- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
O fazla olan 2,5 kilo için vuracağım seni her gram için 1 şarjör nasıl olurHalayı üç güne bekliyorum. Gerisini sen düşün tam cumaya denk geliyor ve ben
52.5 la mezun oldum hacı.2.5 fazlam var
Sende yaparsın Banu belinde iki fıtık var bende o yüzden mekikte yavaş yavaş artırıyorum bak gel her gün 25 artiralim beraber su gobusler den kurtulalimay sen yaparsın sen süpersin yaaaaaaaaaaa
çok kıskandımmmmmmmmm
Ne iyi olardi aaah ah
Aahhahaha 001 Esra bende seni seviyorum ama yanlış yoldasınBen rekabete bayılıyorum 11111
Spora bayılıyorum 222
Her fırsatı spora ceviriyorum 333
Kv yanımda olduğu için at çocuğu ona yap spor 444
Veee seni de seviyom ama farklı grupların insanlariyiz herşey sizi yenmek için 5555
Bizi kandiriklamaya calisiyolar captanim
Eki Görüntüle 2140240 bunla canim
İstanbulNe iyi olardi aaah ahnehir sen hangi sehirdesin cicegim
Sende yaparsın Banu belinde iki fıtık var bende o yüzden mekikte yavaş yavaş artırıyorum bak gel her gün 25 artiralim beraber su gobusler den kurtulalim
Benimde ovülasyon zamanım ondan şişim demek@Sherrysherrylady
şeri sanırım bend eovulasyonda şişiyorum ya tartı olarak bilmiyorumda
ama karnımda ve kasıkta bir şişlik var ve şuan baktım dogurgan dönem diyor
Bende gobis yok sarkık biraz yumuşak karin var beni çağırma zatenSende yaparsın Banu belinde iki fıtık var bende o yüzden mekikte yavaş yavaş artırıyorum bak gel her gün 25 artiralim beraber su gobusler den kurtulalim
YaaaAahhahaha 001 Esra bende seni seviyorum ama yanlış yoldasın
İstanbul
Yok kuzum mekik aletim
nasıl yapıyon mekik aletimi var
aslında 10 lık bi olay ya
Yok kuzum mekik aletim
Onda kanacak göz var mı hecYalan soyluyo miu senin gibi bi hanimefendiye yakistiramadi. M ne kandiriyon kızı @MiuLego
Ahahahhaa
Sana söyleyeyimBende gobis yok sarkık biraz yumuşak karin var beni çağırma zaten
Yaaagercektenmi
bana pogaca börek çörek kargolasan ne iyi olurdu diycektim ama uzaktaymissin sen cok marifetli bir hatunsun ben ise usengec (( ama şöyle batman diyarbakir tarafinda oturan bulursam yapisicam yakasina
hiç şubhen olmasın kaptan anında gelir belkiEvlencem desem bekarlığa veda partisi yapsak burda aus gelir mi ki?
Nevoya baklava actiricam zaten kaçışı yok bendenAhahahhaakahkaha attım
Eki Görüntüle 2140249
Sana söyleyeyimDost acı söyler
Nevo sana yakın olabilir öyle hatırlıyorumo benden de marifetli Bende artık yapmıyorum kilodan dolayı anca misafire
25 başlayalım hergun 25 ekleyeyim hedef 500 olsunayaklar koltugun altına modunda mı çekiyon bende öyle çekicem mecbur
ama kuyruk sokumu çok agrıyor ya
tamam kaçla başlıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?