Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kadınlar öyle düşünüyor kocamdr sevdiğimdr yani niye saklayaymki diyor ama işte sen de tecrübe etmişsn.
Sen de söyleme bundan snra maaşını kesnlkle.
Ya da daha düşük söyle.
Bu konuda erkeklern kafa başka çalışıyor malesef.
Bu devirde ana baba kardeş mal kavgası yapıyor el oğluna çok da güvenmemek lazm.
Hele ki bi kadın olarak kndmzi garanti altna alablcğmz şeyler olmalı.
Erkekler bu açığı çok iyi kullanıyor yoksa.
Malesef yumuşak iyi niyetli olan kullanılıyor.

ilk evlendiğimizde böyle bi ayrım yapamadık biz şartlar gereği o yüzden bu saatten sonra bunu asla kabul etmez mesela
Maaşına yapılan zamları ekstraları söyleme sen de. Varsa öyle bişey. Onları kendne ayır.
Ya da durum müsaitse kendne sürekli ihtiyaç çıkar kullan paranı.

Maaşını eşine mi veriyorsun
aslında o bana veriyor
kartlar, hesaplar bende, borç ödemelerini ben takip ediyorum, ödemeler bittikten sonra kalanını gerek olduğu kadar bankadan çekip harçlığını ben veriyorum eşimede oğlumada
alışverişi zaten ben yapıyorum,o hesap kitap tutmaz

Maaşına yapılan zamları ekstraları söyleme sen de. Varsa öyle bişey. Onları kendne ayır.
Ya da durum müsaitse kendne sürekli ihtiyaç çıkar kullan paranı.

internet bankacığı kullanıyoruz, o konuda yalan söyleyemem
bide zaten borcumuz var şuan birikim yapmayı bırak alacaklarımızı bile öteleyip alıyoruz,ekstradan borç çıkaracak durumda değiliz

Kalksn biraz da kendi gitsn ya. Daralr insan valla.
Herzman herzman misafr boğuyor insanı.
Seni anlıyorum.
Benm de annemlern ev çok hareketlidir çat kapı heran birileri geleblr.
Of zor valla.
Annemden evime gelince dinleniyorm resmen.

bizim hesaplar ayrı
esnaf o
güvenmiyorum birde
mutfak ve faturalar onda
kredi kreş çocukların masrafları bende
söylemem maaşımı söylesemde eksik söylerim fazlası hop birikime

internet bankacığı kullanıyoruz, o konuda yalan söyleyemem
bide zaten borcumuz var şuan birikim yapmayı bırak alacaklarımızı bile öteleyip alıyoruz,ekstradan borç çıkaracak durumda değiliz
Anladm cnm hayırlısı ozman. İnşallah feraha erersnz maddi anlamda da.

kv ve ananesinin evide öyle zaten ordan görmüş şimdide aynısını kendi evinde yapmak istiyo ama benim çalıştığım noktasını sürekli hatırlatmak zorunda kalıyorum
bende işe gelince dinleniyorum inanırmısın

evet canım ilk evliliğimde bunlar başıma geldi. eşim de biliyor aynısını yapıyor.
anlayış beklenen kişi benim sonra. o değil. o kadar bencil ki. hele ki o annesinden ölesiye nefret ediyorum
biz bir şekilde yolumuzu bulmuştuk. eşim mesela bana yine evde yardım ederdi. o kadın geldi, gitti ve adam değişti !
kesinlikle el ogluna güvenmiyorm güvenemiyorum keşke güvenebilsem. son olay iyice ayyuka çıkardı bunu. kocam beni düşünür derdim ama söz konusu olan anası olunca ben yok statsündeyim. çok gücüme gidiyor bu. ama bundna sonra o da yok sttüsünde gözümde madem. dişe diş kana kan!

bizim hesaplar ayrı
esnaf o
güvenmiyorum birde
mutfak ve faturalar onda
kredi kreş çocukların masrafları bende
söylemem maaşımı söylesemde eksik söylerim fazlası hop birikime
yapabiliyosan ne güzel sana
rahmetli ananem hep derdi adama güven olmaz varmı iki tabağından birini kırcan
bilmişte söylemiş,adam kısmında fazla para ı ıhh olmuyo, batıyoo ya lüzümsuz harcıyo yada dağıtıyo,kadınların birikim yapması şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…