Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merak ettim kiz eve kadar nasi sabredecem
İşteyken çalışmıyorum ya sürekli bölünüyor odaya birileri giriyor filan. Öğlen arası şeyetti de geldim
Kovacaksınız demek
Beni kovacaksınız
Kaptan didi ben demedi,

Ausencia ve melikesi
kaptanım bizi okuduğunu hissediyorum
minik prensesin adı belli olmuş çok sevindim,minnak melike adıyla yaşasın
iyi olmanıza, kilo almamana çok çok sevindim,aramıza döneceğin günü hasretle bekliyoruz
bu arada son 5 hafta demek, çok az kalmış yaaa zaman ne çabuk geçiyo

Ya kovmak dedik de ben size anlattim mi bilmiyorum.Benim okulumun proje okulu olma durumu var baya ciddi gibi ankaradan fln gelip gidiyo birileri.Proje okullarinda da mudur kendi kadrosunu olusturuyo istedigi ogretmene sen kal gel git diyebiliyo baska okulun ogretmenini isteyebiliyo fln.acikcasi bu haber okulun cogunu sevindirdi cunku tayin hakki normalde 3 yilda bir veriliyo ve okulun calisma sartlari cok yogun saatler vs.herkes mudur gonderecek umuduyla bekliyo.
Ve ben ne yaptim.gecenlerde ogretmenler odasina gelen mudur yardimcimin karsinina gectim ve
-Kovirmisen ağam
Dedim

kolay gelsin pro igdem
yoklugun belli (proyu demesem olmazdı koskoca proyuz)

Banu yokluğumda sahip çık buralara zaten yaparsın da elitliğimizi korumamız lazım
Sana çok iş düşüyor artık
Bi de o pro olmayan Esrayın her hafta yenmen lazım
Pro olmak bunu gerekitir

Gerçekten mi dedin

Ayyyt maşallah ikisine de
Miu standartları yüksek tutma benim arkadaşlardan birini ayarlayalım sana

Yirim sizi ya
Merak etmeyin yeter o bana
Kafayı yemiş olabilirim bu ara accık
Sanki sınava hiç hazır değilmişim gibi hissediyorum
Allah zihin açıklığı versin iğde
sen buraları merak etme sınavına odaklan (buda nasıl odak sa artık,başka emoci bulamadımda)
o sınavlar zaten öyle bir şeyki hiç bir zaman hazır olduğunu hissetmezsin o yüzden o noktalara takılma,kazandıktan sonraki rahat günlerini düşünerek motive ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…