Nehiri yiyor muyuz begusum yine biz birinci olacağızAllah Allahh ne diyosun
@MiuLego bana ne diyor çok spor yapiyon diyor yaAhahahhaakahkaha attım
Eki Görüntüle 2140249
Sana söyleyeyimDost acı söyler
Nevo sana yakın olabilir öyle hatırlıyorumo benden de marifetli Bende artık yapmıyorum kilodan dolayı anca misafire
Otobüste dikizliyorum şu an
kuzum mezuniyet kilondan az isen istediğin zaman listeye tekrar girebiliyorsun.. düün oylama yapıldı 6 ay bekleme kuralı iptal edildi artık :)
ne kadar güzel spor bu yahu
şu menüye nasıl sevindim.. mortimsin ama sevindim yalan yok
makarna yencek gün müydü mali aşk olsun ya
sadece nehir değil bütün kayısıları çağlaları yiyoruz bu haftaNehiri yiyor muyuz begusum yine biz birinci olacağız
Ne ilginç birşeymiş oBen rekabete bayılıyorum 11111
Spora bayılıyorum 222
Her fırsatı spora ceviriyorum 333
Kv yanımda olduğu için at çocuğu ona yap spor 444
Veee seni de seviyom ama farklı grupların insanlariyiz herşey sizi yenmek için 5555
Bizi kandiriklamaya calisiyolar captanim
Eki Görüntüle 2140240 bunla canim
bizde kanacak göz varmı esra, kanmak yokBen rekabete bayılıyorum 11111
Spora bayılıyorum 222
Her fırsatı spora ceviriyorum 333
Kv yanımda olduğu için at çocuğu ona yap spor 444
Veee seni de seviyom ama farklı grupların insanlariyiz herşey sizi yenmek için 5555
Bizi kandiriklamaya calisiyolar captanim
Eki Görüntüle 2140240 bunla canim
Ahahha verdiğin kiloları geri alma niyetinde misinNevoya baklava actiricam zaten kaçışı yok bendenantep daha yakın olmalı evet.dur nevoya bi yapışıp gelem
Hiç bir şey seninle olan dostluğumdan önemli olamaz ki
Ahahha yalnız kayısı ve çağlaları değil dikkatinizi çekerim sayın seyirciler Nehiri yiyor muyuzNehiri yiyor muyuz begusum yine biz birinci olacağız
@MiuLego bana ne diyor çok spor yapiyon diyor ya
Listeye girecem benAllah Allahh ne diyosun
Ekran fotosu çektim eve gidince olcucemTartıya çıkıp yazan kiloyu beğenmeyince "Zaten ben iri kemikliyim!" diyenler... Yuvarlak hatlarını "ince kemikli" oluşuna bağlayanlar... Çok kolay bir ölçümle vücut yapınızı belirleyebilirsiniz. Yapmanız gereken boyunuzu bilmek ve el bileği çevrenizi ölçmek... Aşağıdaki listeye göre ince mi, normal mi, yoksa iri yapılı mı olduğunuzu öğrenebilirsiniz.
Kadınlar için;
Boy 157 cm'den küçükse:
- El bileği 14 cm'den küçükse, ince
- 14-14,5 cm'se, normal
- 14,5 cm'den büyükse, iri
Boy 157 - 165 cm aralığındaysa:
- El bileği 15 cm'den küçükse, ince
- El bileği 15-16 cm'se, normal
- El bileği 16 cm'den büyükse, iri
Boy 165 cm'den büyükse:
- El bileği 16 cm'den küçükse, ince
- El bileği 16-16,5 cm'den küçükse, normal
- El bileği 16,5 cm'den büyükse, iri
Erkekler için;
Boy 165 cm'den büyükse:
- El bileği 14-16,5 cm'den küçükse, ince
- El bileği 16,5 -19 cm aralığındaysa, normal
- El bileği 19 cm'den büyükse, normal
İnş nehirim... belim şükür daha iyi tekrardan başlıcam spora .. biraz hasta olacak gibiyim sesim fln gitti ama 2 gün yapmaya çalışıcam yinedeEki Görüntüle 2140215
Kızlar bir kontrol edelim mi eksik gedik var mı bakalım
Bugün sizden sağlam sporlar bekliyorum çarşamba spor günümüz hem yarına hafif atlatırsak cumaya güzel sonuçlar verir sporunda şişkinliği gider o yüzden asılın sporlara kayısılar çağlalar olarak daha çok öne çıkmalıyız
Kayısılar@Lunya @matematik61 @Melegiimm22 Nego
Çağlalarretro_hippo @malipina @Nevreste @elfkkk @cakil80
Şimdi gelelim kendi görüşüme bugünler de tempolu bir hayatım var o yüzden fazla gelemedim ama bu görmediğim anlamına gelmez yine sizlerleyim
retro_hippo sporların çok az biraz yüklenmelisin spor senin sağlıklı kilo vermeni sağlar farklı sporlar ekle menüne
@malipina tempolu yürüyüşlerine leslie cardio jillian falan eklesen diyorum yürüyüş çok güzel ama diğer sporlarla daha sağlam ilerlersin
@elfkkk sporların çok az dün ki sporun dışında bu hafta sporun yok neredeyse o günlük yürüyüşler bir kaç hareket sadece yerinde durmamanı sağlar ama kilo vermeni vücudunu şekillendirmeni sağlamaz lütfen spora asıl zaman yarat kendine
@cakil80 sporların nerede kuzum çok geridesin çok
Veeeee kayısılarımdan @matematik61Nego sizlerden bugün yarın atak bekliyorum diğer arkadaşlarımızın gerisinde kaldınız alt gruba düşeceksiniz kendiniz için her şeyden önce saldırın
Değil kuzum
İspanyolca hola olması lazım, burda da obrigada (teşekkürler)
İspanyolca ile aynı değil
Ben de Portekiz milliyetçisi oldum koca yüzünden
İnş nehirim... belim şükür daha iyi tekrardan başlıcam spora .. biraz hasta olacak gibiyim sesim fln gitti ama 2 gün yapmaya çalışıcam yinede
15 ciktiBiliyordum kemikli olduğumu. Yani parmaklarımsan belli öyle kemikli ki 54 kilo iken olsn alyans hala oluyor çünkü kemik ölçüsü değişmiyor.
17 cm beni bilek
Çok moda millet hep alıp kullanıyor sunumlardaNe ilginç birşeymiş o
Az kadınlık öğrensem bilsem iyiydi
eskiden bende şişmezdim banucum dogumdan sonra böyle oldu. sanırım yaşla beraber gelen bişi bu. dogrudurKedibochi
şeri sanırım bend eovulasyonda şişiyorum ya tartı olarak bilmiyorumda
ama karnımda ve kasıkta bir şişlik var ve şuan baktım dogurgan dönem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?