sayesindee inadı bırakıp okumaya başladım sarıyor gerçekten
sana da canım...
saphıra bir ileri bir geri sıkıldım diyorsun nesil hanıma gitsene sende olurmu 23 haziranda ben gitcem saliste gelcek sende gelde beraber gireriz
offf çok zahmetli deseneben sabah 5 te hastanede olamam canım.benim yakınımda kızımı bırakabileceğim bir yer yok.Babası da bakamaz çünkü mutlaka benim yanımda olmalı,ben kan verirken tek başıma olamam,çok fena oluyorum ben,bayılırım filan,yanımda biri olmadan gidemem hastaneye
1 simit 4 dilim ekmek demekmiş
Evettt bende geleceğimmmmm canımmm Saphıramm toplanıpp gidekkk
Kan verirkenn ben yanınaa gelirimmmmm sendee gelll Saphırammm hem tahlillerin yapılsın
biz hiç kilo veremiyoruz yahepberaber veremedik hiç
Ne de güzel açıklamışsın tatlışımecemavicim kilon aynı mı? kelebekolacam da bildirimde bulunmadı?
şimdi canım şöyle bir şey var;evet kilosunu aynı geçecekmişsiniz diye yazdı kelebekolacam ben de o mesajı hatırlıyorum.Aynı şekilde shopaholicte yazdı giremezsem aynı geçin diye.Ancak listemizde çoğunluğun kilosu aynı olunca dikkat çekiyor.Bu konu daha önce bana soruldu.Bu yüzden eğer kilonuz gerçekten aynıysa aynı yazayım ama yok aynı değilse,izinli göstereyim,haftaya bildirdiğiniz kilonuz 2 ye bölünsün.tamam mı canlar?
Anacım senin de ne çok manilerin varmış.Kandan etkileniyorsan hayat çok zor olur sana yaaaofff çok zahmetli deseneben sabah 5 te hastanede olamam canım.benim yakınımda kızımı bırakabileceğim bir yer yok.Babası da bakamaz çünkü mutlaka benim yanımda olmalı,ben kan verirken tek başıma olamam,çok fena oluyorum ben,bayılırım filan,yanımda biri olmadan gidemem hastaneye
canım ben tüm testleri tek bir yerden yaptırsam olmaz mı?mesela benim eve yakın bozyaka ssk ya bağlı semt polikliniği var.bozyakanın dr. ları geliyor.Ben oraya gitsem bir kere kan aldırsam kaç tüp gerekiyorsa..bozyakaya gönderiyorlamış,sonuçlar oradan geliyormuş..ertesi gün sonuçlarımı alsam.ondan sonra direkt nesile gitsem olmaz mı
bende bugün diyetisyene gittim.kilo almadan gebeliğini tamamlayabilirsin dedi..2 hafta sonra takibe çağırdı..
Sorma canım ya tam gaza geldim kaza da geldim dedibiz hiç kilo veremiyoruz yahepberaber veremedik hiç
canım ben maalesef en son 9 Martta 83.5 tum..o zamandan beri 84-85 gidip geliyorum.Hem regl dönemlerimde çok ödem oluyor ben de hem de çok kaçamaklarım oluyor.Yani bu kadar kaçamağa bu kiloda olmam güzel bile aslında.Daha bu sabah eşimle konuştuk bu konuyu.O da aynı fikirde,çok yiyorsun ve yine de aynı kiloda kalıyorsun bu çok güzel bir şey dedi ama işte 75 e gelebilseydim de ondan sonra böyle olsaydım..Benim 15 günde 1 günüm var.Eskiden hiç kaçamak yapmazdım,sadece 15 günde 1 günümde kendimi ödüllendirirdim.çok güzel kilo verdim o şekilde.Yine o zamanlardaki gibi iradeli olabilmek istiyorum ama robot değilizki anacım,hep aynı düzende gidebilelim..İnşallah eski halime döneceğim ama nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?