Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bi evlilikte olmaması gereken şeyler

benimki de öyle yani abilri var etrafta onlar gelip gidiodu şimdi onların da ayagı kesildi.
memleketindeki akrabaları yakın olsa bizim de ev öyle olacak. hele kv bayılır toto gezdirmeye. kırıp kıçını oturamaz. her pazar gezerlerdi ben istemeyince sen gitmezsen sana da gelen olmaz derdi. sanki istiyen var da.
totosu yanık kuş!

Ayy o da zor dimi.. benim annem öle evin her şeyi ile o uğraşıyor bıktı kadın.. yeter artık benim de kafam rahat olsun diyo.. bide para bölünüyo bereketi kalmıyo diyo.

yapmak zorundayım
bugün cebinde bin lira varsa yarın olmuyor
aylık sigara parası bile 500 lira zaten
ama bana gelip çok kıyafet alıyorsun diye laf ediyo
her seferinde az iç sende al diyorum
sanki kendi parasıyla alıyorum.
biriktirmeliyim çocuklar için özellikle

Benim oğlum 9 yaşında 32 kilo.. cnm fazlaymış kızın kilosu.. şimdiden önlem alsan keşke.. ergenlikte zati kilo alınıyo
yemek çok yemiyor ama işi gücü tatlı ıvır zıvır anası kılıklı
evde tatlı yapmıyorum artık çok isterlerse muhallebi türlerinden yapıyorum
babası doldurup geliyor bir poşet ıvır zıvır
yeme diyince kilo aldın diyince ağlıyor kötü anne oluyorum baba iyi oluyor
oğlanda tam tersi afrikalı diye sesleniyorum

Bende neye laf etse mesela 4 sigara parası mesela 6 sigara parası diye sustuyorum..

kesilsin gelemesinler zaten isteyen kim
benimkide bayılır gezmeye,hatta yıllar önce ilk ve en büyük kavgamız ondan oldu, her resmi tatilde bizdeydi kv eve gidip dinlendiğimi bilmem,gelirdi kendini gezdirirdi, ben söyleyince olay oldu kıyametler koptu

bi süre duruldu ama başladı yine fırsat bulduğu her tatilde gelir zorla kendini gezmeye getittirir
benim bu konuda yanlız kaldığım nokta eşimde bu işe bayılıyo,ölüyo biri gelsinde gezmeye getireyim diye,ben itiraz edincede kötü gelin oluyorum

valla söylüyorum çok yemek yemez ama okulda ıvır zıvırı çok yiyor sanırım ondan öyle oldu birde boy uzun kaldırıyor
Maşallah ikinizde uzunsunuz aka yapıyorum ya küçük daha ama tabi sağlıksız şeyler yiyilerek alınan kiloları atmak cokzor küçükken alınmış olsa bile

Ben kocamla meslektasim maas saklama durumum olmuyo.ek dersimi de biliyo sagolsun gerci henüz hic boyle bişey yapma geregi hissetmedim.inşallah da hissetmem.
inşallah örtmenim inşallah
herkesin aile yapısı farklı o sıkıntı yoksa zaten olmaz baştan nasıl başlıyosa öyle gidiyo

Kilo neyse verilir ama çok sağlıksız cnm.. geçen oğluma rest çektim zorla karnıbahar yedirdim .. gerçi bizimli kola gazoz hiç içmez alıştırmadım.. cips seviyo ama izin vermiyoruz.. eve de az miktar alıp bitiriyoruz evde olmuyo genelde...

Ya oğlu olanlar bi desin valla ben şeyi anlayamıyorun erkek evladna snki narin kz çocuğymş gibi dertlenenler ne hissederek onu yapıyor.
Hani evlenmiş koskoca adam olmuş çoluk çocuğa karşmş bi adam işten gelip karısına yardm edince ne oluyor.
Hemen bi üzülmeler ay oğlum yorulmş bi de karısına mı iş yapacak demeler.
Senin kvde de öyle diye diye işledi belki de kocanı.
Bir de onlar hep acırlar üzülürler oğlum seni düşünüyorm filan derler. Sen yardm isteynce de koca kişisi aslnda yoruluyorm annem benm içn dertlenyr ama sen bni düşnmüyosn diye kızar.
Aslnda böyle kv karşısında koca kişissni hep alttan alarak çatışmayark önceliyerek kendi yanına çekeblrsn ama o da çok zor.
Bi de 2 kadın arasnda paylaşılamayan erkek konumuna düşp hepten egoları tavan yapar.

al işte bak kafa hep aynı,kendi yaptıklarını görmezler biz gideriz indirimden uygunluktan iki bişey alsak göze batar
bazen hakzsılık ediyorum diyorum bazende
la zaten hem işte hem evde çalışıyosun,o evde yatıyo her iş sende o kadarda hakkım yokmu almaya kim için ne için çalışıyorum diyorum
ama hep ikilemde kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…