Canim doğum yaptinmiAz kaldı miu can aranıza katılmaya
Bilmiyorum.ki nasıldı acaba şu iki 3 gün diyeti bozuyere yiyore cuma günü bildirim yapiyoreeeyanlış yazmışım ne var bişey de kaçmasın gözünden
hee biliyorum ben bu kızı.. evet işte sayılacak adet.. üşenme kız sayıver.. zaten hatun çoğunu kendi sayıyor.. ayrı ayrı saymana gerek yok.. toplam 145 hareket bölgesel de yazabilirsin mesela
amin çokca
düşüneyim.. liste performansın nasıldı ki
Ne güzel bi annesin senn..ne fedakar bi kadınsın..anasın...aile fotosu önemli.
annemle babam en son ben dogmadan önce bi foto çektirmişler.
benden 2.5 yas büyük abim kucaklarında bebek.
ben dogduktan sonra foto filan yok. zaten ben kaza kurşunuyum, istenmemişim.
bunun acısı bu yaşımda bile beni rahat bırakmaz. o fotoyu gördükce hep bi yerim sızlar.
o yüzden kızımın bunları yaşamsını asla istemiyorum. onun fiziksel ve psikolojik saglıgı herşeyden önemli..
Wuu kaydedildi
Ayyy 46 cok az deglmi ya merak ettm fiziğini şimdiŞerri istediğim kilodan önce mezun oldum ben 46 istiyorum şuan 56 yım ama 10 kilom var ramazan bayramına kadar 46 olmak istiyorum inşallah rabbim nasip eder
katıldımmm sankiiiArtık bakacam mium üç gün bu liste ile de veremiyorsam kendimi atacam biryerlerden
Bence kabak canım patis beni etkilemiyor
Bende küstüm şarkılar armağan ettim duygusala bağladım etkilendi mi yööööö@Bonus
Nettin waytim 46 'da cer çöp olursun ablamdan biliyorum.. size yakışan kilo 51 maksimum 50
Akıllı miuuuuyanlış yazmışım ne var bişey de kaçmasın gözünden
hee biliyorum ben bu kızı.. evet işte sayılacak adet.. üşenme kız sayıver.. zaten hatun çoğunu kendi sayıyor.. ayrı ayrı saymana gerek yok.. toplam 145 hareket bölgesel de yazabilirsin mesela
amin çokca
düşüneyim.. liste performansın nasıldı ki
Senn boy kactı kızzzz???Ayy ben hiç söylemiyim boy farkımızı :))
Ben şimdiden söyliyim yola gelmez neyse o.aynı şeyi düşünmüyo değilim
ama yanlızlıkta zor,helebi oğlum gitsinde bazı şeyleri gözden geçirmeyi bende çok düşünüyorum,ya yola gelcek yada aynı evi paylaşan iki ev arkadaşı olcaz,beklentimiz olmıycak birbirimizden,yani ya o haddeye gelcek yada yola gelcek
ama bunları anlamak için zaman lazım
bekliyorum
Yok waytlaa.. kocamla 3-5 m anca var aramızda :))kocanlamı?
benzer hikayeler o kadar çok ki dimi begümüm. allah gönlüne göre versin ama enişte bu saatten sonra değişmez canım. bence beklentiye girip kendini üzmene degmez..
Çok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.
Ben çalışırsam maaşmı kocama vermicem.
Nekdar kazandığımı da söylemicem.
Yatırırmm kendime olacak inşallah.
Ne güzel bi annesin senn..ne fedakar bi kadınsın..anasın...Kedibochi
Wuu kaydedilAyyy 46 cok az deglmi ya merak ettm fiziğini şimdi))
katıldımmm sankiii
Akıllı miuuuu
Senn boy kactı kızzzz???retro_hippo
yanlızlık zor hemde çok zorBen şimdiden söyliyim yola gelmez neyse o.
Ben nedense yalnzlktan korkmuyorm bilmiyorm belki yaşım genç şimdi böyle düşünüyorm yaşlannca yalnzlktan korkarm filan.
Bakalım yıllar yıllar sonra ne düşüneceğim.
Çok şükür benim öyle misafr sorunum yok. Ben çağrmadan gelmez kimse.bide hemen hemen her hafta gelen akrabaları var
misal cumartesi çalışıyorum haftanın son iş günü eve bi gittim teyze kuzen bizde,la ölüyorum zaten bitmişim (ki evde yapılacak işlerim var yani dinlenmek hak getire)
bide onlara hizmet et,yemek çay hazırla,yani bu işlerden de geri kalmıyoruz,anası kılıklı davet etmeyi pek sever ama iş yardıma gelince misafirle muhabbet etmek konusunda eder sadece
ayy o kirli çamaşırları toplama işi benide deli ediyo
bide yenen tabakların içilen çay bardaklarının etrafta bırakılması konusu var ki
175 cnm :))Ne güzel bi annesin senn..ne fedakar bi kadınsın..anasın...Kedibochi
Wuu kaydedildi
Ayyy 46 cok az deglmi ya merak ettm fiziğini şimdi))
katıldımmm sankiii
Akıllı miuuuu
Senn boy kactı kızzzz???retro_hippo
3 5 metre cokmus kız bi bak bakalım kocana sen eminmisinYok waytlaa.. kocamla 3-5 m anca var aramızda :))
Çok haklısın. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştrsn kocalarmza merhamet versn.
Ben çalışırsam maaşmı kocama vermicem.
Nekdar kazandığımı da söylemicem.
Yatırırmm kendime olacak inşallah.
Yaa esra cm.. c gitmiş :))3 5 metre cokmus kız bi bak bakalım kocana sen eminmisin
bizim 25 cmYok waytlaa.. kocamla 3-5 m anca var aramızda :))
Maaşını eşine mi veriyorsunilk evlendiğimizde böyle bi ayrım yapamadık biz şartlar gereği o yüzden bu saatten sonra bunu asla kabul etmez mesela
Benden kaçmazYaa esra cm.. c gitmiş :))
benimki bayılır,kuzenleri,teyzesi,ananesi,kv,kp abonedir bizeÇok şükür benim öyle misafr sorunum yok. Ben çağrmadan gelmez kimse.
Kocam da misafri pek sevmez yaani sever de erkekler gelmesn ister beni kıskanmaktan sadece kadınlar gelsn gtsn der.
Sen bi de çalışıyomşsn Allah kuvvet versn selamete erdirsn.
Çok zor çok.
46 kilo insan mı olur be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?