ben hep dürüstlükten yanayım kajupim.
biz çok olmadı evleneli. daha ilk günlerden eşime bir ortak hesap açalım. herkesin geleni gideni belli olsun kalanı da biriktirelim dedim.
erkeklik gururu??? diyorum ben, yanaşmadı buna.
biraz parası vardı sanırım onu bilmemi istemedi. hala ne kadar parası oldugunu bilmem. ama o benim hesabımdaki parayı kuruşu kurşuna bilir. işten çıkarken tazminat almıştım bir kısmını benden aldı. aldıgı para nerdeyse iki katı oldu ek paralar da aldı ama geri ödemesi yok.
kendine araba ve arsa aldı borcu da olsa. benim hiçbir şeyim yok. hiçbiri üstüme değil. kendisi iyi nyetli biri ama annesiyle kavgamızdan sonra maalesef arkamdan iş çevirtirler diye korkuyorum. verdiğim paranın bir kısmını aldım ve çalışmıyorum.
istemesem eve para bile vermiyor. sende var diyor. bende şimdi onu bir yatırımda kullanmayı düşünüyorum.
çalışmaya başlayınca da artık maaşımı tam olarak söylemicem. ablam hep beni uyardı ama ben o kadar iyi niyetli davrandım ki. kocamdır bizde sır olmamalı dedim. senin param benim param yok olmamalı dedim. ben öyle dedim ama o öyle demedi.
ben de artık ona karşı bu kadar dürüst olmamak istiyorum ama yalan maalesef becerebildiğim bişi değil. sakliyamıyorum... bu yüzden ablamla paylaşmadan bir daha maddi bir adım atmam kendisi ile. üzgünüm o yaptı önce
benimki bayılır,kuzenleri,teyzesi,ananesi,kv,kp abonedir bize
utanmasa hafta içi bile çağıracak misafir de benden çekiniyo biraz,birazda yorulduğumu görüyo gerçekten,artık gençlikteki gibi vücudum dayanmıyo,bunu çok net farkedebiliyorum oda farkediyo,uyuya kalıyorum erkenden
ama yinede çağırmaktan vazgeçemiyo
Ayy o da zor dimi.. benim annem öle evin her şeyi ile o uğraşıyor bıktı kadın.. yeter artık benim de kafam rahat olsun diyo.. bide para bölünüyo bereketi kalmıyo diyo.aslında o bana veriyor
kartlar, hesaplar bende, borç ödemelerini ben takip ediyorum, ödemeler bittikten sonra kalanını gerek olduğu kadar bankadan çekip harçlığını ben veriyorum eşimede oğlumada
alışverişi zaten ben yapıyorum,o hesap kitap tutmaz
bi evlilikte olmaması gereken şeyler
yapmak zorundayımyapabiliyosan ne güzel sana
rahmetli ananem hep derdi adama güven olmaz varmı iki tabağından birini kırcan
bilmişte söylemiş,adam kısmında fazla para ı ıhh olmuyo, batıyoo ya lüzümsuz harcıyo yada dağıtıyo,kadınların birikim yapması şart
Benim oğlum 9 yaşında 32 kilo.. cnm fazlaymış kızın kilosu.. şimdiden önlem alsan keşke.. ergenlikte zati kilo alınıyobenim kız 43 kilo 10 yaş
seni o kadar iyi anlıyorum ki...ama oluyor masumum. oluyor..
yemek çok yemiyor ama işi gücü tatlı ıvır zıvır anası kılıklıBenim oğlum 9 yaşında 32 kilo.. cnm fazlaymış kızın kilosu.. şimdiden önlem alsan keşke.. ergenlikte zati kilo alınıyo
Bende neye laf etse mesela 4 sigara parası mesela 6 sigara parası diye sustuyorum..yapmak zorundayım
bugün cebinde bin lira varsa yarın olmuyor
aylık sigara parası bile 500 lira zaten
ama bana gelip çok kıyafet alıyorsun diye laf ediyo
her seferinde az iç sende al diyorum
sanki kendi parasıyla alıyorum.
biriktirmeliyim çocuklar için özellikle
benimki de öyle yani abilri var etrafta onlar gelip gidiodu şimdi onların da ayagı kesildi.
memleketindeki akrabaları yakın olsa bizim de ev öyle olacak. hele kv bayılır toto gezdirmeye. kırıp kıçını oturamaz. hem pazar gezerlerdi ben istemeyince sen gitmezsen sana da gelen olmaz derdi. sanki istiyen varda.
totosu yanık kuş!
Maşallah ikinizde uzunsunuz aka yapıyorum ya küçük daha ama tabi sağlıksız şeyler yiyilerek alınan kiloları atmak cokzor küçükken alınmış olsa bilevalla söylüyorum çok yemek yemez ama okulda ıvır zıvırı çok yiyor sanırım ondan öyle oldu birde boy uzun kaldırıyor
İyiyim kuzum sen nasılsınNasılsın kuzu
inşallah örtmenim inşallahBen kocamla meslektasim maas saklama durumum olmuyo.ek dersimi de biliyo sagolsungerci henüz hic boyle bişey yapma geregi hissetmedim.inşallah da hissetmem.
Kilo neyse verilir ama çok sağlıksız cnm.. geçen oğluma rest çektim zorla karnıbahar yedirdim .. gerçi bizimli kola gazoz hiç içmez alıştırmadım.. cips seviyo ama izin vermiyoruz.. eve de az miktar alıp bitiriyoruz evde olmuyo genelde...yemek çok yemiyor ama işi gücü tatlı ıvır zıvır anası kılıklı
evde tatlı yapmıyorum artık çok isterlerse muhallebi türlerinden yapıyorum
babası doldurup geliyor bir poşet ıvır zıvır
yeme diyince kilo aldın diyince ağlıyor kötü anne oluyorum baba iyi oluyor
oğlanda tam tersi afrikalı diye sesleniyorum
Ya oğlu olanlar bi desin valla ben şeyi anlayamıyorun erkek evladna snki narin kz çocuğymş gibi dertlenenler ne hissederek onu yapıyor.evet canım ilk evliliğimde bunlar başıma geldi. eşim de biliyor aynısını yapıyor.
anlayış beklenen kişi benim sonra. o değil. o kadar bencil ki. hele ki o annesinden ölesiye nefret ediyorum
biz bir şekilde yolumuzu bulmuştuk. eşim mesela bana yine evde yardım ederdi. o kadın geldi, gitti ve adam değişti !
kesinlikle el ogluna güvenmiyorm güvenemiyorum keşke güvenebilsem. son olay iyice ayyuka çıkardı bunu. kocam beni düşünür derdim ama söz konusu olan anası olunca ben yok statsündeyim. çok gücüme gidiyor bu. ama bundna sonra o da yok sttüsünde gözümde madem. dişe diş kana kan!
al işte bak kafa hep aynı,kendi yaptıklarını görmezler biz gideriz indirimden uygunluktan iki bişey alsak göze bataryapmak zorundayım
bugün cebinde bin lira varsa yarın olmuyor
aylık sigara parası bile 500 lira zaten
ama bana gelip çok kıyafet alıyorsun diye laf ediyo
her seferinde az iç sende al diyorum
sanki kendi parasıyla alıyorum.
biriktirmeliyim çocuklar için özellikle
Ben 10 yaşındayken 28 kiloydum ilkokul öğretmeni herkesin içinde soruyordu kilomuzu çok utanirdimKızı hemen diyete başlatıyoruz kediler bile yarışıyor 7. Takımda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?