- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
He balım artira artira hedef günde 500mekike mi başladın
Kanın çok tatlı olmasınKizlar dun evi havalandirmistim bir sürü sivrisinek girmis.sabaha kadar beni yediler.kaşına kaşına dogru düzgün uyuyamadim.cok ta kucuk sinekler bulamiyom olduremiyom,cami açınca gitmiyorlarda.adeta cogaliyorlar..napcam bilmiyom
karpuzuma keleğime dokanma litfin
Ilaclama yapamam,sineksavar i takinca cami acmam mi gerek acabaHem piknik yeri ormanlık olsa belki öyle yerlerde çok dikkat çekmiyor ama orayada yine kalabalık gideriz biz
Evi komple ilaclayip ciksan evden aksama kadar yada pürüze takılan sinek kovarlardan tak ise yariyor
Yalan soyluyo miu senin gibi bi hanimefendiye yakistiramadi. M ne kandiriyon kızı @MiuLegoKesin gelir hadi kendini feda et, çok acımayacak söz
Hayatimi mahvetti serefsiz sinek soguttu herşeyden sabaha kadar oturdum onu kovaladim nehirimKanın çok tatlı olmasın
Eki Görüntüle 2140237
Yenilgilere gelemem ben pis hırslıyımdır çirkinleşirim
bugün bozar o .. bozmalı.. çünkü de mortimŞu yorumu da yaptım yaBonus a içimi umut kapladı yeminle
kanmadım kiYalan soyluyo miu senin gibi bi hanimefendiye yakistiramadi. M ne kandiriyon kızı @MiuLego
hava çok güzel yahu girme eve tabi
öyle de laf dinlerim işte
aha akşam banunun neler gömdüğünü buldum geçmişte
Kizlar dun evi havalandirmistim bir sürü sivrisinek girmis.sabaha kadar beni yediler.kaşına kaşına dogru düzgün uyuyamadim.cok ta kucuk sinekler bulamiyom olduremiyom,cami açınca gitmiyorlarda.adeta cogaliyorlar..napcam bilmiyom
Evlencem desem bekarlığa veda partisi yapsak burda aus gelir mi ki?
Bugün 40 dakika stepler+ 3 mil patlatirsin sen demi
Kimse cvp yazmadı mi Kuzu? Wayt yorumladıesra menüleri yorumladı mı vayt canısı?
He balım artira artira hedef günde 500
Geleyim yardımaHayatimi mahvetti serefsiz sinek soguttu herşeyden sabaha kadar oturdum onu kovaladim nehirim
Anaaamm yok yok miuyla bogusamam kız dur
Sabah yoğurt soda kürü
10:00=tost domates közlenmiş acı kırmızı biber 4 zeytin 1 bardak açık çay ( tb ekmeği ile )
Ara:mango 2 dilim ananas
Aksam18.30:tepsi et salata 1 bardak ayran
1.5 litre elma tarçın suyu
1.5 litre su
Yeşil çay ve kahve 1 bardak
Spor: 200 mekik 25 dk kol çalıştım 250 ip eşim işten çıktıktan sonra parkta 1 saat yuruyecegiz..Whiteblacklife @MiuLego
Halayı üç güne bekliyorum. Gerisini sen düşün tam cumaya denk geliyor ve benördeğim kaçla mezun olduydun? alayım seni listeye kilon daha azsa6 ay kuralı artık yok.. tabi hedef kilona 30 falan yazarız
Kanın çok tatlı olmasın
Eki Görüntüle 2140237
Yenilgilere gelemem ben pis hırslıyımdır çirkinleşirim
Ben rekabete bayılıyorum 11111
Bizi kandiriklamaya calisiyolar captanimkarpuzuma keleğime dokanma litfin
O salataliklari neyle kestin
o coco hanımlar gelmiş
dizi topiginden kopmuş gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?