- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Senin boy kısa değildi ki.. kocan kaç cm kız?bizim 25 cm
Kadınlar öyle düşünüyor kocamdr sevdiğimdr yani niye saklayaymki diyor ama işte sen de tecrübe etmişsn.ben hep dürüstlükten yanayım kajupim.
biz çok olmadı evleneli. daha ilk günlerden eşime bir ortak hesap açalım. herkesin geleni gideni belli olsun kalanı da biriktirelim dedim.
erkeklik gururu??? diyorum ben, yanaşmadı buna.
biraz parası vardı sanırım onu bilmemi istemedi. hala ne kadar parası oldugunu bilmem. ama o benim hesabımdaki parayı kuruşu kurşuna bilir. işten çıkarken tazminat almıştım bir kısmını benden aldı. aldıgı para nerdeyse iki katı oldu ek paralar da aldı ama geri ödemesi yok.
kendine araba ve arsa aldı borcu da olsa. benim hiçbir şeyim yok. hiçbiri üstüme değil. kendisi iyi nyetli biri ama annesiyle kavgamızdan sonra maalesef arkamdan iş çevirtirler diye korkuyorum. verdiğim paranın bir kısmını aldım ve çalışmıyorum.
istemesem eve para bile vermiyor. sende var diyor. bende şimdi onu bir yatırımda kullanmayı düşünüyorum.
çalışmaya başlayınca da artık maaşımı tam olarak söylemicem. ablam hep beni uyardı ama ben o kadar iyi niyetli davrandım ki. kocamdır bizde sır olmamalı dedim. senin param benim param yok olmamalı dedim. ben öyle dedim ama o öyle demedi.
ben de artık ona karşı bu kadar dürüst olmamak istiyorum ama yalan maalesef becerebildiğim bişi değil. sakliyamıyorum... bu yüzden ablamla paylaşmadan bir daha maddi bir adım atmam kendisi ile. üzgünüm o yaptı önce
Boy faktörü var cnm..46 kilo insan mı olur be
190cmK
Senin boy kısa değildi ki.. kocan kaç cm kız?
benim kız 43 kilo 10 yaşBoy faktörü var cnm..
Benim erkek kardeşlerim 190 192 fln :)) aramızda bi kısa bacım o da 165 aramızda minicik kalıyo :))190cm
devede de boy var
Maaşına yapılan zamları ekstraları söyleme sen de. Varsa öyle bişey. Onları kendne ayır.ilk evlendiğimizde böyle bi ayrım yapamadık biz şartlar gereği o yüzden bu saatten sonra bunu asla kabul etmez mesela
aslında o bana veriyorMaaşını eşine mi veriyorsun
masallahBenim erkek kardeşlerim 190 192 fln :)) aramızda bi kısa bacım o da 165 aramızda minicik kalıyo :))
Maaşına yapılan zamları ekstraları söyleme sen de. Varsa öyle bişey. Onları kendne ayır.
Ya da durum müsaitse kendne sürekli ihtiyaç çıkar kullan paranı.
Kalksn biraz da kendi gitsn ya. Daralr insan valla.benimki bayılır,kuzenleri,teyzesi,ananesi,kv,kp abonedir bize
utanmasa hafta içi bile çağıracak misafir de benden çekiniyo biraz,birazda yorulduğumu görüyo gerçekten,artık gençlikteki gibi vücudum dayanmıyo,bunu çok net farkedebiliyorum oda farkediyo,uyuya kalıyorum erkenden
ama yinede çağırmaktan vazgeçemiyo
bizim hesaplar ayrıaslında o bana veriyor
kartlar, hesaplar bende, borç ödemelerini ben takip ediyorum, ödemeler bittikten sonra kalanını gerek olduğu kadar bankadan çekip harçlığını ben veriyorum eşimede oğlumada
alışverişi zaten ben yapıyorum,o hesap kitap tutmaz
Kızı hemen diyete başlatıyoruz kediler bile yarışıyor 7. Takımda canimbenim kız 43 kilo 10 yaş
Anladm cnm hayırlısı ozman. İnşallah feraha erersnz maddi anlamda da.internet bankacığı kullanıyoruz, o konuda yalan söyleyemem
bide zaten borcumuz var şuan birikim yapmayı bırak alacaklarımızı bile öteleyip alıyoruz,ekstradan borç çıkaracak durumda değiliz
kv ve ananesinin evide öyle zaten ordan görmüş şimdide aynısını kendi evinde yapmak istiyo ama benim çalıştığım noktasını sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorumKalksn biraz da kendi gitsn ya. Daralr insan valla.
Herzman herzman misafr boğuyor insanı.
Seni anlıyorum.
Benm de annemlern ev çok hareketlidir çat kapı heran birileri geleblr.
Of zor valla.
Annemden evime gelince dinleniyorm resmen.
evet canım ilk evliliğimde bunlar başıma geldi. eşim de biliyor aynısını yapıyor.Kadınlar öyle düşünüyor kocamdr sevdiğimdr yani niye saklayaymki diyor ama işte sen de tecrübe etmişsn.
Sen de söyleme bundan snra maaşını kesnlkle.
Ya da daha düşük söyle.
Bu konuda erkeklern kafa başka çalışıyor malesef.
Bu devirde ana baba kardeş mal kavgası yapıyor el oğluna çok da güvenmemek lazm.
Hele ki bi kadın olarak kndmzi garanti altna alablcğmz şeyler olmalı.
Erkekler bu açığı çok iyi kullanıyor yoksa.
Malesef yumuşak iyi niyetli olan kullanılıyor.
kv ve ananesinin evide öyle zaten ordan görmüş şimdide aynısını kendi evinde yapmak istiyo ama benim çalıştığım noktasını sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum
bende işe gelince dinleniyorum inanırmısın
yapabiliyosan ne güzel sanabizim hesaplar ayrı
esnaf o
güvenmiyorum birde
mutfak ve faturalar onda
kredi kreş çocukların masrafları bende
söylemem maaşımı söylesemde eksik söylerim fazlası hop birikime
valla söylüyorum çok yemek yemez ama okulda ıvır zıvırı çok yiyor sanırım ondan öyle oldu birde boy uzun kaldırıyorKızı hemen diyete başlatıyoruz kediler bile yarışıyor 7. Takımda canim
amin canım aminAnladm cnm hayırlısı ozman. İnşallah feraha erersnz maddi anlamda da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?