Ay deli ya
Unutkan adama düzenli iğne vurdur denmemeli
Benimde küçük kuzumun B12 si düşmüş yine iğne verdi yandıkd vitamini 26 . Alerji doktoruna gidicez kabızlık için öyle dedi. Yeni ilaçlar verdi bakalım
O konuda hakkını yiyemem hep yanimdaydi kayinvalidem de 4.5 ay kaldı bir kez kalbimi kırmadi. Ogulum çok mutlu neden onu mutsuz edim dedi allah var bana en ufak sıkıntısı olmadı ama gorumcemlerden korkarim eltimden de beni çiğ çiğ yeme kapasiteleri var temkinli olmak gerekdimi kız. şööle pembiş pembiş güzel güzel giyerim. bu ara çok siyah şey aldım kilolarımdan dolayı en azından ayakakbı açar..
olgun adamın hali başka tabi çakilim. benim ki değil işte fark bu..
Evet önceden de düşüktü iğne kullanmıştık. Et yemiyor mu hiç dedi.Yine derken önceden düşükmüydü eflal? Sen mi istemiştim tahlili dr mu?
Sagolasn waytmSabah çok geç akşam az salata da ekseydin en azından .su okey spor yapılmış ekleniyor
Puanın:8
O konuda hakkını yiyemem hep yanimdaydi kayinvalidem de 4.5 ay kaldı bir kez kalbimi kırmadi. Ogulum çok mutlu neden onu mutsuz edim dedi allah var bana en ufak sıkıntısı olmadı ama gorumcemlerden korkarim eltimden de beni çiğ çiğ yeme kapasiteleri var temkinli olmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?