Belki ideal kiloda yapılıyordur bu ölçüm bilemiyorum. Benim her halükarda el ayak bileği ölçüsü zyni çıkıtır kalın zatenzaten ordan ölçtüm ki.. benim bileklerim görünümüme göre gayet incedir ama ayak bileklerim zayıfken bile kalın
ağlayacağına kalk spor yap
Yaa nasıl umursamıyorum sen söledikten beri üzüldüm yemiyorum .. hep almadım ki bi aldım bi verdim...bebeğim napayım sen söyle? umursamıyorsun ki.. yeme diyorum sıkıldım diyorsun.. ideal kilom bu kilolar diyorsun.. ne yapayım yani.. nasıl mutluysan öyle yap
Bence de fuzel ama iste meyve mi kuruyemis mi ona gore porsiyon azaltcam
meyve değilmiKizlar cok uykum varrrr oglum 5,45te kalti benim kalkis saatime kadat zor uyudu sipa.
Ya cagla meyve mi kuruyemis mi
meyve kızBence de fuzel ama iste meyve mi kuruyemis mi ona gore porsiyon azaltcam
Yaa nasıl umursamıyorum sen söledikten beri üzüldüm yemiyorum .. hep almadım ki bi aldım bi verdim...
Yürümeye gidiyorumağlayacağına kalk spor yap
Gitti bi muz desenemeyve kız
DoğruŞişkolarla evlenmiyorum. Prensip meselesi
Igdecim kaptan @MiuLego gelirsen seni kovmamizi istedi kpss calisacakmissinDoğru
Haklısın
İki şişko yatağı kırabilirz
İşteyken çalışmıyorum ya sürekli bölünüyor odaya birileri giriyor filan. Öğlen arası şeyetti de geldimIgdecim kaptan @MiuLego gelirsen seni kovmamizi istedi kpss calisacakmissin
Yaaa çok duygulandımAus ve minik Melike'si olarak gayet iyiyiz
Son 5 hafta nasipse ... her şey yolunda . Dün kontrol vardı 45 cm 2300 gr
Heeeee Ocaktan beri kilom stabilhani bazıları varmış pantalon patlatıyormuş duyurulur !
Hepinizi kocamaaan öpüyorum ve yaza fit görmek istiyorum
İmza : ana kraliçe AUSSSSSS
HE BİR DE BANA EVLENECEĞİNİ KANITLA EVRT GELİRİM DEDİ
Hadi arkadaşlar el birliğiyle bana bir koca buluyoruz hadi gayret
Etiketleri alamadım net bi değişik işte
Kpss ye az bi zaman kaldı
Ben accık stresliyim galiba
Kendimi pek iyi hissetmiyorum
Gelip de enerjinizi düşürmek istemedim
Hala da istemiyorum. Ara ara kaybolursam merak etmeyin
Dün defalarca girdim fakat araya bişeyler girdi yazamadım bi türlü
İnsanları merakta bırakmaktan hiç hoşlanmıyorum
Özür dilerimm merak edip telden burdan soran herkesten
Yirim sizi yaYaaa çok duygulandımAusencia iyi olmana çok sevindim demek isim kesinleşti maşallah ismiyle yaşasın prenses inşallah Bahtıda adı gibi güzel olur Demek sabit kalmaya devam ediyorsun gel artık çok özledik seni
İğdem özlendin ama derslerini de hallet tabiEnerjini düşürme buraya da fırsat buldukça gel biz seninle iyi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?