Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu diyetle ilk defa kilo vermeye başladım ve bu beni çok mutlu ediyor iştahım eskisi kadar açık değil arada cnm çeken oluyor onun dışanda diyet süper gidiyor bide folik asit olan içinde bir demr hapı kullanıyorum günde 2 tane buna rağmen kendime çok güzel hakim olabiliyorum 8 öğün veriyormuş doktor dün farkettim

canım dünkü yediklerim canımı sıktı sorma
Günaydın kızlar..hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar 7. takım.
sanada hayırlı cumalar hepinizsede hayırlı cumalar bebeler
1 simit 4 dilim ekmek demekmiş

Malesef kelebekim ben bu acı gerçeği nesil hanımdan 2 sene önce öğrenmiştimm şimdi simit yerken baya düşünüom
acı haberinide sevsin ler senin sen neden kapadım malum yeri acaba resim koymuştum tüh göremicen yaneyazıkki çok yazık oldu
canım benim yaptıgım diyeti yap dicem ama hep aynı kiloyum anlamadım gitti aslında 85 gördümde işin kötüsü adetim yüüznden gene 88 oldum yazık bana yaw
sende benim diyeti yapsana beraber yapalım bu hafta.dünkü menümü gördün mü, bir hafta aynı olacak menüm.10 günde 5.500 verdim bu diyette arada kaçamaklar yaptım ama küçük kaçamaklar.
canım hep aynı şeylerimi yiyosun bakıyım :44::44:
valla kociş geliyo haftaya beni bu hafta kimseciklee tutamaz 4 kilo vericem ben galiba yeni bir hayat evindekiler gibi
bak sen neler olucek acebe
desenize derecelerin hepsini 7. takım alacak ve takımımıza 1. gözüküyor
listeye benide koyun kızlar bu hafta çok azimliyim ya herro ya merro işte o kaaaaaa
akşama ızgara biber yapcam apartmanda kızartma kokuyor çok cnm çekti

sorma kaç zamandır benimde canım çekiyo yemek istedim geçen yaglı kaka dedim elimi çektim yemedim

valla canım öyle kornetle makarnayla falan zor biraz ben diyim

makarna var mıydı listende bilmiyorum ama :26:

bende arkadaştan kemal paşa tarifi almıştım 2 adette ben götürdüm bugün aedtin aziziligi ne yapıcen kardeşkızlar ben kafayı yiyorum adetteken hiç yapmadıgım şeyleri yapıyorum yavrular ban nazarmı deydi acaba eşim çok istedi maksat ilk defa denedim tadı nasıl olmuş amanın ne ka güzel olmuş yeminlebir dahada yemem anca sütlü tatlı yerim oka

canım ben karataya ilk başladığımda 104 kg ile başladım.Pazartesi başlamıştım,cuma sabahı ilk kilo bildirimimde 99.5 kg idim.yani 4 günde 4.5 kg verdim.Hiç kaçamaksız ve ciddi anlamda doyarak yapılan bir diyet.Bir dene derim
tamam canım not alayım o testleri
eczaneye adet söktürücüyü ne zaman aldığımı sordum ve hasapladım 29unda adet olmam gerekiyor haftaya 1.lik hedefliyordum
öbür hafta olursun belki canım
haftaya 1.lik benim tatlım :130:
vaaov hadi bakalım
işte ona izin vermem çünkü haftaya 1.lik benim.
ooo süpersiniz kızlar
bu arada kaymakam da muvafakatımı verdi artık 2-3 haftaya memleketteyim inşallah
hadi inşallah canım

kızlar ben de 1. lik yarışmanıza katılmayı çok isterdim ama bu hafta regl olucam off um maalesef ve hala başlamadı işin tuhafı

şimdi gelelim bana ne yediklerime sabahtan beri anca oturdum başına inanın bir ütüm kaldı ama bende bittim bu arada menüde mercimek süzmesi yaptım yanına ıspanak yemegi yapıcam kendime pirinçsiz içine az bulgur katıcem malum kilo aldırmaz bulgur altını çiziyorum bakalımneyse sabah yediklerimi yazıyım ben siz bakın nasıl menüm
sabah kahvaltısında yediklerim
1- bir kibrit kutusu büyüklügünde peynir
2- 5 yeşil zeytin
3-5 acı sivri biber yaktı beni metebolizmam çalışsın diye yanıyorum bacılar
4-1adet badem
5-1 adet domates
6- rezene kocaman bir bardak
7- çavdar ekmegi 2 dilim

öylen yediklerimde şunlar
1- bol göbek marul ve kırmızı lahanayı bol dogradım içine tavuk ızgara dittim 1 çay kaşıgı kadar kekik koydum
2- yanınada yarım kiloluk kavonozla ayran yaptım anlıcagınız suyu içemiyorum hastayken agzıma nedense acı geliyo
3* 2 dilim kemal paşa

akşamada yedikelrim şunlar olucek
1- 1 kepçe mercimek çorbası
2- 4 yemek kaşıgı bulgurlu ıspanak
3- rezene çayı
4- salata yemeyi düşünüyorum tabi yaparsam

eşimede hamur mayaladım ıspanaklı peynirli bazlama yapıcam hemde gözleme istedi bir tane istemedi beyfendi çeşit bol olsun dedi sünki hatayı yaparmıyım yapmam sizlere söz ucundan bile yemeyi düşünmüyorum bu arada hamur işlerini tatlı türlerini çok güzel yaparım şimdi gidiyimde hamuru mayalıyım gelirim birazdan yanınıza bir yandanda ıspanak yemegimi koyayım bari

saphıra regl ihtimali
gerbera regl ihtimali
paşam
senarist
xeyrocan

takım içi birincilik yarışması:44::44:

Son düzenleme:
ne diyosun sen yavri ya bende çok istiyorumda kalp kasları yıpranıyomuş vs işte ya yoksa dnesemmi diyorum ne dersin birşey ıolur diye çok korkuyorum ben ya
saphıra regl ihtimali
gerbera regl ihtimali
paşam
senarist
xeyrocan

takım içi birincilik yarışması:44::44:

varmısınız hodri meydan bakalım cumaya kaç kilo vericez nasıl olsa şişlerim iner o zamana kadar siz derdinize yanın yavrılar hadi bakalım kaç kilo gidicek varmısınır bakalım ben varım kazanan birinci olana dondurma alıcem

Aaaa kaçırır mıyım açtım baktım hemen amanınnnnnnn süpeerrr olmuşunnn bacımmmm

desenize derecelerin hepsini 7. takım alacak ve takımımıza 1. gözüküyor
inşallah inşallah hadi görelim sizi
bu arada kaymakam da muvafakatımı verdi artık 2-3 haftaya memleketteyim inşallah
HAyırlısıyla canım inş
Nazar oldun sen kesin nazar
kızlar ben de 1. lik yarışmanıza katılmayı çok isterdim ama bu hafta regl olucam off um maalesef ve hala başlamadı işin tuhafı

bitkisel bişeyler vardı derdine çare ama hatırlayamadım.Sonra sende bize kelebeğin sürprizinden yapa bak

ne diyosun sen yavri ya bende çok istiyorumda kalp kasları yıpranıyomuş vs işte ya yoksa dnesemmi diyorum ne dersin birşey ıolur diye çok korkuyorum ben ya

yok tatlı kalp kasları yıpranacak bir şey yok.Aç kalmıyorsun ki,tam tersi çok yiyorsun.Karatayın özelliği o zaten.sabahları 2 yumurta,10 zeytin,tost elmeği büyüklüğünde peynir,domates,salatalık,biber,yeşillik,pastırma...kahvaltıda bunları istediğin kadar yiyebiliyorsun doyana kadar.Sadece ekmek yok! ekmek yerine kavrulmamış,çiğ,ındık,fıstık,ceviz,badem yiyorsun..Haftada 1 gün lahmacun yiyebiliyorsun,yanında bol salata yeşillik ve ayranla..balıktan sonra 2 kk tahin helvası yiyebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…