uyandı canım neşeli sesleri geliyor odadan..geçmiş olsun şeryyinşallah uyanınca geçer
o dişler zor çıkar canım büyük kızımda zorlanmıştı ama diğer dillerde çok kolay oldu inşallah. Kucuk kızımda ablası gibi kolay çıkarır birde bizim ikisi birden çıkmıştı
dün akşam da yemedim.. 1 bardak süt içtim.. dün 12 de yedim en sonsen kahvaltı yapmadın dimi
en son kaçta yedin di
zaten ordan ölçtüm ki.. benim bileklerim görünümüme göre gayet incedir ama ayak bileklerim zayıfken bile kalınTam kemik yerinden ölçmek lazım, kilolu halimde de benim saat ölçüm aynı oluyor zayifken de
dış mihrakların oyununa gelme esra
bi vursan kelle uçurursun o bileklerle he
öhööm öhööömmm tecrübeli anne olarak konuşuyorum..............
şaka şaka korkma :) geçmiş olsun minnaka diş çıkarıyor kıyamam
En yalın hali bu adamındaha nicelerini sen izle
Tabi demokratik bı takımız kendi tercihlerini yapma şansları var ya mis gibi menü spor verip on 10 alırlar yada kötü menü verip vayttin gazabına uğrarlar işte demokrasihocam korkutmayalım yahu kendi hür iradelerine bırakalım bence
sonuçta demokratik bir takımız özgürlüğüne düşkün bir takımız
ben bilmiyorumhemen açıp izlemem lazım
dün akşam da yemedim.. 1 bardak süt içtim.. dün 12 de yedim en son
Kız nişanda bana bilezik takarlarken hep ellerimi kanattılar.. takmasanız dedim ama kanayana kadar taktılar valla... sonraki takılanlar üstüme taktı acıyıp .. baktım düğünde büyük almışlar .. namım duyulmuş :))retro_hippo evlenirken 54 kilo falandım, bilezik alırken en büyüğü oldu bana elden zooorr geçti bilekte kocaman kaldı ellerimde kürek gibi zaten
alayınızııı...... hahahhahaha
En yalın hali bu adamındaha nicelerini sen izle
Tabi demokratik bı takımız kendi tercihlerini yapma şansları var ya mis gibi menü spor verip on 10 alırlar yada kötü menü verip vayttin gazabına uğrarlar işte demokrasi
vaaay tam perş menüsü hakkaten ben de sevdimay boşver yemekten se yememek iyi
bende acıktım ama limonlu su , kahve , normal su idare ettim
1 olur yemek yememmm
en azından bir daha yemem kaçamak yapmam
cezamı çektim
yarınada biberli tavuk var
tam perşembe menüsü
yok yok gitmiyor kilo merak etme korkacak bir şey yok@MiuLego kaptan sağlıksız besleniyorsadece süt içmiş
Şartlar eşit olmalı a dostlar bu nasıl mortilik olacak böyle
Kız kaç gündür belim ağrıyo diyorum bide grip olmaya başladım öksürük hapşırık...çok mantıklı sevdim
vaaay tam perş menüsü hakkaten ben de sevdim
yok yok gitmiyor kilo merak etme korkacak bir şey yok
yok ne yüz vermemesi.. diyet ve kilona karışmmıyorum senin sadece artık.. hastalandığını görmedim ki.. geçmiş olsun çok neyin var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?