- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Pirinç dostum. Bulgurlu sevmiyorum ben .Sporsuz menü olmaz portimmmmm dolmalar pirinç mi
Dolmalar pirinc ise
Puanın:4
Bulgur ise
Puanın:6
Evet diyenlerden biri benim, annen gibi görürsün ama onlar seni kızı gibi görmez.kk kızları beni uyarmıştı. kv yi eve sokma şeri hiçbişi eskisi gibi olmaz şeri.
ne bileyim en iyi babane bakar dedim kızıma. bak ne oldu evliliğim bitti nerdeyse. mahvoldu..
İki oğlum var iş yaptırma konusunda asla acımam. Anne sen yap deyince kadınlar erkeklerin hizmetçisi değil kalk kendi işini kendin yap derim. Paşam derim yavrum kuzum derim eyvallah ama bu onun kadını hizmetçi göreceği anlamına gelmiyor, sofra da kuracak yemek de yapacak kıyafetini de katlayaçak yatağını da toplayacak. ...Ya oğlu olanlar bi desin valla ben şeyi anlayamıyorun erkek evladna snki narin kz çocuğymş gibi dertlenenler ne hissederek onu yapıyor.
Hani evlenmiş koskoca adam olmuş çoluk çocuğa karşmş bi adam işten gelip karısına yardm edince ne oluyor.
Hemen bi üzülmeler ay oğlum yorulmş bi de karısına mı iş yapacak demeler.
Senin kvde de öyle diye diye işledi belki de kocanı.
Bir de onlar hep acırlar üzülürler oğlum seni düşünüyorm filan derler. Sen yardm isteynce de koca kişisi aslnda yoruluyorm annem benm içn dertlenyr ama sen bni düşnmüyosn diye kızar.
Aslnda böyle kv karşısında koca kişissni hep alttan alarak çatışmayark önceliyerek kendi yanına çekeblrsn ama o da çok zor.
Bi de 2 kadın arasnda paylaşılamayan erkek konumuna düşp hepten egoları tavan yapar.
Valla aynen öyle oldu canım. Net bi sekilde kotulugunu gordum diyemem Allah var cocuga da iyi bakiyo bana sormadan bisey yapmaz fln ama alttan alta bazi tavırları sinir bozmuyo degil..onlara da eşim hatrina bisey demiyorum. Anasinin huyunu biliyo haksizsa kime karsi olursa olsun arkasında durmuyo zaten.Evet diyenlerden biri benim, annen gibi görürsün ama onlar seni kızı gibi görmez.
Birdematematik61 demiştim kv konusunu, onun eşi Allah tan mantıklı ana kuzusu değil yoksa sıkıntı olurdu ; (
Eki Görüntüle 2139836
Canlar bir kontrol edelim mi çok eksik var ne durumdasınız
@Lunyamatematik61 @Melegiimm22 Nego
@hippoglisemi @malipina
@Sidelya95 bu haftada spor yapmayacak mısın gruptan çıkaracağım ve belli süre giremeyeceksin
Nevreste @elfkkk @suspushanimcim @cakil80 sporlarınız nerede çağlalar eminim yaptınız beni etiketlemediniz
Keşke herkes senin gibi yetiştirse... kadınlar da sıkıntı çekmez.İki oğlum var iş yaptırma konusunda asla acımam. Anne sen yap deyince kadınlar erkeklerin hizmetçisi değil kalk kendi işini kendin yap derim. Paşam derim yavrum kuzum derim eyvallah ama bu onun kadını hizmetçi göreceği anlamına gelmiyor, sofra da kuracak yemek de yapacak kıyafetini de katlayaçak yatağını da toplayacak. ...
Ooo o zor etmezler canım bekleme hiç ve gelinler anneni iyi yad etmez bu konuda :)Keşke herkes senin gibi yetiştirse... kadınlar da sıkıntı çekmez.
Benim annem dahi erkek kardşlermzn önnde bizi çalştrr.
Su ister kalk al deriz ne var 1 bardak su versenz der.
Bzmkiler eşlerine yardm edeck mi bakalm.
Haftanın kelebeğinin puanı yanında bizim puanlar pek sönük kalmış13-20 NİSANHAFTASI SPOR GRUPLARI YARIŞI SONUÇLARI
KAYISILAR : 4708,5 Puan
Çağlalar: 6298,5 Puan
TOPLAM PUAN= 4708,5+(6298,5.5/2)= 7857,75 PUAN /11 = 714 puan
KARPUZLAR : 7482,5 Puan
Kelekler : 7338 Puan
TOPLAM PUAN= 7482,5+(7338/2)= 11151,5 PUAN / 12 = 929 puan
veeeeeeeeeeeeeee kazaanaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnNOTLAR:
KARPUZLAAAAAAARRRRRR
KAYISILAR 1- 1 KARPUZLAR
Haftanın KARPUZU
@Esra_4378 3077 puan ile
Haftanın Keleği
Whiteblacklife 12655 puan ile
Haftanın KAYISISI
@Melegiimm22 1595 puan ile
Haftanın Çağlası
Nevreste 1665 puan ile
- herkes spora asılmalı! Karpuz ve Kayısıların puanları kelek ve çağlalardan AZ olamaz!!!!!
- Kayısılardan @Sidelya95 SIFIR Puan olduğu için spor gruplarından çıkarılmıştır.
- Ayrıca çağlalardan @suspushanimcim bu aralar takıma gelemediği için spor gruplarından çıkarılmıştır.
- @elfkkk @hippoglisemi @hepfit @malahit sporda gaza basmalısınız
puanlarınız çok az begum75
nehirnil111
Ekledim Nevom harikasınCuma
1 saat tempolu yürüyüş:150 puan
Cumartesi
1 saat tempolu yürüyüş :150 puan
Pazar
1 saat tempolu yürüyüş
1 saat yürüyüş :210 puan
Pazartesi
1 saat tempolu yürüyüş
25 dk egzersiz
225 puan
Salı
1 saat tempolu yürüyüş :150 daha olursa eklerim
Sağol canım emeğine sağlıkEkledim Nevom harikasın
Sağol canım emeğine sağlık
Spor ile sabit kalmam gerekiyor
Aynen canımBende öyle yapıyorum işe yarıyor
İnş öyle olmaz diyelim yine de :)Ooo o zor etmezler canım bekleme hiç ve gelinler anneni iyi yad etmez bu konuda :)
İnşaallah :)İnş öyle olmaz diyelim yine de :)
Benim oğlumda dün paspas yaptı ablasıbenimd eiki oglum var
cumartesi makina boşalttılar
küçük süpürgeyi açttılar birisi süpürdü öteki sildi
haa ne kadar yaptılar tartışılır ama elleri yatkın olur hiç degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?