Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mikemmel menüm
@MiuLego Whiteblacklife
Sabah 8.10: 2 has yumurta kk peynir ve maydanoz

Ögle 12.00: yoğurtlu cevizli dereoyltlu kabak rendesi

Ara : küçük elma ve küçük muz

Akşam 18.00: öğlenin aynısı

Arada sade kahve icecem inşallah su an halk müziği konserindeyim harika.. ruhum binbeşyüz

Spor: 60 dakika tempolu yuryus : 150p
60 dakika normal yürüyüş : 60 p
25 dakika step: 75 p
400 bölgesel: 70 p
Toplam: 355 p
begum75

Bence ye birşey olmaz yogurttan

Kabak çoğu su çok acikirsin
Evet aynen oyle oldu 5.5 da yedm ve suan mıdem kazınıyo.cay kahve su gecıstırıcem mecbur bu saatte bısey yıyemem.zaten haftasonu annemlerde cok cııss yedm.bır hafta kal dedı nıyetm vardı ama sırf yıgcem kılo alıcam dıye kactm yaa oofff

Aksam benım menude aynı ama cok acım

Yürüyüş telafi etmez seri AVM denecek az da kabul değil menunu öğle bitirmiş
Puanin;:0 yarın herosun ona göre menü bekliyorummmmm
yemin ederim vayt alıntı yapmış diye görünce içim korkudan titredi.
gerçekten de sıfırcısın
heryerim agrıyor yürümekten. ama olsun. tamam yarın telafi edicem.

Güzel gidiyor canım, dün bugün 26 dereceye ulaştı, herkes plaja gitmeye başladı

Bugün bozacakmış hava

Sen nasılsın?
sevindim canım burada da çok ssıcaktı hava sanki yaz gelmişti. keyfimde gayet yrinde şükürç kızımla süper ikiliyiz..
ama ben halooo, yani merhaba, portekizcede nasıl deniyor demiştim aslında. çok tatlısın

Maşallah koyayım şuraya koyamadim kk nin bugün benle derdi var gönderiler bir saatte gidiyor 10 kere gidiyor deli olacağım neyse su okey spor okey menü süper
Puanın:10 harikasın

Bugüne kadar senden gördüğüm en güzel menü bonus cok mutlu oldum inşallah hep böyle güzel menüler gelir artık
Puanın:10 teşekkürler teşekkürler

Benim hatam geç söyledim makarnayı ama çok güzel menü muz yerine keşke başka meyve olsaydım ara karbonlu akşam karbonu olmuş
Puanın:8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…