bi mucize olur 4 kilo verirseno zaman takımda 1. olur bu hafta veremeyenler haftaya verir
bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
2 kaşık çökelek
7 fındık
ara
1 cornet
öğlen
makarna ,yoğurt
ara
1 cornet
canım dünkü yediklerim canımı sıktı sormaCanım benim çok sevindim.İnş 9 lu rakamlarıda görür tez zamanda
Ne oldu sana paşacım yaa dün moralin yerindeydi.yapma böyle takımın neşesi
Maşallah yine de ekside görünüyorsun demekki sahur yapmasan 1 kilo ekside çıkabilirdin belki
sanada hayırlı cumalarGünaydın kızlar..hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalarHayırlı cumalar 7. takım.
1 simit 4 dilim ekmek demekmiş
acı haberinide sevsin ler senin sen neden kapadım malum yeri acaba resim koymuştum tüh göremicen yaneMalesef kelebekim ben bu acı gerçeği nesil hanımdan 2 sene önce öğrenmiştimm şimdi simit yerken baya düşünüom
canım benim yaptıgım diyeti yap dicem ama hep aynı kiloyum anlamadım gitti aslında 85 gördümde işin kötüsü adetim yüüznden gene 88 oldum yazık bana yaw3 mayısta başladım tam teşekküllü bi diyete 4 gün dukanı kaçamaksız 5 gün de kaçamaklı yaptım.. ondan sonrasını da kendi kafama göre yaptım.. geçen haftasonu kaçamak üstüne kaçamak ve sonuç vahim 22 günde anca 3,8 kilonormal şartlara göre iyi belki ama ben hiçbirşey yemiyorum: un, şeker, meyve, hazır gıdalar, kola, meyve suları.. hiç hiçbişey kilom da fazla daha çok vermiş olmam gerekirdi benim eşim belki de 1 hafta sonra gelecek ben 110 un altına düşemedim
canım hep aynı şeylerimi yiyosun bakıyım :44::44:sende benim diyeti yapsana beraber yapalım bu hafta.dünkü menümü gördün mü, bir hafta aynı olacak menüm.10 günde 5.500 verdim bu diyette arada kaçamaklar yaptım ama küçük kaçamaklar.
bak sen neler olucek acebevalla kociş geliyo haftayabeni bu hafta kimseciklee tutamaz 4 kilo vericem ben galiba yeni bir hayat evindekiler gibi
listeye benide koyun kızlar bu hafta çok azimliyim ya herro ya merro işte o kaaaaaadesenize derecelerin hepsini 7. takım alacak ve takımımıza 1. gözüküyor
akşama ızgara biber yapcam apartmanda kızartma kokuyor çok cnm çekti
valla canım öyle kornetle makarnayla falan zor biraz ben diyim
makarna var mıydı listende bilmiyorum ama :26:
valla canım öyle kornetle makarnayla falan zor biraz ben diyim
makarna var mıydı listende bilmiyorum ama :26:
canım ben karataya ilk başladığımda 104 kg ile başladım.Pazartesi başlamıştım,cuma sabahı ilk kilo bildirimimde 99.5 kg idim.yani 4 günde 4.5 kg verdim.Hiç kaçamaksız ve ciddi anlamda doyarak yapılan bir diyet.Bir dene derim3 mayısta başladım tam teşekküllü bi diyete 4 gün dukanı kaçamaksız 5 gün de kaçamaklı yaptım.. ondan sonrasını da kendi kafama göre yaptım.. geçen haftasonu kaçamak üstüne kaçamak ve sonuç vahim 22 günde anca 3,8 kilonormal şartlara göre iyi belki ama ben hiçbirşey yemiyorum: un, şeker, meyve, hazır gıdalar, kola, meyve suları.. hiç hiçbişey kilom da fazla daha çok vermiş olmam gerekirdi benim eşim belki de 1 hafta sonra gelecek ben 110 un altına düşemedim
tamam canım not alayım o testlericnm olur diye düşünüyorum çünkü bi teyze geldi eşi felçmiş onun testlerini yaptırmış gelmiş kendisini getirememiş şu testleri iste cnm
kolesterol
hdl kolesterol
ldl kolesterol
glukoz
hba1c
insülin
ts3
ts4
demir(serum)
bunlara mutlaka baktır cnm insülin ve hba1cye bakmaya bilirler ama diğerlerine mutlaka baksınlarr diyetisyem bunları istedi de falan yani
çok sevindim senin adına
ewet biliyorum bana yasak olmadığı zamanlardada yemeyi düşünmüyorum bu yüzden
saphıra bence gerekli tahlillerin olunca bakabilir dersin kızım küçük olduğu için dışarda yaptırdım diye
kan demiri dediği demir serum herhalde demir eksikliği kilo vermeye engelmiş
kepekli veya buğday hiç farketmez 4 dilim ekmekle 1 gevrek aynı dedi hatta ekmek olarakta aynı dedi kan şekerine etkisi varmış
cnm bu hafta paylaşım çok çok azdı ondandır diye düşünüyorum
öbür hafta olursun belki canımeczaneye adet söktürücüyü ne zaman aldığımı sordum ve hasapladım 29unda adet olmam gerekiyorhaftaya 1.lik hedefliyordum
vaaov hadi bakalımhaftaya 1.lik benim tatlım :130:
ooo süpersiniz kızlarişte ona izin vermem çünkü haftaya 1.lik benim.
hadi inşallah canımbu arada kaymakam da muvafakatımı verdi artık 2-3 haftaya memleketteyim inşallah
canım ben karataya ilk başladığımda 104 kg ile başladım.Pazartesi başlamıştım,cuma sabahı ilk kilo bildirimimde 99.5 kg idim.yani 4 günde 4.5 kg verdim.Hiç kaçamaksız ve ciddi anlamda doyarak yapılan bir diyet.Bir dene derim
tamam canım not alayım o testleri
öbür hafta olursun belki canım
vaaov hadi bakalım
ooo süpersiniz kızlar
hadi inşallah canım
saphıra regl ihtimali
gerbera regl ihtimali
paşam
senarist
xeyrocan
takım içi birincilik yarışması:44::44:
saphıra regl ihtimali
gerbera regl ihtimali
paşam
senarist
xeyrocan
takım içi birincilik yarışması:44::44:
canım dünkü yediklerim canımı sıktı sorma
sanada hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalarhepinizsede hayırlı cumalar bebeler
acı haberinide sevsin ler senin sen neden kapadım malum yeri acaba resim koymuştum tüh göremicen yaneyazıkki çok yazık oldu
canım benim yaptıgım diyeti yap dicem ama hep aynı kiloyum anlamadım gitti aslında 85 gördümde işin kötüsü adetim yüüznden gene 88 oldum yazık bana yaw
canım hep aynı şeylerimi yiyosun bakıyım :44::44:
bak sen neler olucek acebe
listeye benide koyun kızlar bu hafta çok azimliyim ya herro ya merro işte o kaaaaaa
sorma kaç zamandır benimde canım çekiyo yemek istedim geçen yaglı kaka dedim elimi çektim yemedim
inşallah inşallah hadi görelim sizidesenize derecelerin hepsini 7. takım alacak ve takımımıza 1. gözüküyor
HAyırlısıyla canım inşbu arada kaymakam da muvafakatımı verdi artık 2-3 haftaya memleketteyim inşallah
Nazar oldun sen kesin nazarbende arkadaştan kemal paşa tarifi almıştım 2 adette ben götürdüm bugün aedtin aziziligi ne yapıcen kardeşkızlar ben kafayı yiyorum adetteken hiç yapmadıgım şeyleri yapıyorum yavrular ban nazarmı deydi acaba eşim çok istedi maksat ilk defa denedim tadı nasıl olmuş amanın ne ka güzel olmuş yeminle bir dahada yemem anca sütlü tatlı yerim oka
kızlar ben de 1. lik yarışmanıza katılmayı çok isterdim ama bu hafta regl olucam off um maalesefve hala başlamadı işin tuhafı
ne diyosun sen yavri ya bende çok istiyorumda kalp kasları yıpranıyomuş vs işte ya yoksa dnesemmi diyorum ne dersin birşey ıolur diye çok korkuyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?