Bunu biliyordum
Bu son ya tamm@MiuLego kaçırmana gönlüm razı gelmedi
Çok severim melike ismini ...Adı melike oluyormuş yaaaaa çok güzel isim
La yirim onu
Kız adam yüzük almadı diye ölsün müBana birşey olduğu yokya hippo ya kocası yüzdük almıyormuş ona yazdim
Canım karışmıyorum banane ki yemek istiyorsun ye.Kız kaç gündür belim ağrıyo diyorum bide grip olmaya başladım öksürük hapşırık...
Aşkolsun seni 10 kere etiketledim ne demek karışmıyorum
GİT DERS ÇALIŞBurdayım gelecem az sonra
Miu benlen evlen hem sen eevlenmiş ol hem aus gelsinAus ve minik Melike'si olarak gayet iyiyiz
Son 5 hafta nasipse ... her şey yolunda . Dün kontrol vardı 45 cm 2300 gr
Heeeee Ocaktan beri kilom stabilhani bazıları varmış pantalon patlatıyormuş duyurulur !
Hepinizi kocamaaan öpüyorum ve yaza fit görmek istiyorum
İmza : ana kraliçe AUSSSSSS
HE BİR DE BANA EVLENECEĞİNİ KANITLA EVRT GELİRİM DEDİ
Hadi arkadaşlar el birliğiyle bana bir koca buluyoruz hadi gayret
Şişkolarla evlenmiyorum. Prensip meselesiMiu benlen evlen hem sen eevlenmiş ol hem aus gelsin
Takımım için kendimi feda ederm
Tamammm@MiuLego instg mesjlarina baksana kuzm
bu ne demek kızBana birşey olduğu yokya hippo ya kocası yüzdük almıyormuş ona yazdim
Ne demek bananeCanım karışmıyorum banane ki yemek istiyorsun ye.
Görmedim hastalığını üşüttün mü ceyranda mı kaldın ya
ne olursan ol yine gel be kadın
bebeğim napayım sen söyle? umursamıyorsun ki.. yeme diyorum sıkıldım diyorsun.. ideal kilom bu kilolar diyorsun.. ne yapayım yani.. nasıl mutluysan öyle yapNe demek banane
Çorapla zor geçirdik benimkini deKız nişanda bana bilezik takarlarken hep ellerimi kanattılar.. takmasanız dedim ama kanayana kadar taktılar valla... sonraki takılanlar üstüme taktı acıyıp .. baktım düğünde büyük almışlar .. namım duyulmuş :))
ya sen emeklerine yazık etmeyi eğlenceli m buluyorsun efser
çağlaKizlar cok uykum varrrr oglum 5,45te kalti benim kalkis saatime kadat zor uyudu sipa.
Ya cagla meyve mi kuruyemis mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?