Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay geçiş olsun canı yanmıştır şerim belkii

Biliyordum kemikli olduğumu. Yani parmaklarımsan belli öyle kemikli ki 54 kilo iken olsn alyans hala oluyor çünkü kemik ölçüsü değişmiyor.

17 cm beni bilek
Benim de 17 fln olması lazım ama emin değilim şu an :)) hain koca yüzüksüz geziyorum almadı bi

Düzenleme ben yüzük ölçüsü sandım olaya dan diye girince :))

Son düzenleme:
@eflalim yalnız el bileği ölçüsü kiloya göre değişiyor.
mesela ben on kilo zayıf olsam şu halimden kol saatim kolumda dönerdi. ama şu an tam oluyor hatta sıkıyor.
boyum 165 cm ve el bileğim 15,5 cm geldi. peki ben şimdi ince kemikli mi oluyorum yoksa normal mi? zayıflasam en azından yarım cm giderdi.
kafam karıştı..

ay geçiş olsun canı yanmıştır şerim belkii
sagol canım
şimdi uyuyor aslında pek bu saate kalmazdı da.
çokta yorgun dün de avm den geldik saat 20,30 da zor kaldırdım. 23,00te de geri yattık hiç zorlanmadı uyudu. sanırım dün çok yoruldu gezmekten. ama o sızlana sızlana aglaması..

geçmiş olsun şeryy inşallah uyanınca geçer

ortimin menüsü ateş ediyorrrrr

o dişler zor çıkar canım büyük kızımda zorlanmıştı ama diğer dillerde çok kolay oldu inşallah. Kucuk kızımda ablası gibi kolay çıkarır birde bizim ikisi birden çıkmıştı

16.5 benimki normal heralde... bi keresinde bilezik sipariş etmiştim eşim kendi bileğine ölçerek getirmiş ama bana olmadı değiştirdik sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…