Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilmiyorum.ki nasıldı acaba şu iki 3 gün diyeti bozuyere yiyore cuma günü bildirim yapiyoreee

Ne güzel bi annesin senn..ne fedakar bi kadınsın..anasın... Kedibochi
Wuu kaydedildi
Şerri istediğim kilodan önce mezun oldum ben 46 istiyorum şuan 56 yım ama 10 kilom var ramazan bayramına kadar 46 olmak istiyorum inşallah rabbim nasip eder
Ayyy 46 cok az deglmi ya merak ettm fiziğini şimdi))
katıldımmm sankiii

Akıllı miuuuu
Ayy ben hiç söylemiyim boy farkımızı :))
Senn boy kactı kızzzz??? retro_hippo

Ben şimdiden söyliyim yola gelmez neyse o.
Ben nedense yalnzlktan korkmuyorm bilmiyorm belki yaşım genç şimdi böyle düşünüyorm yaşlannca yalnzlktan korkarm filan.
Bakalım yıllar yıllar sonra ne düşüneceğim.

benzer hikayeler o kadar çok ki dimi begümüm. allah gönlüne göre versin ama enişte bu saatten sonra değişmez canım. bence beklentiye girip kendini üzmene degmez..

kesinlikle öyle,hep erkek hayalleri istekleri üzerine kurulmuş hayatlar yaşıyoruz gibime geliyor
senin fikrine isteiğine değer veren bi aile yapısı yok,bu her konuda böyle
eve misafir çağırma,kıyafet,gezmeye gitmek/gitmemek......
bende değişeceğini düşünmüyorumda şery yinede çok olmasada bi ümidim var ne bilim işte

Çok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.
Ben çalışırsam maaşmı kocama vermicem.
Nekdar kazandığımı da söylemicem.
Yatırırmm kendime olacak inşallah.

ben hep dürüstlükten yanayım kajupim.
biz çok olmadı evleneli. daha ilk günlerden eşime bir ortak hesap açalım. herkesin geleni gideni belli olsun kalanı da biriktirelim dedim.
erkeklik gururu??? diyorum ben, yanaşmadı buna.
biraz parası vardı sanırım onu bilmemi istemedi. hala ne kadar parası oldugunu bilmem. ama o benim hesabımdaki parayı kuruşu kurşuna bilir. işten çıkarken tazminat almıştım bir kısmını benden aldı. aldıgı para nerdeyse iki katı oldu ek paralar da aldı ama geri ödemesi yok.
kendine araba ve arsa aldı borcu da olsa. benim hiçbir şeyim yok. hiçbiri üstüme değil. kendisi iyi nyetli biri ama annesiyle kavgamızdan sonra maalesef arkamdan iş çevirtirler diye korkuyorum. verdiğim paranın bir kısmını aldım ve çalışmıyorum.
istemesem eve para bile vermiyor. sende var diyor. bende şimdi onu bir yatırımda kullanmayı düşünüyorum.
çalışmaya başlayınca da artık maaşımı tam olarak söylemicem. ablam hep beni uyardı ama ben o kadar iyi niyetli davrandım ki. kocamdır bizde sır olmamalı dedim. senin param benim param yok olmamalı dedim. ben öyle dedim ama o öyle demedi.
ben de artık ona karşı bu kadar dürüst olmamak istiyorum ama yalan maalesef becerebildiğim bişi değil. sakliyamıyorum... bu yüzden ablamla paylaşmadan bir daha maddi bir adım atmam kendisi ile. üzgünüm o yaptı önce

sagol birtanem teşekkür ederim.
buna ragmen kocamın sen iyi ana değilsin benim anam daha iyi baktı kızımıza derken içime sapladığı hançeri gel de düşün.
evladımı bırakıp seyahatlere gittim günlerce gelmedim. kazandım getirdim evimize. ama ne ldu? sen kazandın kendin yedi oldu.
artık kazanmicam ve o getircek ben yiyecem. ama kişisel ihtiyaclarım için para vermez maalesef. iyice cılkı çıktı ama idare ediyorum. evladım önemli sırf onun için. umarım o da aklını başına devşirir kızımızı bana karşı kullanmayı keser

yanlızlık zor hemde çok zor
bilmiyorum ben öyle düşünüyorum
belkide bende yaşım gereği bu hisse kapıldım ama şuda var
senin fikirlerine değer vermeyen, yardımcı olmayan bir erkekle birlikte yaşamak mı,bu konularda kafa rahat yanlız yaşamak mı
işte bunu zaman göstercek...

Çok şükür benim öyle misafr sorunum yok. Ben çağrmadan gelmez kimse.
Kocam da misafri pek sevmez yaani sever de erkekler gelmesn ister beni kıskanmaktan sadece kadınlar gelsn gtsn der.
Sen bi de çalışıyomşsn Allah kuvvet versn selamete erdirsn.
Çok zor çok.

Çok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.
Ben çalışırsam maaşmı kocama vermicem.
Nekdar kazandığımı da söylemicem.
Yatırırmm kendime olacak inşallah.

ilk evlendiğimizde böyle bi ayrım yapamadık biz şartlar gereği o yüzden bu saatten sonra bunu asla kabul etmez mesela

benimki bayılır,kuzenleri,teyzesi,ananesi,kv,kp abonedir bize
utanmasa hafta içi bile çağıracak misafir de benden çekiniyo biraz,birazda yorulduğumu görüyo gerçekten,artık gençlikteki gibi vücudum dayanmıyo,bunu çok net farkedebiliyorum oda farkediyo,uyuya kalıyorum erkenden
ama yinede çağırmaktan vazgeçemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…