Öğlen öğlen balık mı ıyk böykÖğle ye balık varazicik kahavlti yaptım altına midem bulanmasın diye
Maşallah de kem göz gavur derdi annanem olsaydı rahmetli.....
Yarım saattir bende buna gülüyorum
Kahvaltı yatağında balıkmı olacak o
Espirilerime nazar değdi
Yine 10 puan alacaksın demi bu miu yalancı çıkaracaksın demi bonus bozar dedi bozmasın dimi diyete de lütfen yapmazsın demi
He ya edeyim istifa 0 hoca miu gelsin yerimeMORTİMSİN FALAN AMA ÖPÜCEM.. MENÜDEN 10 POİNT KAPMIŞSIN BUGÜN EPEY ÖPEBİLİRİM ÇÜNKÜ.. NASILSA YARIN DÖVERİM.. HEE CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ.. KAPATAYIM BARİ..
kapattım.. hee bugün bozcan demi mortim sonuçta bana yenilmen lazım yap bi kıyak işte daaaa
ay evet
HO CAAAAAAAAAAAA İS Tİ FAAAAAAAAAAA
He ya edeyim istifa 0 hoca miu gelsin yerime
Tam kemik yerinden ölçmek lazım, kilolu halimde de benim saat ölçüm aynı oluyor zayifken deNego yalnız el bileği ölçüsü kiloya göre değişiyor.
mesela ben on kilo zayıf olsam şu halimden kol saatim kolumda dönerdi. ama şu an tam oluyor hatta sıkıyor.
boyum 165 cm ve el bileğim 15,5 cm geldi. peki ben şimdi ince kemikli mi oluyorum yoksa normal mi? zayıflasam en azından yarım cm giderdi.
kafam karıştı..
Yine 10 puan alacaksın demi bu miu yalancı çıkaracaksın demi bonus bozar dedi bozmasın dimi diyete de lütfen yapmazsın demi
Sagol vaytmGeçmiş olsun canim
Balık ve ben yemek zorunda olmasam yanından gecmem
O da 178 180 fln olması lazım..Hippo sen 1.75 sın, eşinin boyu kaç?
Bozarsan tirs bonus isteyince yapabildiğini gördüm ya artık o yüzden bozarsanBozmoycom voyt omo tırsıyırım bozorom doyo
Amanda bu fit işlerini halledip yürüyüşe mi kaçacakmış, odayı müsait bulursa squat wall sit mi yapacakmış
kendimi sevdiğime göre önce iş sonra yürüyüş ben kaçtım
ben deeeeeeeee az kaldı 1 saat yemeğe
yanlış!
KOCALARAAAAAAAAAAAAAAAA SÜRÜNEREK ÖLÜMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Kız bi kere 5 aylık hamileydim ilk oğlıma nişanda beğendiler sordular :)) yüzükte vardı :))benimde yüzük olmuyordu
iş yerine istemeye geldiler beni bekar zannedip
sonra yeni yüzük aldık
dedim bak 2 çocukla bu kiloda albenim var şansını fazla zorlama
hocam korkutmayalım yahu kendi hür iradelerine bırakalım benceBozarsan tirs bonus isteyince yapabildiğini gördüm ya artık o yüzden bozarsan
durduramadım kendimi henüz omo yazınca aklıma devlet bahçelinin persil tursil videosu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?